vozík za kolo

3793
2.3.06 08:12

vozík za kolo

Myslite si ze se da v Praze vyuzit vozik za kolo ? A kde se da sehnat i pouzity co nejlevneji? Manzel ma totiz za mesic narozky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3793
2.3.06 09:03

Nikdo mi neporadi ? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
2.3.06 09:25

Ahoj,

taky po voziku strasne touzim, ale chtela bych croozer 535, aby z nej byl pak i pripadne „tandemovy“ kocarek, jenze novy stoji 11tis. a na bazarove je podle mne u nas jeste brzy. Napadlo mne, podivat se po nich v Rakousku nebo Nemecku, tak jsem se registrovala na e-bay, ale nemam na to trpelivost.

uziti v Praze? Do normalniho provozu bych se bala, mela jsem co delat i sama s kolem, ale pokud mate v okoli nejakou opravdovou cyklostezku tak jooo. Jen tady u nas cyklostezka vypada tak, ze jsou zlute smerovky na rusne ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
2.3.06 09:44

jestli se dá využít v Praze , to ti neporadím, ale nedávno jsem viděla levné vozíky na internetovém bazaru www.bazos.cz, tak zkus se tam mrknout,nebo na nějaký jiný internetový bazar, ty co jsem viděla, byly kolem 5 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
2.3.06 14:34

Ahoj,
my jsme taky cyklisti a vozík jsme zvažovali, byla jsem z nich nadšená, viděla jsem je poprvé ve Švýcarsku, tam je měla snad každá rodina s malými dětmi. Jenže nakonec jsme od koupě vozíku ustoupili, protože bych se prostě s dítětem do takového provozu a s takovým chováním řidičů na cestách jako panuje v ČR :evil: bála. Leda po bočních cestách nebo ještě lépe po cyklostezkách a těch zrovna moc není, takže nám to přišlo jako hodně drahá záležitost vzhledem k využití :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
2.3.06 15:56

Ahoj holky,
mi vozík za kolo máme a nemůžeme si ho vynachválit.
Momentálně jsou u nás na trhu dvě značky Croozer a druhá česká (nevím jestli Azub, jestli to není blud) a ta kvalitou dost pokulhává.
C. se dá sehnat i za 8.900 (my ho kupovali v Plzni , jinak www.chmelarova.cz , ikdyž mají na netu cenu o 1000 vyšší dá se s nimi domluvit) .
Jinak sehnat starší vozík je prakticky nemožné, protože se vyrábějí krátce.
Jinak my ho využíváme maxiálně a to i jako kočár a i ve městě. Malý když si může vybrat mezi vozíkem a golfkama, vždycky je ve vozíku maximálmě štastný.
Taky existují půjčovny, což je dobré ,tak aspoň vyzkoušíte jak na tom vaše mimi je.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.06 16:54

Máme přívěs z ebay za enu i s dopravou za asi 95 € a o ujetých asi 300 kilometrů panuje naprostá spokojenost. Závady zatím žádné a kromě dotažení šrobů se vše chová slušně. Je to jen vlek, kočárek z toho udělat nejde.
Při koupi zvažte kolik kilometrů reálně najedete.
Proti sedačce je to o mnoho lepší, je to skládací, takže se to dá bez větších problémů strčit do auta a jede se.

• Citovat
  • Upravit
827
8.3.06 23:37

Mám croozer 535 a sedačku Hamax sleepy.
V druhé půli těhu jsem dcerku na sedačce nezvládala,ve vozíku ano. Teď v zimě mám super zkušenosti s používáním croozeru jako tandemovej kočár. Mám pro synka novorozeneckou vložku a jezdil v něm i mladší šesti neděl v těch velkých mrazech i na tři hoďky v kuse ven. Cestou z domu mu ho holka zvládla zadýchat na přijatelnou teplotu a tu si tam jak ve stanu pak už udržel sám, zatímco jsme bobovaly v Chucheláku, s normálním kočárem by tohle vůbec nešlo. Jo a i v okolí Prahy je dost cest v „terénu“ tedy bez aut a přitom je croozer v pohodě zvládne :lol: . I když za kolem jsem ho co je syn na světě zatím nepoužila, není na to teď počasí. Jinak ho teď používám jako kočár i na cestování po Praze, zvládá tramvaj, autobus i jezdící schody v metru. Vynikající je zavazadlovej prostor na nákupy, teď v týdnu jsem v něm odtáhla v pohodě i novej vysavač , a v případě nouze v tom kufru uvezu i třílletýho synka mé kamarádky a to i v hlubokým sněhu :wink: . Takže doporučuju i jako kočár dvoudětným matkám co furt někde couraj po lesích a polích v těžším terénu, pro normální tandem špatně průjezným.
Bludička+Kamča+Janek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
10.3.06 12:11

Nové jsou fakt dost drahé :? My to teď taky řešili, manžel strašně rád výletuje na kole a po vozíku toužil. Na různých bazarech měli použité za 4000 a víc.
My nakonec ulovili za 3000,– na mimibazaru! Není vůbec použitý, dovezený z Německa. Por jedno dítě, což nám stačí a je to ten 3v1, že se může vozit i jako kočárek. Už se na něj moc těšíme, příští týden nám přijde poštou :D
Doporučuju chodit na www.mimibazar.cz vyhledat ve sport. potřebách vozík za kolo a koukat několikrát denně. Je po tom velká poptávka, jak se tam objeví nějaký vozím na prodej, hned je několik zájemců. Chce to fakt číhat!
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.3.06 15:31

Ahoj,
napíšu zkušenost svou a své kamarádky. Já jsem tenhle vozík dost používala v Americe, kde jsem se jako au-pair starala o dva divochy a vozila jsem je v tom oba. Ale teda jen na krátké vzdálenosti a jenom na asfaltových cestách, kde nejezdila auta (za domem jsme měli krásný okruh).
Kamarádka s manželem jsou velcí cyklisté, vozík si koupili a teď ho budou prodávat, protože říkali, že se v tom jejich holky nudí, že je to tam nebaví - oni jezdí opravdu dlouhé tratě.
 Pett

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.3.06 22:18

vozík

Nevíte někdo o někom kdo prodává za rozumnou cenu CROOZER 535??? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.5.08 06:34

croozer na ebay.de

Ahojte, sháníme domů croozer 535 pro naše dva caparty. Zaujaly mě ceny croozrů na ebay.de. Je to fakt za pár korun, proti tomu za co se prodávají použité u nás. Nemáte s tím někdo zkušenost? Našel jsem tam totiž spoustu croozerů, ale u všech byla poznámka že to posílají jen v rámci Německa? Nebyl tam jediný s možností poslat do ČR. Nevíte někdo jak na to? Jestli se dá s nimi domluvit, že to pošlou do ČR? Když jsme přeci v té unii :-). Díky za radu

Pajdal píše:
Máme přívěs z ebay za enu i s dopravou za asi 95 € a o ujetých asi 300 kilometrů panuje naprostá spokojenost. Závady zatím žádné a kromě dotažení šrobů se vše chová slušně. Je to jen vlek, kočárek z toho udělat nejde.
Při koupi zvažte kolik kilometrů reálně najedete.
Proti sedačce je to o mnoho lepší, je to skládací, takže se to dá bez větších problémů strčit do auta a jede se.
  • Citovat
  • Upravit
Taz
630
5.7.08 21:01

Ahoj,

prosím oradu. Chtěla bch si na příští rok pořídit vozík za kolo. Nejprve jsem myslela, že si ho vzhledem k ceně (kolem 10 000) nebudu moct pořídit. Ale dneska jsem na netu narazila na vozíky od 3000, přestože by měli být nové,ale jedná se o jiné výrobce, než u toho drahého…

Napište mi, prosím zkušenost s tím kterým typem vozíku. Nerada bych koupila vozík méně bezpečný, chtěla bych, aby šel používat i jako kočárek…

Děkuji… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.8.08 11:07

Ahoj já mám kranicha (teda jen za kolo) a nevidím žádné nedostatky. A to mám porovnání s croozrem - párkrát jsem ho měla půjčený. Máme ho od května a už má najeto skoro 600 km. Jediný rozdíl je snad jen v tom. že v Kranichu více sedí a v croozru spíše leží. Občas jen uvažuji o víměně za kombinaci (s možností kočárku) Jinak jsme koupili nový za 3500 (s kočárkem 4000)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
19.9.08 13:24

Ahoj, pokud by jste si chtěli vyzkoušet vozík a jste z Pardubicka, nebo okolí, tak se mi ozvěte. Dohodnem se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí