Od kdy pribyňáky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
24.11.08 11:03

Holky díky za odpovědi… jo a zjistila jsem, že sem napsala pribynaky s tvrdym y, samo, že se píše pribiňaky.:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.11.08 23:11

Ahoj,my baštíme bílé jogurty cca od 7-8 měsíců a Lipánka (ne pribiňáky a spol.) zhruba od roka.Má ho ale tak jednou týdně,víc ne.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
25.11.08 13:11

Pribinacka mela dcera cca od 2 let veku, kdy ho chtela, protoze ho ji tatinek (stejne to bylo i s „kravskym“ mlikem, takze byl konec s UM).

Jak uz tu bylo nekolikrat citovano - tvaroh do roka ne, mne u Pribinacku spis vadi ta smetana pro tak male dite, ale nikomu to samozrejme necpu..

Dcera take jedla bile Jogurty (Hollandii) do doby nez ochutnala po roce sladke jogurty a bile uz nechtela.

Kamoska rocni holcicce davala 2 Pribinacky denne (kupovala je v Macru po platech :lol: - jedla to ona i pes…) a mlada ji pak vubec nechtela ovocne presnidavky…

• Citovat
  • Upravit
káťa
25.11.08 13:22

Tak my se stále držíme jogurtů bílých, nejvíc chutnají BioBio z Plusu nebo Bio od Olmy.
Jinak Lipánka tak jednou týdně.
Ovocné přesnídávky mi malá nikdy nejedla a nejí vůbec-za svůj život ještě nesnědla ani jednu. Ona moc bohužel nemusí ani ovoce jako takové. Jediné,co má ráda z ovoce jsou jahody,borůvky a sladké mandarinky.
Zato ale má ráda zeleninu v jakékoliv podobě,vařenou,dušenou,syrovou.Takže naše svačinky jsou místo přesnídávek- nakrájená zelenina (okurky,rajčata,hrášek) přelitá dressingem (z jogurtu nebo Lučiny nebo Cottage sýru).

• Citovat
  • Upravit
káťa
25.11.08 13:23

Tak my se stále držíme jogurtů bílých, nejvíc chutnají BioBio z Plusu nebo Bio od Olmy.
Jinak Lipánka tak jednou týdně.
Ovocné přesnídávky mi malá nikdy nejedla a nejí vůbec-za svůj život ještě nesnědla ani jednu. Ona moc bohužel nemusí ani ovoce jako takové. Jediné,co má ráda z ovoce jsou jahody,borůvky a sladké mandarinky.
Zato ale má ráda zeleninu v jakékoliv podobě,vařenou,dušenou,syrovou.Takže naše svačinky jsou místo přesnídávek- nakrájená zelenina (okurky,rajčata,hrášek) přelitá dressingem (z jogurtu nebo Lučiny nebo Cottage sýru).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko