Polohovatelná sedačka na kolo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Maminky koupily by jste cyklosedacku z barazku? .Ja musim resit rovnou 2 jedno dopredu a jednu doradu ,protoze cekat,ze by s nami jel nekam i chlap to se mi fat nechce
. Takze to nejak musim vymyslet na mojem kole. Ps: vozik za kolo mam na chate,doma ho nedostanu dvermi
,tak ho tady nepouziju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@joanee píše:
Maminky koupily by jste cyklosedacku z barazku? .Ja musim resit rovnou 2 jedno dopredu a jednu doradu ,protoze cekat,ze by s nami jel nekam i chlap to se mi fat nechce. Takze to nejak musim vymyslet na mojem kole. Ps: vozik za kolo mam na chate,doma ho nedostanu dvermi
,tak ho tady nepouziju…
Ahoj. Já jedině v případě, že bych věděla, po kom je a hlavně jak je stará. Hodně starých bych se bála, přeci jen jsou to plasty.. Ale pokud by to byl nějaký nový typ a v super stavu, tak proč ne. Ale teda klobouk dolů, se dvěma dětmi bych si asi netroufla. Včera jsem měla jedno vzadu a bohatě mi to stačilo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych sedačku z bazárku nekoupila. Ale zase pokud nejsou finance ![]()
Já si třeba myslím, že plast se opotřebuje, na sluníčku pracuje a tak
takže kdo ví, jestli to nemá vliv na sedačku starou třeba 3 roky
Proto bych třeba ani nekoupila autosedačku po někom.
My koupili Hamax siesta a mohu doporučit. I když vím, že na to dotaz nebyl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuji mooc vsem za prispevky,nechala jsem si to projit hlavou a vystacime si s vozickem za kolo a v lete se uvidi
,nebudu to zatim resit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, chci se zeptat, dívám se všude kolem a nemůžu přijít na to, jak to udělat, když mám dvojčata a chtěla bych s oběma vyjet někam na kole. Našla jsem tento obrázek, ale to kolo to první, jak tam jsou ty dvě děti jsem nikde nenašla
nevíte jak to vyřešit? Nějaké nápady??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deniel tak bud vozík, nebo jednu sedacku dozadu a druhou dopredu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Croozer pro 2 deti, hodne dvojcecich maminek si ho chvali
http://www.mall.cz/…d-for-2-2012?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@joanee to není špatný, vidíš, na tento jsem nenarazila, já koukala na levnější a ten měl nosnost jen do 30kg..což je málo, když si vezmu že ti naši maj teď 13kg každej tak to by na dlouho už nebylo..jen škoda, že je tento tak drahej
mrknu na nějakej bazar, jestli ho tam nenajdu levnější. Je to nefér, protože když má maminka jedno dítě koupí si sedačku na kolo za 1200kč a jede, ale když má dvě naráz, tak to tak jednoduchý není
jinak ti moc děkuju za přízpěvek, mrknu na ty bazárky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit