3 x 4 - bodové pásy na cyklosedačce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
3 x 4 - bodové pásy na cyklosedačce
Máme 2 favority ke koupi, ale jedna sedačka má na netu uvedeno 3-bodové pásy (to vím jak vypadá), ta druhá 4-bodové
To nevím, co si pod tím mám představit
Je to u OK Baby Ergon. Nevíte, jak to s těmi pásy je? Já myslela, že pásy jsou buď 3 nebo 5 bodové ![]()
Díky Alenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nedávno jsem koupila cyklosedačku Kiss od Hamaxu, stála asi 1700,– má 3-bodové pásy a vypadá to tak, že máš jeden pásek se zacvakávací sponou mezi nožičkama a pak dva vpředu spojené protisponou, které přehodíš jako smyčku zezadu přes hlavičku, takže je každý na rameni a zacvakneš vepředu. Myslím, že je to dostatečné jištění, když se popruhy přes ramínka přiměřeně utáhnou, tak se v cyklosedačce dítě i bezpečně vyspí, sice se mu kinklá hlavička na všechny strany, ale rozhodně nemůže vypadnout:-)
Přeji dobrou ruku při výběru!
evitka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé sorry, poučuju a ty píšeš, že víš jak tříbodové vypadají:-) Čtyřbodové si taky moc neumím představit, leda že by neměla ten pásek mezi nožičkama, ale jen kolem pasu a přes ramínka?
evitka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoooj Alenko : mě napadla taková blbost s těma 4 bodovýma pásama - jestli dítě nemůže mít jakoby pásy na ramínkách, které se pak spojí v jeden ( jakoby ypsilon) a ten se zapne dole, jinak fakt nevím, ale furt mi to vrtá hlavou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VEROUS - asis na to kápla
Já studovala fotky a ta sedačka s 3 a 4 bod. pásy to má dělaný úplně stejně! Jen je to firma jiná, tak to i jinak popsali.
Alenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, jestli je to pro tebe ještě aktuální, ale znám sedačky na kolo s tříbodovým pásem (dva přes ramínka se spojují v jeden mezi nožkami ve tvaru Y) a čtyřbodovým (řemínek přes ramínko je spojen s řemínkem kolem pasu, řemínek mezi nožkama není) osobně bych nejvíc uvítala pětibodové pásy, ale ty zřejmě na trhu nejsou . Vozila jsem dceru v obojím, ale v roce ji držela lépe ta tříbodová od Hamax sleepy. Na spaní jsme stejně zastavovali kvůli bimbání hlavičky a sundali sedačku, opřeli o strom, protože strašně bimbala i v zakloněné poloze na spaní. Teď co mám dvě tak používám vozík croozer 535 i s novorozeneckou vložkou(někdy i jako doublekočár ) a musím se přiznat, že v těhu jsem Kamču na sedačce už nezvládala a ve vozíku ještě v pohodě jo. A to jezdíme fakt celkem terén.
Bludička
- načítám...
- Citovat
- Zmínit