Ohrivate prikrmy-sklenicky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj já tedy ovocné příkrmy nepřihřívám a zeleninu ano, když je studená tak je to humus. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovocné - ne, dávám v pokojové teplotě.
Zeleninovo/masové - ano, aby to bylo jako teplé jídlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zeleninu ohřívám tak, že skleničku ponechám na chvíli v horké vodě, ovoce ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ovocne neee,zeleninove/masovee vzdy.
pri pokojove teplote se to absolutne neda jist.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já též ohřívala pouze zeleninu i když kolikrát když sme byly na výletě tak nebylo kde to ohřát
, ale i přesto to malej papal .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle právě teď řeším…normálně oběd ohřívám a ovoce ne. Ale zítra jedeme na výlet a přemýšlím, jak to udělat a jestli je to studené vůbec dobré ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no nebudu ti říkat že je to dobré samozřejmě že je to lepší ohřáté, ale pro jednou si myslim že ti to " možná " Štěpánek sní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky doma ohřívám (ale používám spíš na cesty) ovoce teda ne.
Ale dnes taky nebyla možnost ohřátí takže to měla v pokojové teplotě a normálně baštila. Jednou za čas bych to nehrotila. Samo záleží na prckovi, jestli to bude jíst. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na výletech buď dávala občas studené, nebo jsem vozila v malé termosce horkou vodu a tou to trochu naředila.
- Citovat
- Upravit
Já ohřála doma…aby to bylo horké a strčila do termoobalu,co mám na lahev…
vydrželo to,pak to bylo akorát…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pár hodin to teplé vydřží zabalané i v ručníku, tak to dělá manžel se sunarem a úplně super. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jestli nejedete někam mimo civilizaci tak ti to kdekoliv ohřejí nebo ti přinesou větší hrnek s horkou vodou na ohřítí - aspoň já jsem s tím nikdy problém neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já tedy ovocné příkrmy nepřihřívám a zeleninu ano, když je studená tak je to humus. ![]()
Tak tak jen souhlasím:ú)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den. Zajimalo by me, zda miminkum kupovane prikrmy ve sklenickach ohrivate nebo podavate vsechno jen tak v pokojove teplote? Dekuji, Alena.