Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, v květnu jsem vysadila HA a od té doby nemám MS, byla jsem na vyvolávačce, deset dní po ní přišlo jen mííírné špinění a od té doby už nic. V podstatě od května jsem neměla normální menstruaci
k dr. jsem znova objednaná na konec září, ale chci se zeptat, měla jste taky některé takové problémy? Myslíte, že to mírné špinění mám brát jako menstruaci?????
![]()
Jo - já brala antikoncepci pět let a pak následně půl roku byla bez Ms… dokupy se to dalo až cca po dvou letech.
Od té doby vím, že hormony do těla už dávat nechci.
Ať se ti to brzy upraví ![]()
Děkuji… kdybych věděla, co to se mnou udělá, tak bych to taky nebrala
snad na konci září dostanu něco, co mi pomůže… jinak už nevím… ![]()
Zkusila bych Femigard - pokud jsi spíš na bylinky. Mně pomohl nastartovat cyklus á 28 dní.
Tak Femigard mám - už třetí lahvičku a vůůůbec mi nepomohl
ale byla jsem na ultrazvuku a dr. mi řekl, že nález je v pořádku, tak nechápu, kde je chyba
![]()
m86 píše:
Tak Femigard mám - už třetí lahvičku a vůůůbec mi nepomohlale byla jsem na ultrazvuku a dr. mi řekl, že nález je v pořádku, tak nechápu, kde je chyba
![]()
hm… tak ještě mě napadá Kontryhelový čaj - koupíš v každé lékárně a rovná cykly… ![]()
Ten už piju taky tak měsíc, prostě fakt nevím, co už zkusit
ale děkuju ![]()
Ahoj, neboj, je to normální a vyvolávací injekci bych si nenechala píchnout. Holt dopujeme tělo hormony, tak potřebuje čas na vzpamatování
Chodila jsem jednou za měsíc na kontrolu na gyndu a pravidelně odmítala vyvolávačku, stejně jako další návrhy hormonální léčby a mezitím, co jsem nemenstruovala a dle doktorky ani neovulovala jsem otěhotněla
Což ji ani nenapadlo, že by se mohlo stát, takže jsem na to přišla na konci třetího měsíce a hned změnila gyndu.. Upřímně Jsme se i rozhodli, že hormonální antikoncepci už brát nebudu a zvolíme jinou metodu.
Ahojky, děkuju za napsání. Já už asi potom taky HA brát nebudu, když vidím, co to se mnou udělalo. Uvidím, co mi řekne dr. - sama jsem zvědavá, protože jí to přišlo normální… už nehodlám utrácet za nic a počkám, Femigard atd mě stál tak skoro 1500 Kč a totálně k ničemu..... asi tak ![]()
Našla jsem tehdy diskuse, kde holky tenhle problém řešily a uklidnilo mě, že nejsem sama, kdo má stejné problémy po vysazení
Uvažovala jsem po několika měsících o homeopatikách, ale objednávku jsem pak rušila ![]()
A za jak dlouho přišlo těhotenství? Jestli se můžu zeptat? Já jsem taky četla, že holky to mívají rozházené, tak se tím taky uklidňuju
je to fajn si tady popovídat
![]()
Otěhotněla jsem půl roku po ani náznaku MS
Bylo to vtipné, nemohli jsme tomu uvěřit..
Tak to je super
to já jsem pět měsíců skoro bez náznaku, tak se třeba taky stane zázrak
![]()
Příroda je mocná čarodějka
Doufám, že se zadaří takhle nečekaně, myslím, že je to lepší překvapení a navíc se nestresujete cíleným snažením ![]()