Od kdy přikrmovat kojence

1.10.10 11:54

od kdy přikrmovat kojence

ahojky od kdy ste začali přikrmovat kojence??? A kdy ste začali dávat čajíček????děkuju za odpovědi…a jaká čajíčky????díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
1.10.10 12:01

me doktor rikal,ze prikrmy od pul roku.Ja davala uz ve 4m. Mama rikala,ze my uz v :mavam: te dobe jedli omacku a knedliky,driv se kolem toho takove caviky nedelali.I caj jsem varila brzy asi od mesice-detsky nebo i cerny jen slaboucky,mnohem lepsi je pry bily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
1.10.10 12:09

Ahoj pokud nemusíš,tak od toho pul roku no…já jsem vydržela kojit plně jen měsíc,pak už jsem dokrmovala na noc,pak ráno a ted už bohužel nekojím vubec.nemám žádné mliko :-( no,ale nedá se nic dělat :-D přežijeme to i tak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
1.10.10 12:10

Při plném kojení jsem čaj nedávala, přesně si to nepamatuji, kdy jsme ho zavedli, ale určitě to nebylo dřív jak v 8 měsících :think:

Příkrmovat bych začala, až na to bude dítě připravené.
Ale určitě ne dříve, jak ve 4m - takové experimenty se nemusí vyplatit.

Nedá se přesně určit hranice, kdy bys měla své dítě začít přikromovat, ale většinou se pohybuje mezi 4 až 8 měsíci věku dítěte.

P.S.: cavyky (a teď si fakt nejsem jistá, jaký „i“ :oops: ) kolem stravování tvého dítěte nejsou na škodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.10 12:17
kamikaa píše:
Ahoj pokud nemusíš,tak od toho pul roku no…já jsem vydržela kojit plně jen měsíc,pak už jsem dokrmovala na noc,pak ráno a ted už bohužel nekojím vubec.nemám žádné mliko :-( no,ale nedá se nic dělat :-D přežijeme to i tak :-D

a jak si poznala že se ti ztrácí mléko?nebo proč si začala přikrmovat na noc???mě malá plně z prsu saje asi 5min a pak ccucá ale odtrhává se a brečí tak jí dám i z druhého…myslím že mi pak už neteče mléko když pořád otevírá posinku,,přisaje se a pak zase odtrhne a brečí…pozná se to jenom tak že začne ubívat na váze????každej mi tvrdí pokavad přibívá tak není co řešit…tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
1.10.10 12:20

tak nad tim jsem se ani nezamyslela -jake i,y. Spatne jsem se asi vyjadrila,samozrejme jsem male neda nic co by ji uskodilo. Ve 4m jsem zacala s mrkvi a doktor mi vynadal-ceho tim pry dosahnu. No ceho: mala se za cas poradne najedla a ja nemusela kojit po 2-3h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
1.10.10 12:22

On právě nepřibíral,přibíral strašně málo,ale to samé jsem měla u prvního syna.Taky nám to moc dlouho nevydrželo :-( .a přitom v porodnici to vypadalo tak dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
1.10.10 12:24

Zvlastni, me prijde normalni kojit po 2-3 hod… no aleto je kazdeho volba… zas takova pekna alergie, dokaze dost zneprijemnit zivot...... my, co jsme vyrostli na knedlicich, bychom mohli vypravet…a to ja byla kojena docela dlouho na tu dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.10 12:32
kamikaa píše:
On právě nepřibíral,přibíral strašně málo,ale to samé jsem měla u prvního syna.Taky nám to moc dlouho nevydrželo :-( .a přitom v porodnici to vypadalo tak dobře…

právě v porodce to vypadalo tak dobře a ted?????no v pondělí pujdu na převážení a uvidíme.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.10.10 12:35
ccucá ale odtrhává se a brečí tak jí dám i z druhého…myslím že mi pak už neteče mléko když pořád otevírá posinku,,přisaje se a pak zase odtrhne a brečí

To můžou být prdíky. Někdy se kroutila a odtrhávala, ale někdy se jenom trhala bez kroucení.My jsme si tímto obdobím prošli také-viz metřík. Musíš jenom vydržet a ono to přejde. Jen v klidu koj co 2-3hodiny a dá se to samo do pořádku, jak miminko poroste!! Opravdu když mimi přibývá buď v klidu! My jsme začali přikrmovat až po 6mesíci a čaj-ne,vodu jsem dávala v těch letních vedrech. Teď dáváme, ale moc nechce. Čaj vůbec odmítá, tak jen tu vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
1.10.10 12:35

no taky jsme chodili na převážení.Divný je že to přišlo tak najednou!!!Mrzelo mě to hodně,ale už jsem se stím smířila,neudělám s tím nic.Nevyčaruju si ho tam zpátky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
1.10.10 13:15

S příkrmy jsme začali v šesti měsících. Čaj jsem začala dávat docela brzo, i když jsem plně kojila. Bylo to tuším tak ve druhém měsíci. Dávala jsem dětský bylinkový čaj, teď už dávám dětský ovocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
1.10.10 14:04

Já jsem začla právě včera v 5 měsících a zatím v poho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.10 09:53
Mysina píše:
S příkrmy jsme začali v šesti měsících. Čaj jsem začala dávat docela brzo, i když jsem plně kojila. Bylo to tuším tak ve druhém měsíci. Dávala jsem dětský bylinkový čaj, teď už dávám dětský ovocný.

a ten čaj si dávala kojik????a třeba nísto jednoho kojení nebo jak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
2.10.10 10:32

Klasické příkrmy jsem zavedla až v 6měsíc, čaj mi malá začala pít tak kolem 7-8měsíce. Kojila jsem ji až do 18měsíců. Čajík jsem ze začátku dávala granulovaný fenyklový.
Jinak, že se ti kroutí u kojení. To mi jednu dobu dělala taky. Tak jsem vždycky dala odříhnout a pokračovali jsme. Někdy i 2-3× během kojení. Moc hltala, tak si nalokala i vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí