Probiotické kapky BIO GAIA

32806
1.10.10 10:42

Probiotické kapky BIO GAIA

Ahoj, už v nemocnici jsme dostávali probiotické kapičky kvůli problémům s vyprazdňováním..nyní jsem je nasadila i doma, protože malou neustále trápily prdíky, kakala cca 4× za den. Od té doby co ji kapičky znovu dávám s prdíky problémy nemáme, ale kakáme 1× denně a to za pomoci např. teploměru, stolička je mazlavá, úplně jako lepidlo. Máte s tím některá zkušenost, je to normální??? Děkuju za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1612
1.10.10 10:47

Kapičky jsem malému dávala již od jednoho měsíce asi do sedmého a bez problémů. S prdíky jsme to zvládli celkem v pohodě. Ale stolici po nich měl normální, takže to s kapičkama zřejmě nesouvisí.

Asi bych se poradila s pediatrem. Adam, když měl problémy s vyprazdňováním, tak se mě lékařka ptala na konzistenci stolice a říkala mi, že by ji neměl mít právě mazlavou :think: Tak nevím, asi bych jí radši zavolala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
1.10.10 11:16

s kapičkama by to nemělo souviset.kojíš nebo je mimi na UM?pokud kojíš zkus více ještě pít plus třeba kompoty,pokud je na UM tak nejspíš mu nesedí.poraď se s pediatrem co dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
1.10.10 11:34

S kapkama mám výbornou zkušenost a toto nevím, asi bych spojitost s kapičkama nehledala. to je tak dotaz pro dr. Může to být tím, co jíš nebo piješ ty - teda pokud kojíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.10 12:11

Zkus odsávačku, jestli mimčo nemá rýmu. My kapičky bereme už 2 měsíce taky a tohle se nám objevilo asi před týdnem a s frekvencí je to také stejné. ALe malý je nachlazený, takže podle dr. to je normální, hleny odchází stolicí, protože mimčo neumí smrkat, tak je polyká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32806
2.10.10 08:00

holky kojím, zkusím jíst víc kompotů a častěji používat odsávačku, protože je fakt, že Eli teď lehkou rýmku má a nos se ji ucpává…pokus´d to bude přetrvávat příští týden skočíme k doktorovi…díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
2.10.10 13:39

Tohle může udělat, pokud piješ hodně mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
2.10.13 15:27

Ahoj obnovuji tuto diskuzi… Koupila jsem tyto kapky a účinek prý maji cca po 10-14 dnech… Chci se zeptat zda mohu zatím malému kombinovat tyto kapky ( 1 denne ) s espumizanem? Pokud ano, tak kolikrát denně ten espumizan… Jsou nám 2 týdny a prdíky nás hodne trápí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.13 15:29

@Marion84 mužes kombinovat, ale mam pocit, že ta Biogaia jeaž od 1mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
2.10.13 15:32

@smilestrawberry Taky jsem se to dočetla, ale je to po porade z lékárnicí a znama je také má a dává je hned co přišla z porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
2.10.13 15:34

@Marion84
Ajoj. Kombinujem to takisto. Espumisan som davala uz v porodnici a Biogaiu od 3tyzdna. Stale to pouzivam a malemu je 10 tyzdnov. Espumisan mozes davat pred kazdym kojenim, ono sa ro nevstrebava, takze nicomu tym neublizis.Ked sa maly zacal viac hybat-metelit nohami, tak som zacala davat kazde druhe kojenie. Uvidis sama. A ja som v sestinedeli zobala Espumisan bobulkyeste pre istotu.:-)
Mne na prdaky pomohó i ten Pupik a houpatko. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
2.10.13 15:35

@smilestrawberry
Je az od mesiaca, ale mne ju pediater doporucil tiez skorej a nic sa nestalo..:-€

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
2.10.13 16:56

@miisenka díky za radu, zkouším všechno mozny… Pupik, teplou plenku na brisko, cvičeni s nozičkami, masirováni, espumisan, ted ty kapky a lehátko s vibracemi budu teprve kupovat… Takže snad to pomůže, je mi ho líto bobánka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.13 16:58

@Marion84 biogaia je dobra, nam zabrala :) tak snad i vasemu drobeckovi pomuže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
11.10.13 13:44

I my jsme meli dost problemy s prdíkama a celkove se střevama. Malej měl i zanet ve strevech a to mu byli jen 3 týdny. Hned sme zacli pouzivat Biogaiu a ktomu infacol u kazdeho krmení. Malej byl teda na UM, takže sme i vyměnili UM a nejvíc co pomahalo tak tepla vana. cca 39stupnu i 40, malyho jsem koupala tak 15 min a pak prděl o 106 :-) a Biogaia nam uz zabrala tak za 3 dny, kapičky jsou super, ted už ani nevím co jsou prdíky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí