Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Mám bílý hustý (ne hrudky) výtok z pochvy. Někdy i silně zapáchá. Nic mě nesvědí ani nepálí… Nevim si s tím rady. Gynekolog řekl, že jsou to kvasinky a tak jsem brala nějaké čípky a spravilo se to tak na týden. Kámoška ale říkala, že u kvasinek jsou problémy se svěděním a tak.. Tojá ale nemám.
Tak co to může být? Mám s tím nepříjemnost hlavně v sexu
mám strach, že smrdím ![]()
Tak podobný problém jsem taky měla, výtok, ale u mě nezapáchal. A nakonec to byly nějaký latinský mrchy a musela jsem se přeléčit macmirorem do pochvy. Vrací se mi to často, takže před měsícem mi Dr. zkusil dát atb a přeléčit i manžela, tak uvidíme. Dělali ti výtěr? Mě taky nic nesvědělo. ![]()
snazilkaV
ahoj rozumím o čem píšeš, taky to běžně mám a teď jako těhotná je to ještě horší, musím to taky začít řešit s gynekologem až porodím, nevím co se s tím krom léků dá dělat. Zatím jen používám často přes den intimní mýdlo modrý Lactacyd, ale i tak si nejsem jestli to má nějaký efekt, protože manžel je tak netaktní, že mi to řekne nahlas, že mu to vadí nebo smrdí …
.
snazilkaV píše:
Ahoj holky. Mám bílý hustý (ne hrudky) výtok z pochvy. Někdy i silně zapáchá. Nic mě nesvědí ani nepálí… Nevim si s tím rady. Gynekolog řekl, že jsou to kvasinky a tak jsem brala nějaké čípky a spravilo se to tak na týden. Kámoška ale říkala, že u kvasinek jsou problémy se svěděním a tak.. Tojá ale nemám.Tak co to může být? Mám s tím nepříjemnost hlavně v sexu
mám strach, že smrdím
Já, když jsem měla kvasinky, tak mě nic nepálilo ani nesvědilo. A nedělal ti stěry? U kvasinky pokud vím, tak nic nezapáchá, to spíš vidím na streptokoka nebo něco takovýho.
Sumaya píše:snazilkaV píše:Já, když jsem měla kvasinky, tak mě nic nepálilo ani nesvědilo. A nedělal ti stěry? U kvasinky pokud vím, tak nic nezapáchá, to spíš vidím na streptokoka nebo něco takovýho.
Ahoj holky. Mám bílý hustý (ne hrudky) výtok z pochvy. Někdy i silně zapáchá. Nic mě nesvědí ani nepálí… Nevim si s tím rady. Gynekolog řekl, že jsou to kvasinky a tak jsem brala nějaké čípky a spravilo se to tak na týden. Kámoška ale říkala, že u kvasinek jsou problémy se svěděním a tak.. Tojá ale nemám.Tak co to může být? Mám s tím nepříjemnost hlavně v sexu
mám strach, že smrdím
To snad né, taky mám takové výtoky, ve středu mi brali stěr na streptokoka před porodem, čekám na výsledky, snad to nemá ze streptokokem nic společného
![]()
IvkaH píše:Sumaya píše:To snad né, taky mám takové výtoky, ve středu mi brali stěr na streptokoka před porodem, čekám na výsledky, snad to nemá ze streptokokem nic společnéhosnazilkaV píše:Já, když jsem měla kvasinky, tak mě nic nepálilo ani nesvědilo. A nedělal ti stěry? U kvasinky pokud vím, tak nic nezapáchá, to spíš vidím na streptokoka nebo něco takovýho.
mám strach, že smrdím
![]()
Čistě u kvasinek je opravdu bílý výtok bez zápachu. Tak může to být i něco jiného než streptokok. Doufám, že to budeš mít v pohodě. Kdy budeš mít výsledky?
Až příští pondělí mám jít na prohlídku, tam mi řekne výsledek, tak snad to bude dobré. Oni říkají, že i když je ten streptokok, tak se dají antibiotika, aby se dítě nenakazilo při porodu. Tak to je trošku uklidňující
. Taky to budu muset po porodu řešit už to mám dlouho ty výtoky a fakt to zapáchá
. Svědit to nesvědí
.
Může to být ten obyč těhu výtok, nebo jen nějaká bakterie prostě.. Dr. by ti měla udělat stěry.. ![]()
streptokok nezapáchá ![]()
Monny89 píše:
Může to být ten obyč těhu výtok, nebo jen nějaká bakterie prostě.. Dr. by ti měla udělat stěry..
streptokok nezapáchá
Já nevím, asi jak kterej druh. ![]()
No holky abyste nebyly moc najivní…Já to zažila…určitě to není o druhu nebo o ničem jiném to jsou jen výmluvy. Je to nějaká choroba (pohlavně přenosná např.chlamídie), takže jestli Vám výtoky zapáchají okamžitě utíkejte na Gyndu, protože může dojít i k závažnějším problémům pokuď to nevylečíte a měl by se léčit i manžel (u zapáchajících výtoků) stává se, že se žena vyléčí a muž to dále nosí a pak je jen Ping-pong efekt. Takže si partnera pořádně proklepněte kde chodí když s Vámi zrovna není:)Můžu jen říct, že i Gynekolog mi řekl, že je to přenosná pohlavní choroba (nemůžete to dostat z ničeho nic)…
Zdravim, chci se zeptat, je mi 14 a mam silny vytok a zapacha driv jsem ho nemela tak silny a gynekolozka rekla, ze to souvisi s menstruaci ale pak se to zvetsovalo a zacalo smrdet takze to vypada, ze se tam dole dost hodne potim. Predem dekuji za odpoved.
Ahoj Holky, objevil se mi bílý hrudkující výtok a také pár puchířku nebo boláků kolem pochvy, hrozně to pálí i při chůzy k doktorovi se dostanu až ve středu, nemá někdo zkušenost, jak to mohu zmírnit? Napadlo mě mazat Framikoinem.. ![]()
Ahoj holky potřebuju taky poradit …no totiž teče se mě bílý výtok a strašně to smrdí je to děs, když se umyju stejně je to na druhý den stejný používala jsem ROSALGIN ten pomohl, ale jen na chvilku já už nevím co s tím je to nepříjemné a obtěžující
podle gyn.to byl mírný zánět a měla jsem před. čípky nic nepomáhá proboha nikdy se mi to nestalo
poraďte prosím
![]()
Ty tak ja na kvasinky trpim ted v tehu casto. a jako ty se ki to vraci po tydnu.ale nyni nemam kvasinky podle doktora to je zanet mocaku pry ze spinave vody
mam namysli prehradu.no nyni me tedy netrapi vytok ani zapach ale naopak paleni a svedeni. cetla sem na online poradne ze to muze vest k predcast. porodum az spatneho konce
pricem na to okamzite zapomenme…fuj…no dale zkratka se modleme at to po porodu odezni…auau
![]()
Taky trpím na kvasinky. Léčila jsem se s nima 5 let. Je to strašně vleklý a zdlouhavý. Než jsem se z toho dostala vyzkoušela jsem spoustu doktorů. Dělali ze mě i diabetika i když jsem chodila dávat krev. Pak jsem pár let měla pokoj. Moje paní doktorka mě z toho dostala, protože jako jediná se mi pořádně věnovala a nexperimentovala na mě, jako ostatní. Taky to je o přístupu doktora. Teď v těhotenství mám kvasinky po 2. V lékárně mi prodali Femisan gel. Jsem ve 3 trymestru, tak na výběr toho moc není. V úterý jdu k doktorce, snad to bude už do té doby v pořádku.