Od května bez MS!

m86
497
6.9.11 18:35

Od května bez MS!

Ahojky holky, v květnu jsem vysadila HA a od té doby nemám MS, byla jsem na vyvolávačce, deset dní po ní přišlo jen mííírné špinění a od té doby už nic. V podstatě od května jsem neměla normální menstruaci :zed: :zed: :zed: k dr. jsem znova objednaná na konec září, ale chci se zeptat, měla jste taky některé takové problémy? Myslíte, že to mírné špinění mám brát jako menstruaci????? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
6.9.11 18:56

Jo - já brala antikoncepci pět let a pak následně půl roku byla bez Ms… dokupy se to dalo až cca po dvou letech.
Od té doby vím, že hormony do těla už dávat nechci.

Ať se ti to brzy upraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
6.9.11 19:00

Děkuji… kdybych věděla, co to se mnou udělá, tak bych to taky nebrala :zed: :zed: snad na konci září dostanu něco, co mi pomůže… jinak už nevím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
6.9.11 19:05

Zkusila bych Femigard - pokud jsi spíš na bylinky. Mně pomohl nastartovat cyklus á 28 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
6.9.11 19:09

Tak Femigard mám - už třetí lahvičku a vůůůbec mi nepomohl :( ale byla jsem na ultrazvuku a dr. mi řekl, že nález je v pořádku, tak nechápu, kde je chyba :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
6.9.11 19:10
m86 píše:
Tak Femigard mám - už třetí lahvičku a vůůůbec mi nepomohl :( ale byla jsem na ultrazvuku a dr. mi řekl, že nález je v pořádku, tak nechápu, kde je chyba :( :zed:

hm… tak ještě mě napadá Kontryhelový čaj - koupíš v každé lékárně a rovná cykly… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
6.9.11 19:11

Ten už piju taky tak měsíc, prostě fakt nevím, co už zkusit :( :( :( ale děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nba
771
6.9.11 19:25

Ahoj, neboj, je to normální a vyvolávací injekci bych si nenechala píchnout. Holt dopujeme tělo hormony, tak potřebuje čas na vzpamatování ;-) Chodila jsem jednou za měsíc na kontrolu na gyndu a pravidelně odmítala vyvolávačku, stejně jako další návrhy hormonální léčby a mezitím, co jsem nemenstruovala a dle doktorky ani neovulovala jsem otěhotněla :-) Což ji ani nenapadlo, že by se mohlo stát, takže jsem na to přišla na konci třetího měsíce a hned změnila gyndu.. Upřímně Jsme se i rozhodli, že hormonální antikoncepci už brát nebudu a zvolíme jinou metodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
6.9.11 19:29

Ahojky, děkuju za napsání. Já už asi potom taky HA brát nebudu, když vidím, co to se mnou udělalo. Uvidím, co mi řekne dr. - sama jsem zvědavá, protože jí to přišlo normální… už nehodlám utrácet za nic a počkám, Femigard atd mě stál tak skoro 1500 Kč a totálně k ničemu..... asi tak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nba
771
6.9.11 19:46

Našla jsem tehdy diskuse, kde holky tenhle problém řešily a uklidnilo mě, že nejsem sama, kdo má stejné problémy po vysazení :-) Uvažovala jsem po několika měsících o homeopatikách, ale objednávku jsem pak rušila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
6.9.11 19:54

A za jak dlouho přišlo těhotenství? Jestli se můžu zeptat? Já jsem taky četla, že holky to mívají rozházené, tak se tím taky uklidňuju :-) je to fajn si tady popovídat :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nba
771
6.9.11 19:57

Otěhotněla jsem půl roku po ani náznaku MS :-D Bylo to vtipné, nemohli jsme tomu uvěřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
6.9.11 20:08

Tak to je super :-) to já jsem pět měsíců skoro bez náznaku, tak se třeba taky stane zázrak :-) :lol: :roll: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nba
771
6.9.11 20:33

:palec: :hug: :kytka: Příroda je mocná čarodějka ;-) Doufám, že se zadaří takhle nečekaně, myslím, že je to lepší překvapení a navíc se nestresujete cíleným snažením ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m86
497
6.9.11 20:50

Fakt díky za podporu, kéžby se zadařilo :) děkujůůůů :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...