Používáte intimky?

9994
31.8.11 11:52

Používáte intimky?

Holky, zajímalo by mě, jestli používáte každý den intimku. Já teda jo, bez ní si připadám jak nahá. Ale je taky pravda, že mi občas překáží, hlavně když se chce se mnou manžel nečekaně mazlit. To je pak takový pitomý :oops: . Jen dodávám, že žádný extra výtoky nemám, jen se takhle cítím líp, když mám stále čisté prádlo :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
31.8.11 11:56

Nosím do práce a když někam jdeme.Doma spodní prádlo nenosím-kalhotky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bez registrace
31.8.11 11:57

Já ji taky používám denně. A ani ji necítím, nevnímám ji. Nemám žádné extra výtoky, ale dle gynekoložky mám zvýšenou sekreci, tak pro jistotu. Většinou je zcela nevyužitá :oops:
Manžel o ní ví, ale jsem už rok a půl vdaná, tak žádné nečekané mazlení už nepřichází :roll:

• Citovat
  • Upravit
3241
31.8.11 12:12

Taky používám každý den, přesně jak už se tu psalo - pro ten lepší pocit a hlavně, že mám čisté prádlo. Myslím, že to už tak nějak patří k hygieně třeba jako deodorant. A upřímně závidím ženám, které každodenně intimku nepotřebují - bohužel mezi ně nepatřím. :-( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
31.8.11 12:12
bez registrace píše:
Já ji taky používám denně. A ani ji necítím, nevnímám ji. Nemám žádné extra výtoky, ale dle gynekoložky mám zvýšenou sekreci, tak pro jistotu. Většinou je zcela nevyužitá :oops:
Manžel o ní ví, ale jsem už rok a půl vdaná, tak žádné nečekané mazlení už nepřichází :roll:

„uz rok a pul“ :mrgreen: kurna co budes rikat za 10 let? :) ja teda intimky nenosila,ale co jsem tehotna tak musim :roll: vecne mam vlhko a je mi to desne neprijemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
31.8.11 12:13

Ahoj, já ji teď používám, mám v těhotenství opravdu hodně výtok - musím ji tak 2×-3× denně měnit … ale před tím ne. Dost jsem četla o tom, že nedovoluje tělu dýchat a napomáhá kvasinkám a tak. Jo a vyhýbám se parfemovaným.
Jo a souhlasím s tím, že když se chce přítel mazlit nebo tak, tak mi taky spíš vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
31.8.11 12:16

No já si myslím, že je to o zvyku. Co je to „čisté prádlo“? Já si každý den beru čisté kalhotky a i když určitou sekreci běžně mám, tak mi to nechutné nepřijde - od toho přece ty kalhotky jsou. Ale věřím, že jak si člověk zvykne, nechce zpět. Já doufám a těším až je po porodu zase nebudu muset nakupovat.

Maddlen píše:
Taky používám každý den, přesně jak už se tu psalo - pro ten lepší pocit a hlavně, že mám čisté prádlo. Myslím, že to už tak nějak patří k hygieně třeba jako deodorant. A upřímně závidím ženám, které každodenně intimku nepotřebují - bohužel mezi ně nepatřím. :-( :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
31.8.11 12:18

už ne - nosila jsem je léta a měla opakovaně mykózy. Pak jsem je na radu přestala nosit, nosím jen čistě balvlněné kalhotky, které si ještě žehlím a kdo ví, jestli to bylo tím, ale po mykóze už řadu měsíců ani stopa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
31.8.11 12:20

Nenosím. Nepotřebuji.
Večer spím dole bez a ráno si beru čísté.

Jsem ráda, že se s tím nemusím tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
31.8.11 12:22

Používám denně a když ji nemám, tak se cítím nesvá..přijde mi to hygieničtejší. Navíc já ji i potřebuji…občas se přirozený výtok nebo větší zvlhčení poševní sliznici objeví a intimka pak slouží i jako ochrana prádla.
Před případným mazlením ji odstraňuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
31.8.11 12:22

Nenosím, nosím jenom bavlněné kalhotky a ty tak příjemně větrají :-) Když jsem jeden čas intimky zkoušela nosit, tak jsem byla akorát zapařená a měla výtok :roll:

• Citovat
  • Upravit
29436
31.8.11 12:26

Příspěvek upraven 24.08.15 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
31.8.11 12:28

Nepoužívám a když už ji mám (většinou poslední den MS - špinění), tak jsem taky nesvá.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25180
31.8.11 12:28

Je pravda, že ten kdo je nosí kvůli výtoku má možná ten výtok kvůli intimkám, ale je na nich natolik „závislý“, že už bez nich nemůže … takový začarovaný kruh :)

Mufina píše:
Nenosím, nosím jenom bavlněné kalhotky a ty tak příjemně větrají :-) Když jsem jeden čas intimky zkoušela nosit, tak jsem byla akorát zapařená a měla výtok :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.8.11 12:29

Nenosím, vadí mi- nadělají akorát paseku :-) .
Ráno i večer se osprchuju a vemu čistý kalhotky..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa