Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jujík ráda bych, ale už nevím co.. Jsem co se týče výsledků v pořádku… Psala jsem do hodně poraden a tam mi odepisovali, že to je pH v pochvě… těžko se sprívi tak, jak má být… jen díky čípku na pH… jenže ty mi fakt nepomáhají ![]()
Jsem úplně na to stejně, už pár let trpím na výtok, který mi je už nepříjemný a furt je to jen dokola, navíc jsem těhotná tak jsem se zeptala minule na pohotovosti jestli by mi nedala něco na výtok a řekla mi pokud nesvědí, nepálí tak je to normální
Aspoň kdyby něco existovalo, že by to zmizelo úplně ![]()
Dobrý den zdravim všechny
,
Jsem momentálně 38+5tt a posledni dny mam nejaky vytok, spíše bílé barvy. Vypadá to jako nejáký sliz nebo, nevim jak bych to spravně nazvala
Je to nechutné
Myslíte, že je to teď na konci tehotenstvi normalni? Četla jsem i, že by to mohla být hlenová zátka. Zánět to podle mého nebude, protože nedávno jsem zánět měla a přeléčila jsem to globulemi macmiroru, a podle doktora by mělo být vše v pořádku. Co myslíte? ![]()
@kolenka podle toho, jak to popisuješ by to mohla být hlenová zátka. Táhne se to jako nudle? ![]()
@Katy 7 noo da se rici, je to takovy, nevim jak je to spravne slovo
jakoby, mazlavé ![]()
@kolenka hlenová zátka je většinou průhledná s malou příměsí krve a táhne se.
@Katy 7 no na internetu sem ted nasla že hlenova zatka jako jeji konzistence muze byt bud lepkavá, hrudkovitá nebo tekutá. Takze, kazdy to ma asi jinak
treba to je, treba neni, ono je to vlastne jedno, to neni ani tak podstatne, jen me zajimalo co by to mohlo byt
Už totiz jenom cekam az porodim, mam toho uz plne zuby ![]()
@kolenka to tě chápu. Taky jsem si vždycky říkala, aby už to bylo. Pak jsem si hned zas říkala, aby tam bylo mimčo, jak potřebuje, aby mu bylo fajn a narodilo se v pořádku. A tak pořád dokola
![]()
Taky už člověk neví, jak ležet, sedět, natož se předklonit
Nakonec jsem si říkala, že se cítím jak velryba a rodit mě budou ti od greenpeace ![]()
Mám bílý tvarohovitý výtok, nic mě ale nesvědí. Výtok se mi neobjevuje na kalhotkách, objevuje se mi po velký, když tlačim tak pak jsem od výtoku špinavá a je to opravdu jak tvaroh. Myslíte, že je to normální? Prosím o odpovědi, moc děkuji
** píše:
Ahoj holky. Mám bílý hustý (ne hrudky) výtok z pochvy. Někdy i silně zapáchá. Nic mě nesvědí ani nepálí… Nevim si s tím rady. Gynekolog řekl, že jsou to kvasinky a tak jsem brala nějaké čípky a spravilo se to tak na týden. Kámoška ale říkala, že u kvasinek jsou problémy se svěděním a tak.. Tojá ale nemám.Tak co to může být? Mám s tím nepříjemnost hlavně v sexu
mám strach, že smrdím
Tak toto mě postihlo asi taky a nevim…Na výtoky trpím, ale až ted to tak strašně zapáchá. Nevím, k doktorce ted nemůžu, mam měsíčky
Tady jsou podrobnosti ke kvasinkám, jak nám gynekologové napíší léky, které pomůžou jen týden a dál se o nás nezajímají. Neřeknou nám, že kvasinky jsou v celém těle
Mě osobně dieta pomohla a po několika letech boje, ohromná úleva
Přečtěte si celý článek
http://www.kouzlo-bylin.cz/…u-u-zen.html
Můžete si ulevit tím, že budete pít čaj z grepu. Čaj z grepu vám pomůže odbourat nadbytek alkálií produkovanými umírajícími kvasinkami. Vařte jeden grep deset minut a to v nekovové konvici. Denně jej pijte a to vám pomůže zmírnit příznaky vymírání kvasinek.Pivo, alkohol, kofein pomáhají k přemnožení kvasinek.To mi poradila v bylinné lékárně, když jsem si na to kupovala čistící čaj. A zakázala cukr.Jak to čtu, mám ještě mnoho otázek.
@Bubu2828 ano, prý ho ženský používají běžně i jako lubrikační gel ![]()