Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mam 4m, rovnou sektorovku ze Sconta je fajn.. Za ty penize… Mame ji asi pet let a je porad pekna a plně funkční.
Aktuálně máme Gorenje. Musím říct, že ta cena je příšerná, ale zase vše Ok. Nikde ani škrábanec, ani reklamace.
Nicméně ve starém bytě jsme měli Moebelix a musím říct, že tam cena/kvalita je za mě vážně super. Tu co mám z Gorenje za 300k bych v Mobelixu měla minimálně o 100k méně a navíc tam teď aktuálně mají alespoň za mě krásné kuchyně.
Známí si chválí i Ikeu - tam to budete mít asi nejrychleji a možná i nejlevněji ![]()
Mám ikeu a i po letech je super. Jediný, co bylo blbý, že jsem si koupila skříň na potraviny do starého bytu, že si pak do nového dokoupím zbytek a případně vyměním dvířka a oni změnili celý ten systém. Ale to teď asi na léta nehrozí
Moje známá má z nějakého známého studia (teď nevím, jestli Hanak nebo Sykora) a po pěti letech je ta kuchyň dost odrbaná…
Sektory mají snad všude, v prvé řadě záleží, kolik do toho chcete investovat. Ikea, xxxlutz, moebelix, sconto už tu bylo, pak budou levné kuchyně i v každém hobbymarketu typu Obi, hornbach, dá se objednat i on-line a sestavit si podle svých představ z jednotlivých skříněk. Das do vyhledávače levné kuchyně a mas výsledku habadej. Vím, že “lepší” sektory má Aldo nábytek, já často objednavam signal nábytek a tam také mají pekne kuchyňské skříňky (jen jeden typ
). Nějaké jsou i na nejlevnější nábytek. Jistě bude mít kuchyňky i Orfa, to tady ještě nezaznelo.
Take jsme chtěli novou kuchyň, nakonec jsem se rozhodla tu starou natrit, dala jsem nové uchytky a jak prokoukla. Také možnost. A muže ještě par let sloužit.
@Semtex my tam právě nemáme vůbec žádnou, předělává se patro komplet na bytovou jednotku, takže kuchyň, koupelna.. na jaře byl výpočet na 1,3m a teď na 2,2. Osekali jsme co se dalo, ale pod 1,5 jsme se prostě nedostali
@Anonymní píše:
@Semtex my tam právě nemáme vůbec žádnou, předělává se patro komplet na bytovou jednotku, takže kuchyň, koupelna.. na jaře byl výpočet na 1,3m a teď na 2,2. Osekali jsme co se dalo, ale pod 1,5 jsme se prostě nedostali
No, šlo to nahoru šíleně, to vám nezávidím
my jsme si chtěli nechat udělat kuchyň na míru, ale nakonec jsme si prave řekli, že to vlastně ještě muže počkat
![]()