Od kdy velkou sedačku do auta?

168
9.2.12 15:25

Od kdy velkou sedačku do auta?

Dobrý den,zajímalo by mě jestli v 5 měsích můžu dát už do auta velkou sedačku,protože vajíčko je nám už malé.Koukala jsem na internetu a dělaji se různě polohovací nezničí si takhle malé mimi záda?Díky za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
9.2.12 15:29
safounek píše:
Dobrý den,zajímalo by mě jestli v 5 měsích můžu dát už do auta velkou sedačku,protože vajíčko je nám už malé.Koukala jsem na internetu a dělaji se různě polohovací nezničí si takhle malé mimi záda?Díky za reakce :kytka:

Existují sedačky 0-18kg. Zkus se podívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
9.2.12 15:31

Musíš použít sedačku 0-18, nejde o ničení zad, to by problém nebyl, ale takhle malé dítko nesmí jezdit po směru, je to hlavně kvůli velikosti hlavičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
9.2.12 15:35

do velke autosedacky 9-18kg po smeru jizdy se muze od 9 mesicu, 9kg a samostatneho sedu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
9.2.12 15:44

Týjo, v pěti měsících je vám malé vajíčko? Tak to bude buď pořádný obřík, nebo malé vajíčko :think: .
My jsme měli po vajíčku taky 0-18. Líbilo se mi, že jsem mohla synka vozit ještě nějakou chvíli v protisměrné poloze. Byl velký, ale seděl sám až tak v 10 měsících, tak kvůli bezpečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
9.2.12 16:06
safounek píše:
Dobrý den,zajímalo by mě jestli v 5 měsích můžu dát už do auta velkou sedačku,protože vajíčko je nám už malé.Koukala jsem na internetu a dělaji se různě polohovací nezničí si takhle malé mimi záda?Díky za reakce :kytka:

dítě min. do 9kg, 9 měsíců a dokud samo nesedí musí jezdit v protisměru, čím déle tím lépe, takže pokud se nevejdete do vajíčka, tak můžete jít jedině do protisměrné 0-18, nemůžete jít do posměrné sedačky( 9-18, 9-36 a pod.) na to je dítě v 5ti měsících malé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
9.2.12 16:09

nám je taky malé vajíčko, bo malej má v 6 měsících skoro 10kg, ale statečně jezdíme ve vajíčku, sám ještě nesedí, takže ho do velké nedám, ale jen co bude pořádně sedět tak jde do velké :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.2.12 16:11

v peti mesicich urcite ne, jedine se poohlednout po kategorii 0 - 18, jak tu bylo receno.

jak presne je vajicko male? Jestli koukaji nozicky, je to vporadku, jedine co nema precuhovat je hlavicka, pak je skutecne male.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.2.12 19:57
suik píše:
v peti mesicich urcite ne, jedine se poohlednout po kategorii 0 - 18, jak tu bylo receno.jak presne je vajicko male? Jestli koukaji nozicky, je to vporadku, jedine co nema precuhovat je hlavicka, pak je skutecne male.

Moc Vám všem děkuji za přespěvky,je nám malá tak že mu lezou nožičky,mrknu po nějaké te do 18kg nemáte někdo nějaky ověřený typ? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
9.2.12 20:11

Jestli mu čouhají jen nožičky, ale hlavička je „v zákrytu“, tak mu vajíčko ještě malé není :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.2.12 21:14
Milli píše:
Jestli mu čouhají jen nožičky, ale hlavička je „v zákrytu“, tak mu vajíčko ještě malé není :palec: .

To jsem moc ráda,ale stejně nás to brzo potká to pořízení větší sedačky :nevim: Děkuji aspon zatim v klidu vyberem nějakou dobrou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1340
9.2.12 21:24

My máme taky obříka a řešili jsme, jakou autosedačku pořídit. Máme Römer Britax FIRST CLASS plus 2012 a jsme spokojeni. Malýmu je 11,5 měsíce a má 13kg :lol: Zatím jezdí pořád ještě pozadu a bude tak jezdit, dokud se mu tam vejdou nožičky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí