Pití na ven
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
pití na ven
Ahoj, do čeho dáváte pití na ven? Koupila jsem sice takovej ten netekoucí hrneček, ale přijde mi, že se z něj nejde napít moc dobře, tedy aspoň pro 8měsíční mimčo mi to přijde těžký. Tak do čeho dát pití? Do normální flašky a zavřít ji tím víčkem?
A přidejte třeba i, co dávate k pití. Já převařenou vodu z kohoutku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám oboje-flašku i netekoucí hrneček a střídám. Dávám taky převařeno vodu z kohoutku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já dávám malýmu normálně pití do flašky, z ničeho jinýho se tolik nenapije… dávám na ni to víčko a do termoobalu a dobrý ![]()
Já dávám na pití jen vodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nám vyhovují tyto lahve http://www.lekarna.cz/…00ml-750392/ I pití z nich mi přijde pro prcky jednodušší než z některých netekoucích hrnečků
A dáváme bylinkový čaj Teekanne, přislazuju glukopurem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pije z hrnečku z brčkem Babylove, brčko jde přiklopit. Netekouí hrnečky mi nepřijdou v 8 měsících brzy. Ale věřím, že je některé dítě nechce.
- Citovat
- Upravit
Od půl roku do necelého roku pil z netekoucího hrnečku Avent s bílým pítkem, ten nám pak začal téct, chválí měl ještě netekoucí hrneček NUK a teď pije z lahve s brčkem Babylove, přijde mi to rozhodně jednodušší než ten NUK, ten fakt nepustí ani kapku, ale třeba pro mě je napití z něj (na zkoušku
) strašná dřina, i když Ondra se tvářil spokojeně, když ho měl…
Dávám převařenou vodu, bylinkový čaj, ředěné ovocné šťávy z DM, … jak kdy
. Nejčastěji vodu a neslazený dětský sáčkovaný čaj, občas i granulovaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, malý (11 měsíců) pije z lahve Jupík (Kubík) - ten netekoucí a dávám mu do ní vodu - čistou kohoutkovou, líbí se mi, že je za pár korun, použiju ji párkrát a koupím novou, takže je to i hygienické ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mates taky pije z lahve od kubíka…většinou vodu.Ještě totiž nepřišel na to,že když jí zmáčkne,tak to teče…takže zatím je opravdu netekoucí… ![]()
lahev s brčkem babylove a canpol babies máme taky…ale stejně nějak tečou,když jí hodím do tašky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem dávám takový ty flašky Rajec, nebo Mattoni, to je fuk, ale aby to mělo tu silikonovou membránu, protože to neteče a je to všude dostupný, hygienický ( nevyvařuju, když se mi už nelíbí, vyhodím, koupím novou ). Dávám vodu, nemám sladký pití v teplech ráda, teď měli ( malý prvně ) džus, jak jim potvůrkám jel, ale jinak maj vodu, sama jí mám nejraději.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mareček pije doma i venku z Avent lahvičky s bílým pítkem pro nejmenší. Pije dopoledne převařenou vodu z kohoutku, odpoledne sáčkový fenyklový čaj.
Příspěvek upraven 07.06.10 v 19:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dávám avent netekoucí hrneček - a když chci, aby to mimčo zvládlo spíš samo, naleju jen max. do poloviny. jinak se s ním těžko manipuluje. Moje dcerka z něj umí od cca 6m, jiný hrneček nevyužíváme.
K pití máme obden převařenou vodu a obden převařenou vodu s granulovaným HIPP nebo Hammi čajíkem. ale dávám menší dávku čaje, než je na návodu - k vůli přidanému cukru. Jendou jsme zkusili čaj už hotový, negranulovaný - v lahvičce - ten pila vysloveně nadšeně - takže už ho nekupuji
aby mi pak nepila jen tohle a neodmítala vodu.
Také jsem zkusila vařit pytlíkový čaj, ale nějak si na to vždycky nevzpomenu včas a na poslední chvíli sypu granule - než by vystydl, malá by mi uschnula.
- Citovat
- Upravit
Pijeme z hrnečku z DM Nuby, netekoucí. Malá z Aventu neumí pít ani teď. Jinak dávám jen obyč vodu. Teď v teplech přemýšlím nad nějakým termoobalem aby jí vydržela studenější. Jinak dlouho pila z obyč flašky Avent. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit