Od kdy zmrzlinu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
12.6.10 09:41

Ja zmrzlinku jeste vylozene nedavam, ale kdyz si dam ja, tak ji dam par lzicek a to drzi pusu dokoran snad nonstop :-D Julince bude 14 mesicu
Kdyz das po tom roce ochutnat, nic se nemuze stat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.6.10 10:35

Já už jsem Danovi dala - ne tedy celou, ale lízal ode mne klasickou zmrzlinu. A nic se mu nestalo. Ono je to těžké, nedat mu, když to vidí u staršího sourozence (který se třeba i kupodivu ochotně rozdělí :lol: ) A zmražená přesnídávka určitě neuškodí :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
12.6.10 10:49

Holky, děkuju moc za odpovědi. Malá sice na nachlazení netrpí, ale nebudu to riskovat, počkáme s tím napřesrok.

Rozumbrado, odpověď je Janička. Jája zůstalo z rané fáze těhotenství, kdy jsme ještě nevěděli, jestli to bude Jana nebo Jindřich. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.6.10 09:31

udělala bych jí zmrzku doma.. stačí zamrazit přesnídávku… nebo jen hooodně podchladit.. jako nenechat úplně dotuhnout.
ale záleží, jestli jí to bude chutnat! protože Vojta začal chtít až letos. bylo to na něj studený!
jinak souhlasím, záněty a angíny jsou nákazy, člověk to nedostane ze studené zmrzliny! děti nejsou hloupé a pokud jim to vadí, odmítnou..

zmrzlinu jako takovou - našemu Vojtovi je 2.5 a dávám mu letos prvně (on jí ale dřív nechtěl) - ale pouze mrože z kelímku, jahodovou dřeň nebo Míšu. jinou zmrzku ne-e , je to plné ztužených rostlinných tuků,..vůbec nic dobrého.. ani já to nemám moc ráda.. prostě doporučuju pouze kvalitní, kde znám složení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
trdlota
31.10.13 13:52

Ahoj Bersabo, zrovna jsem měla zkušenost s kamaradky dcerkou, která ve 2 letech dostala od maminky (právě kamarádky) kornout točené zmrzliny.. Rikala jsem kamošce, že to nebude dobrý pro její organismus.. Ale mávla nad tím rukou, že to je jen zmrzlina.. A šup do dvou dnů horečky a viroza, dcerka „uvazana“ k posteli, trpela jak kun.. Ja jsem si totiz zacala číst v TCM, která respektuje tělo jako celek a umí v podstatě léčit stravou.. K respektu energii v organech a tele vubec, je vlastně jakýkoliv teplotní extrém jídla a pití silný zásah do harmonie těchto energií a způsobí to nemoc, na co tady v „západním svete“ máme všechna ta latinská pojmenování.. At se to jevi jakkoliv, malým detem urcite nic studeneho (ani horkeho) nedávat. Dospeli uz si musi poradit sami, zda to chteji respektovat ci ne.. Prijde mi to logicke, a myslim ze to dava smysl.. Jinak sama jim bylinne produkty ktere tyto energie respektuji a udrzuji v harmonii.. a fakt jsem bez chripek! klidne reknu vic, chces-li, muzou to i deticky.. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko