Zdravé mlsání pro děti - co dáváte svým 2 letým dětem?

238
9.6.10 21:06

zdravé mlsání pro děti

Co dáváte svým 2 letým miláčkům za dobrůtky? Nechceme moc dávat cukr, tak mu dávám ovoce, kukuřičné křupky, ale chtěla bych nějakou změnu. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1283
9.6.10 21:10

u nás v tomto věku docela drčelo sušené ovoce. snažila jsem se kupovat bio, ale občas jsem dala i obyč. postupně jsme se stejně dostali ke gumovým medvídkům atd. :lol: ale podle mě čím později tím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
9.6.10 21:19

Já ještě navíc dávám rýžové oplatky (takové ty polystyreny ;-) ).
Občas pár sušenek z DM (Alnatura) nebo ještě Hero Baby dělá sušenky bez cukru.

Občas mu upeču sešenky domácí.

Jinak ovoce a zelenina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
9.6.10 21:23

Syrovatkovy bonbony. Jako extra odmenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
9.6.10 21:28

jo polystyreny a jiné křupavé chlebíky bez chuti u nás taky frčí. a kolikrát je po tom větší sháňka než po opravdických bonbonech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
10.6.10 06:59

Zubařka mi doporučovala hrozinky, sušené ovoce, místo čokolády karob :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.6.10 12:06

Co treba ted na leto poctiva domaci zmrzlina, smetanova, ovocna, do malych tvoritek, aby toho prcek nemel moc. Taky pudink, nemusis tam toho cukru davat tolik, staci i glukopur.
Jahody se slehackou, na ty je ted presne doba.Mlecne koktejly s ovocem, nejlepe si do kelimku s brckem, abys nemela koktejl vsude.
Domaci kolac, uprav si recept, davej minium cukru nebo slad necim alternativnim, misto bile mouky treba spaldovou.
Mlecny rez, bude se oblizovat cela rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena231
10.6.10 12:09

Ty se dají sehnat kde ty syrovátkový bonbony?

• Citovat
  • Upravit
21897
10.6.10 12:16

U nas frcej suseny brusinky.Sice je tam cukr taky,ale furt o mnoho zdravejsi,nez bonbony,cokolada.

Nebo polystiren treba maceny v cokolade.Zase lepsi,nez susenky a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.6.10 21:57

Mivaji je ve zdravych vyzivach, ale jsou docela drahy… takze jsou na pridel a nikde je nenechavam lezet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.6.10 22:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.6.10 22:07

polistryren je u nas hitem taky, jinak momentalne vede jabko (musi ho mit ovsem vcelku :mrgreen: ) a vodovy nanuk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
3.5.12 21:07

chtěla bych se zeptat co mlsají vaše rok a půl staré děti. :think: syn už měl pár gumových bonbonu a jednou zmrzlinu, jo a kousek tatranky, ale nejsem zastánce aby se děcka od roku cpaly kinder řezama atd… jen nevm co mu mám koupit na mlsání…aby to bylo „zdravější“ty kukuřičný křupky už moc nechce, občas má bebe sušenky jinak ovoce nebo přehnaně drahou tyčinku z déemka :cert: 22kč a padne to do něj jako nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
3.5.12 21:13

maly ma rad rozinky… nebo hrozinky :think: :mrgreen: susenky by taky rad, ale to mu davat nechci. obcas si da kousek musli tycinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
3.5.12 21:19

Tak u nás malá (20.měs) zkoušela zmrzlinu,gumové bonbony,milu,kinder mléčný řez.Párkrát měla racio kukuřičný chlebíček s čokoládovou polevou nebo mussli tyčinku.
Jinak „mlsá“ kukuřičné křupky, bebe sušenky (ty už jí moc nejedou) a Nesquick
Ono krom ovoce to mlsání moc zdravé nebude.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko