Od kdy polštářek pro miminko do postýlky?

Andulinečka
23.1.11 18:16

Od kdy polštářek pro miminko do postýlky?

Ahojte,máme 2 měsíční holčičku,od kdy se může podkládat pod hlavičku polštářek,Máme kapničku i polštář s dutého vlákna a polštářek i povlečený má si 2-3cm je placatý a měkký.Díky za rady :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
23.1.11 18:20

Až dlouho po prvních narozeninách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.1.11 18:35

Dala jsem az po druhym roce placaty, ve trech dostaly uz polstarovitejsi. Za mne..do postylky ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.1.11 18:50

zatím nemáme a dokud ho dcera nebude potřebovat ani ho mít nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
23.1.11 18:54

až po 2. roku života. odporúča sa to kvôli chrbtici ktorá sa ešte len vyvíja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.1.11 19:09

my mame polstarek z ikei kterej je uplne placatej…spis jen takova latka na kterou se da povlak aby ta postylka byla hezci…tak ten davam cca od pul roku…jinak u nas spi vsichni bez polstaru…i dospelaci…je nam to prijemnejsi…pouzivam to jen na cteni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
23.1.11 19:12

Kačka má placatý - stejně vysoký jako peřinu - z dutého vlákna od cca 7 měsíců. Při tom jak se točí bylo v podstatě jedno, jelit má hlavu na peřině nebo na tom polštářku… aspoň je takhle možnost, že se přikryje, když je jí zima a má pocit, že pod tou hlavou něco má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.1.11 19:46

To jsi mi kápla do noty,taky jsem se na to chtěla zeptat :wink: Máme taky uplně placatej,tak 2cm,takže to je špatně jo?Malá spí v zavinovačce a ještě podložená dekoui,ale na polštářku :oops: jsem myslela že takhle hubenej jí nemůže uškodit,že ho přes tu zavinovačku ani nemůže cejtit :zed:

• Citovat
  • Upravit
29730
23.1.11 20:07
rozmary píše:
To jsi mi kápla do noty,taky jsem se na to chtěla zeptat :wink: Máme taky uplně placatej,tak 2cm,takže to je špatně jo?Malá spí v zavinovačce a ještě podložená dekoui,ale na polštářku :oops: jsem myslela že takhle hubenej jí nemůže uškodit,že ho přes tu zavinovačku ani nemůže cejtit :zed:

A proc ji ho teda davas? :mrgreen:
Mne to prijde uplne zbytecny, maly deti maji velkou hlavu, kdyz se jim podlozi, nelezi rovne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.1.11 21:03

Dávala jsem ho kvůli ublinkávání,jsem blbá no :oops: už to vim,dám ho hned pryč

• Citovat
  • Upravit
2639
23.1.11 21:12
rozmary píše:
To jsi mi kápla do noty,taky jsem se na to chtěla zeptat :wink: Máme taky uplně placatej,tak 2cm,takže to je špatně jo?Malá spí v zavinovačce a ještě podložená dekoui,ale na polštářku :oops: jsem myslela že takhle hubenej jí nemůže uškodit,že ho přes tu zavinovačku ani nemůže cejtit :zed:

My to máme taky tak, ale kvůli objemným látkovkám, aby neměla hlavu níž než zadeček a spinka v zavinovačce(s nohama ven, vždy se vykope :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.1.11 21:39
rozmary píše:
Dávala jsem ho kvůli ublinkávání,jsem blbá no :oops: už to vim,dám ho hned pryč

Ale ne, mne spis pobavilo, ze ho davas, i kdyz ho ani neciti :mrgreen: Na ublinkavani pomuze spis dat na bok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
23.1.11 21:47

mládě má polštářek od narození, je to tedy placka, vysoká jak složená plýna a spíš pro okrasu než pro funkčnost. Bez něho nechtěla spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
23.1.11 21:56
asha píše:
rozmary píše:
Dávala jsem ho kvůli ublinkávání,jsem blbá no :oops: už to vim,dám ho hned pryč
Ale ne, mne spis pobavilo, ze ho davas, i kdyz ho ani neciti :mrgreen: Na ublinkavani pomuze spis dat na bok.

To jo,ale malá už se teď tak mele,že do rána stejně spí na zádech

• Citovat
  • Upravit
25324
23.1.11 22:08
Panuška píše:
zatím nemáme a dokud ho dcera nebude potřebovat ani ho mít nebude :wink:

Asi tak nějak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek