Zdravé mlsání pro děti - co dáváte svým 2 letým dětem?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zdravé mlsání pro děti
Co dáváte svým 2 letým miláčkům za dobrůtky? Nechceme moc dávat cukr, tak mu dávám ovoce, kukuřičné křupky, ale chtěla bych nějakou změnu. Poradíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
u nás v tomto věku docela drčelo sušené ovoce. snažila jsem se kupovat bio, ale občas jsem dala i obyč. postupně jsme se stejně dostali ke gumovým medvídkům atd.
ale podle mě čím později tím lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ještě navíc dávám rýžové oplatky (takové ty polystyreny
).
Občas pár sušenek z DM (Alnatura) nebo ještě Hero Baby dělá sušenky bez cukru.
Občas mu upeču sešenky domácí.
Jinak ovoce a zelenina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo polystyreny a jiné křupavé chlebíky bez chuti u nás taky frčí. a kolikrát je po tom větší sháňka než po opravdických bonbonech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zubařka mi doporučovala hrozinky, sušené ovoce, místo čokolády karob ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co treba ted na leto poctiva domaci zmrzlina, smetanova, ovocna, do malych tvoritek, aby toho prcek nemel moc. Taky pudink, nemusis tam toho cukru davat tolik, staci i glukopur.
Jahody se slehackou, na ty je ted presne doba.Mlecne koktejly s ovocem, nejlepe si do kelimku s brckem, abys nemela koktejl vsude.
Domaci kolac, uprav si recept, davej minium cukru nebo slad necim alternativnim, misto bile mouky treba spaldovou.
Mlecny rez, bude se oblizovat cela rodina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas frcej suseny brusinky.Sice je tam cukr taky,ale furt o mnoho zdravejsi,nez bonbony,cokolada.
Nebo polystiren treba maceny v cokolade.Zase lepsi,nez susenky a spol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mivaji je ve zdravych vyzivach, ale jsou docela drahy… takze jsou na pridel a nikde je nenechavam lezet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
polistryren je u nas hitem taky, jinak momentalne vede jabko (musi ho mit ovsem vcelku
) a vodovy nanuk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chtěla bych se zeptat co mlsají vaše rok a půl staré děti.
syn už měl pár gumových bonbonu a jednou zmrzlinu, jo a kousek tatranky, ale nejsem zastánce aby se děcka od roku cpaly kinder řezama atd… jen nevm co mu mám koupit na mlsání…aby to bylo „zdravější“ty kukuřičný křupky už moc nechce, občas má bebe sušenky jinak ovoce nebo přehnaně drahou tyčinku z déemka
22kč a padne to do něj jako nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maly ma rad rozinky… nebo hrozinky
susenky by taky rad, ale to mu davat nechci. obcas si da kousek musli tycinky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás malá (20.měs) zkoušela zmrzlinu,gumové bonbony,milu,kinder mléčný řez.Párkrát měla racio kukuřičný chlebíček s čokoládovou polevou nebo mussli tyčinku.
Jinak „mlsá“ kukuřičné křupky, bebe sušenky (ty už jí moc nejedou) a Nesquick
Ono krom ovoce to mlsání moc zdravé nebude.
- Citovat
- Upravit