Kaše Sunarka obsahuje toxiny!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kase Sunarka OBSAHUJE TOXINY!!!
Ahoj holky,
Sunarka s cerealiemi a medem pbsahuje toxiny a fa Hero ji stahuje z prodeje. Nastesti ji nekupuji, ale pokud ji mate nektera doma, tak nepodavat a zaslat vyrobci. Detaily zde: http://www.novinky.cz/…e-latky.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je „pěkné“: „Konkrétně se jedná o Sunarku s datem spotřeby do 2. července letošního roku“
Jakou má trvanlivost taková kaše, 1 rok? To se takto závadná prodává tak dlouho a až před koncem data spotřeby varují
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trochu jsi mě vyděsila
, že jsem šla prověřit naše zásoby. Sunarku tu mám jen jednu-banánovou. Tak nevím, už je celkem dlouho načatá, tak ani nebude škoda ji vyhodit. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katrinka píše:
To je „pěkné“: „Konkrétně se jedná o Sunarku s datem spotřeby do 2. července letošního roku“Jakou má trvanlivost taková kaše, 1 rok? To se takto závadná prodává tak dlouho a až před koncem data spotřeby varují![]()
![]()
Tohle přesně mě napadlo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výrobek už naštěstí není rok v prodeji!
Novinky.cz to mají špatně. Zpráva mě vyděsila, chtěla jsem si informaci radši ověřit, mrkla jsem přímo na stránky výrobce Hera. CO jsem tam našla, mě naštěstí uklidnilo…Ten výrobek není už rok v prodeji, takže se nestahuje, ale díkybohu už stažený byl!
http://www.hero.cz/…rtfolio/839/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
šmarja panno, přesně tuhle kupuju furt
ženský vy mě chcete zabít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marcell, já sice tuhle Sunarku naštěstí nekupovala nikdy, ale chci poděkovat za všechny maminky. Zprávy typu „varování“ se určitě hodí všem, zvlášť, když se jedná o mrňousky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem rada, ze se jiz neprodava! Chtela jsem maminky upozornit a ne vydesit. Musime si prece pomahat a udrzovat se informovane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky lupujete tuhle sunarku? Mam z toho strach kvuli teto afere!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem se teď teda lekla…já teda kupuju Sunarku rýžovou s banány…jak to tedy je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uf to jsem se lekla. Ale kupujeme mléčnou s medem. A taky jsem si potom dočetla celou diskuzi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
2,5 roku stara diskuse - to ani nebylo treba docitat, aby bylo jasne, ze uz to asi bude OK ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasne ted je zo OK, ale i presto to tam proste bylo a kdovi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit