Bílý výtok - bez svědění, pálení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
28.4.13 11:00

Ahoj… pokud nesvědí, nepálí a nezapáchá, tak je to podle mě normální výtok…A dva měsíce je krátká doba.. ještě zkoušejte. hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta M.
13.7.13 20:58

výtok

Dámy mám malý trik, zkuste chvilku užívat ženšen. Buď čaj, kapky nebo tabletky.Pro těhotné je zakázaný. Má antioxidační učinky a je proti bakteriím, virům a plísním. Je i na posílení imunity na nespavost a stres.Je to výborná věc :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
9
29.7.13 12:45

Canesten

Ahoj, prosím můžu se zeptat, je mi 14, mám bílý výtok z pochvy, který nezapacha, bez svedeni, paleni, už asi rok a stydím se jít do lékarny pro Canesten, který je prý bez předpisu a pomáhá. Bude se mě lékarník na něco ptát? Musím neco podepisovat? Nebo stačí říct prostě jen, že chci Canesten a on mi ho hned za nějakych tech asi 200 kč rovnou dá? Děkuju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
29.7.13 16:55

@Petra022 Ano ano, dá ti ho…není na předpis a ptát se určitě nebudou, je jim do toho prd.Ale pokud nezapáchá a nesvědí, tak je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andy 356
11.8.13 15:11

Bílý Výtok

Ahoj holky, prosím o radu. 19.7. jsem musela vysadit Antikoncepci :(. 4.8. jsme měli s přítelem nechráněný sex. A už 2 dny mám hustý bílý výtok, nesvědí, nepálí, je bez zápachu, a žádné hrudky. Mám to dostat 19.8.,občas mě trochu bolí v podbřišku tak jestli to je první příznak těhotenství nebo je to normální..?

• Citovat
  • Upravit
15977
11.8.13 18:06
@andy 356 píše:
Ahoj holky, prosím o radu. 19.7. jsem musela vysadit Antikoncepci :(. 4.8. jsme měli s přítelem nechráněný sex. A už 2 dny mám hustý bílý výtok, nesvědí, nepálí, je bez zápachu, a žádné hrudky. Mám to dostat 19.8.,občas mě trochu bolí v podbřišku tak jestli to je první příznak těhotenství nebo je to normální..?

Zatím je brzy dělat závěry. Vydrž do příchodu/nepříchodu MS. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
11.8.13 18:20
@andy 356 píše:

Já to mám taky, těhotná nejsem, může to být z horka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31429
11.8.13 18:53

To může být úplně normální poovulační výtok, který způsobuje progesteron…ostatně především ten za něj může taky v těhotenství. Takže uvidíš, buď MS dorazí nebo nedorazí, podle tohohle těžko říct, možnosti jsou obě :) Pokud těhotná nejsi, tak se tenhle výtok pravděpodobně pár dnů před MS ztratí, ale u někoho přetrvá až do ní, takže fakt předvídat nelze nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lalabay
16.8.13 15:58

výtoky můj denní chléb

Ahoj, rosalgin je fajn ale nemůže se používat stále, zkus candiabenne mast (má růžovo oranžový proužky na obalu) a případně si nech napsat u gynekologa speciální roztok na výtěry pochvy - do tří dnů by ti je měli udělat v lékarně. Ten fakt zabral hodně. Globule wobenzim jsou prověřeny, ale jsou mrtě drahý, ale fungujou! Ty druhý antiperle jsou pěkně na houby.

• Citovat
  • Upravit
luluabe
30.8.13 08:52

Prosím jak přesně se ten čaj jmenuje? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Mičkaa
2.9.13 17:34

Výtok

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat také trpím na nějaký výtok, byla jsem už i několikrát u své lékařky, a nemám kvasinky ale nějakou bakterii, které se neumím zbavit až dělám co dělám. měla jsem snad všechny antibiotika. Nic nezabralo, pořád se to mění s nějakou jinou, už jsem opravdu na nervy. Nemáte teda nějaké jiné zkušenosti s alternativní metodou? Uvažuji nad nějakým čajem, nebo cokoliv jiného jsem ochotná podstoupit. Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
76
14.9.13 14:08
@Mičkaa píše:
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat také trpím na nějaký výtok, byla jsem už i několikrát u své lékařky, a nemám kvasinky ale nějakou bakterii, které se neumím zbavit až dělám co dělám. měla jsem snad všechny antibiotika. Nic nezabralo, pořád se to mění s nějakou jinou, už jsem opravdu na nervy. Nemáte teda nějaké jiné zkušenosti s alternativní metodou? Uvažuji nad nějakým čajem, nebo cokoliv jiného jsem ochotná podstoupit. Díky za odpověď.

Ahoj… já měla taky bakterii a velké množ. antibiotik..nikdy dřív sem je neměla a vloni 4×..nic nepomohlo… ale občas je to lepší a to jen tim, ze si kupuju Probioticke čípky gyntima. vyhledej a zkus..je to s tee tree oilíčkem, muzu doporučit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mičkaa
16.9.13 10:59

@Andrea 85
Ty jsem taky měla, a mám pocit, že ani tohle nepomáhá. :/

• Citovat
  • Upravit
76
22.9.13 12:07
@Mičkaa píše:
@Andrea 85
Ty jsem taky měla, a mám pocit, že ani tohle nepomáhá. :/

Je fakt že já ted poslední dobou mám pocit, že mi to pomůže tak na 2-3 dny..a pak mi to přijde zas takové..nevím… už jsem z toho taky na budku, v listopadu jdu na kontrolu, měla jsem špatný výsledky, tak se docela bojím, že by ten výtok na to mohl mít vliv. :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.13 14:35

Ahoj před 3 dny jsem měla s přítelem sex. Měli jsme kondom, ale když se přítel udělal a já z něj slezla měl na penisu tekutinu podobnou spermatu. ale nelepilo to a nesmrdělo to jako sperma. Teď mám pořád bílý výtok. Myslíte že mohu být těhotná?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa