Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dala jsem az po druhym roce placaty, ve trech dostaly uz polstarovitejsi. Za mne..do postylky ne ![]()
zatím nemáme a dokud ho dcera nebude potřebovat ani ho mít nebude ![]()
až po 2. roku života. odporúča sa to kvôli chrbtici ktorá sa ešte len vyvíja.
my mame polstarek z ikei kterej je uplne placatej…spis jen takova latka na kterou se da povlak aby ta postylka byla hezci…tak ten davam cca od pul roku…jinak u nas spi vsichni bez polstaru…i dospelaci…je nam to prijemnejsi…pouzivam to jen na cteni ![]()
Kačka má placatý - stejně vysoký jako peřinu - z dutého vlákna od cca 7 měsíců. Při tom jak se točí bylo v podstatě jedno, jelit má hlavu na peřině nebo na tom polštářku… aspoň je takhle možnost, že se přikryje, když je jí zima a má pocit, že pod tou hlavou něco má.
To jsi mi kápla do noty,taky jsem se na to chtěla zeptat
Máme taky uplně placatej,tak 2cm,takže to je špatně jo?Malá spí v zavinovačce a ještě podložená dekoui,ale na polštářku
jsem myslela že takhle hubenej jí nemůže uškodit,že ho přes tu zavinovačku ani nemůže cejtit ![]()
rozmary píše:
To jsi mi kápla do noty,taky jsem se na to chtěla zeptatMáme taky uplně placatej,tak 2cm,takže to je špatně jo?Malá spí v zavinovačce a ještě podložená dekoui,ale na polštářku
jsem myslela že takhle hubenej jí nemůže uškodit,že ho přes tu zavinovačku ani nemůže cejtit
A proc ji ho teda davas? ![]()
Mne to prijde uplne zbytecny, maly deti maji velkou hlavu, kdyz se jim podlozi, nelezi rovne… ![]()
Dávala jsem ho kvůli ublinkávání,jsem blbá no
už to vim,dám ho hned pryč
rozmary píše:
To jsi mi kápla do noty,taky jsem se na to chtěla zeptatMáme taky uplně placatej,tak 2cm,takže to je špatně jo?Malá spí v zavinovačce a ještě podložená dekoui,ale na polštářku
jsem myslela že takhle hubenej jí nemůže uškodit,že ho přes tu zavinovačku ani nemůže cejtit
My to máme taky tak, ale kvůli objemným látkovkám, aby neměla hlavu níž než zadeček a spinka v zavinovačce(s nohama ven, vždy se vykope
)
rozmary píše:
Dávala jsem ho kvůli ublinkávání,jsem blbá nouž to vim,dám ho hned pryč
Ale ne, mne spis pobavilo, ze ho davas, i kdyz ho ani neciti
Na ublinkavani pomuze spis dat na bok.
mládě má polštářek od narození, je to tedy placka, vysoká jak složená plýna a spíš pro okrasu než pro funkčnost. Bez něho nechtěla spát
asha píše:rozmary píše:Ale ne, mne spis pobavilo, ze ho davas, i kdyz ho ani neciti
Dávala jsem ho kvůli ublinkávání,jsem blbá nouž to vim,dám ho hned pryč
Na ublinkavani pomuze spis dat na bok.
To jo,ale malá už se teď tak mele,že do rána stejně spí na zádech
Panuška píše:
zatím nemáme a dokud ho dcera nebude potřebovat ani ho mít nebude
Asi tak nějak ![]()
Ahojte,máme 2 měsíční holčičku,od kdy se může podkládat pod hlavičku polštářek,Máme kapničku i polštář s dutého vlákna a polštářek i povlečený má si 2-3cm je placatý a měkký.Díky za rady