Jak vybrat kuchyni?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1439
24.8.21 20:37

Mam 4m, rovnou sektorovku ze Sconta je fajn.. Za ty penize… Mame ji asi pet let a je porad pekna a plně funkční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
24.8.21 21:11

Aktuálně máme Gorenje. Musím říct, že ta cena je příšerná, ale zase vše Ok. Nikde ani škrábanec, ani reklamace.
Nicméně ve starém bytě jsme měli Moebelix a musím říct, že tam cena/kvalita je za mě vážně super. Tu co mám z Gorenje za 300k bych v Mobelixu měla minimálně o 100k méně a navíc tam teď aktuálně mají alespoň za mě krásné kuchyně.
Známí si chválí i Ikeu - tam to budete mít asi nejrychleji a možná i nejlevněji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.8.21 21:21

Mám ikeu a i po letech je super. Jediný, co bylo blbý, že jsem si koupila skříň na potraviny do starého bytu, že si pak do nového dokoupím zbytek a případně vyměním dvířka a oni změnili celý ten systém. Ale to teď asi na léta nehrozí :) Moje známá má z nějakého známého studia (teď nevím, jestli Hanak nebo Sykora) a po pěti letech je ta kuchyň dost odrbaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14571
25.8.21 08:53

Sektory mají snad všude, v prvé řadě záleží, kolik do toho chcete investovat. Ikea, xxxlutz, moebelix, sconto už tu bylo, pak budou levné kuchyně i v každém hobbymarketu typu Obi, hornbach, dá se objednat i on-line a sestavit si podle svých představ z jednotlivých skříněk. Das do vyhledávače levné kuchyně a mas výsledku habadej. Vím, že “lepší” sektory má Aldo nábytek, já často objednavam signal nábytek a tam také mají pekne kuchyňské skříňky (jen jeden typ :lol: ). Nějaké jsou i na nejlevnější nábytek. Jistě bude mít kuchyňky i Orfa, to tady ještě nezaznelo.

Take jsme chtěli novou kuchyň, nakonec jsem se rozhodla tu starou natrit, dala jsem nové uchytky a jak prokoukla. Také možnost. A muže ještě par let sloužit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.21 12:00

@Semtex my tam právě nemáme vůbec žádnou, předělává se patro komplet na bytovou jednotku, takže kuchyň, koupelna.. na jaře byl výpočet na 1,3m a teď na 2,2. Osekali jsme co se dalo, ale pod 1,5 jsme se prostě nedostali

• Citovat
  • Upravit
14571
26.8.21 08:24
@Anonymní píše:
@Semtex my tam právě nemáme vůbec žádnou, předělává se patro komplet na bytovou jednotku, takže kuchyň, koupelna.. na jaře byl výpočet na 1,3m a teď na 2,2. Osekali jsme co se dalo, ale pod 1,5 jsme se prostě nedostali

No, šlo to nahoru šíleně, to vám nezávidím :? my jsme si chtěli nechat udělat kuchyň na míru, ale nakonec jsme si prave řekli, že to vlastně ještě muže počkat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný