Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj… pokud nesvědí, nepálí a nezapáchá, tak je to podle mě normální výtok…A dva měsíce je krátká doba.. ještě zkoušejte. hodně štěstí ![]()
Dámy mám malý trik, zkuste chvilku užívat ženšen. Buď čaj, kapky nebo tabletky.Pro těhotné je zakázaný. Má antioxidační učinky a je proti bakteriím, virům a plísním. Je i na posílení imunity na nespavost a stres.Je to výborná věc ![]()
Ahoj, prosím můžu se zeptat, je mi 14, mám bílý výtok z pochvy, který nezapacha, bez svedeni, paleni, už asi rok a stydím se jít do lékarny pro Canesten, který je prý bez předpisu a pomáhá. Bude se mě lékarník na něco ptát? Musím neco podepisovat? Nebo stačí říct prostě jen, že chci Canesten a on mi ho hned za nějakych tech asi 200 kč rovnou dá? Děkuju ![]()
@Petra022 Ano ano, dá ti ho…není na předpis a ptát se určitě nebudou, je jim do toho prd.Ale pokud nezapáchá a nesvědí, tak je to normální.
Ahoj holky, prosím o radu. 19.7. jsem musela vysadit Antikoncepci
. 4.8. jsme měli s přítelem nechráněný sex. A už 2 dny mám hustý bílý výtok, nesvědí, nepálí, je bez zápachu, a žádné hrudky. Mám to dostat 19.8.,občas mě trochu bolí v podbřišku tak jestli to je první příznak těhotenství nebo je to normální..?
@andy 356 píše:
Ahoj holky, prosím o radu. 19.7. jsem musela vysadit Antikoncepci. 4.8. jsme měli s přítelem nechráněný sex. A už 2 dny mám hustý bílý výtok, nesvědí, nepálí, je bez zápachu, a žádné hrudky. Mám to dostat 19.8.,občas mě trochu bolí v podbřišku tak jestli to je první příznak těhotenství nebo je to normální..?
Zatím je brzy dělat závěry. Vydrž do příchodu/nepříchodu MS. ![]()
@andy 356 píše:
Ahoj holky, prosím o radu. 19.7. jsem musela vysadit Antikoncepci. 4.8. jsme měli s přítelem nechráněný sex. A už 2 dny mám hustý bílý výtok, nesvědí, nepálí, je bez zápachu, a žádné hrudky. Mám to dostat 19.8.,občas mě trochu bolí v podbřišku tak jestli to je první příznak těhotenství nebo je to normální..?
Já to mám taky, těhotná nejsem, může to být z horka.
To může být úplně normální poovulační výtok, který způsobuje progesteron…ostatně především ten za něj může taky v těhotenství. Takže uvidíš, buď MS dorazí nebo nedorazí, podle tohohle těžko říct, možnosti jsou obě
Pokud těhotná nejsi, tak se tenhle výtok pravděpodobně pár dnů před MS ztratí, ale u někoho přetrvá až do ní, takže fakt předvídat nelze nic.
Ahoj, rosalgin je fajn ale nemůže se používat stále, zkus candiabenne mast (má růžovo oranžový proužky na obalu) a případně si nech napsat u gynekologa speciální roztok na výtěry pochvy - do tří dnů by ti je měli udělat v lékarně. Ten fakt zabral hodně. Globule wobenzim jsou prověřeny, ale jsou mrtě drahý, ale fungujou! Ty druhý antiperle jsou pěkně na houby.
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat také trpím na nějaký výtok, byla jsem už i několikrát u své lékařky, a nemám kvasinky ale nějakou bakterii, které se neumím zbavit až dělám co dělám. měla jsem snad všechny antibiotika. Nic nezabralo, pořád se to mění s nějakou jinou, už jsem opravdu na nervy. Nemáte teda nějaké jiné zkušenosti s alternativní metodou? Uvažuji nad nějakým čajem, nebo cokoliv jiného jsem ochotná podstoupit. Díky za odpověď.
@Mičkaa píše:
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat také trpím na nějaký výtok, byla jsem už i několikrát u své lékařky, a nemám kvasinky ale nějakou bakterii, které se neumím zbavit až dělám co dělám. měla jsem snad všechny antibiotika. Nic nezabralo, pořád se to mění s nějakou jinou, už jsem opravdu na nervy. Nemáte teda nějaké jiné zkušenosti s alternativní metodou? Uvažuji nad nějakým čajem, nebo cokoliv jiného jsem ochotná podstoupit. Díky za odpověď.
Ahoj… já měla taky bakterii a velké množ. antibiotik..nikdy dřív sem je neměla a vloni 4×..nic nepomohlo… ale občas je to lepší a to jen tim, ze si kupuju Probioticke čípky gyntima. vyhledej a zkus..je to s tee tree oilíčkem, muzu doporučit. ![]()
@Mičkaa píše:
@Andrea 85
Ty jsem taky měla, a mám pocit, že ani tohle nepomáhá. :/
Je fakt že já ted poslední dobou mám pocit, že mi to pomůže tak na 2-3 dny..a pak mi to přijde zas takové..nevím… už jsem z toho taky na budku, v listopadu jdu na kontrolu, měla jsem špatný výsledky, tak se docela bojím, že by ten výtok na to mohl mít vliv. ![]()
Ahoj před 3 dny jsem měla s přítelem sex. Měli jsme kondom, ale když se přítel udělal a já z něj slezla měl na penisu tekutinu podobnou spermatu. ale nelepilo to a nesmrdělo to jako sperma. Teď mám pořád bílý výtok. Myslíte že mohu být těhotná?