Bílý výtok - bez svědění, pálení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
27.3.14 07:24

@jujík ráda bych, ale už nevím co.. Jsem co se týče výsledků v pořádku… Psala jsem do hodně poraden a tam mi odepisovali, že to je pH v pochvě… těžko se sprívi tak, jak má být… jen díky čípku na pH… jenže ty mi fakt nepomáhají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
27.3.14 17:58

Jsem úplně na to stejně, už pár let trpím na výtok, který mi je už nepříjemný a furt je to jen dokola, navíc jsem těhotná tak jsem se zeptala minule na pohotovosti jestli by mi nedala něco na výtok a řekla mi pokud nesvědí, nepálí tak je to normální :zed: Aspoň kdyby něco existovalo, že by to zmizelo úplně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.10.14 10:55

Dobrý den zdravim všechny :-),
Jsem momentálně 38+5tt a posledni dny mam nejaky vytok, spíše bílé barvy. Vypadá to jako nejáký sliz nebo, nevim jak bych to spravně nazvala :-D Je to nechutné :-D Myslíte, že je to teď na konci tehotenstvi normalni? Četla jsem i, že by to mohla být hlenová zátka. Zánět to podle mého nebude, protože nedávno jsem zánět měla a přeléčila jsem to globulemi macmiroru, a podle doktora by mělo být vše v pořádku. Co myslíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
23.10.14 11:43

@kolenka podle toho, jak to popisuješ by to mohla být hlenová zátka. Táhne se to jako nudle? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.10.14 11:50

@Katy 7 noo da se rici, je to takovy, nevim jak je to spravne slovo :-D jakoby, mazlavé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
23.10.14 11:55

@kolenka hlenová zátka je většinou průhledná s malou příměsí krve a táhne se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.10.14 12:43

@Katy 7 no na internetu sem ted nasla že hlenova zatka jako jeji konzistence muze byt bud lepkavá, hrudkovitá nebo tekutá. Takze, kazdy to ma asi jinak :-D treba to je, treba neni, ono je to vlastne jedno, to neni ani tak podstatne, jen me zajimalo co by to mohlo byt :-D Už totiz jenom cekam az porodim, mam toho uz plne zuby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
23.10.14 13:52

@kolenka to tě chápu. Taky jsem si vždycky říkala, aby už to bylo. Pak jsem si hned zas říkala, aby tam bylo mimčo, jak potřebuje, aby mu bylo fajn a narodilo se v pořádku. A tak pořád dokola :lol: :mrgreen:
Taky už člověk neví, jak ležet, sedět, natož se předklonit :) Nakonec jsem si říkala, že se cítím jak velryba a rodit mě budou ti od greenpeace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.15 18:19

Mám bílý tvarohovitý výtok, nic mě ale nesvědí. Výtok se mi neobjevuje na kalhotkách, objevuje se mi po velký, když tlačim tak pak jsem od výtoku špinavá a je to opravdu jak tvaroh. Myslíte, že je to normální? Prosím o odpovědi, moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
899
1.2.17 16:44
** píše:
Ahoj holky. Mám bílý hustý (ne hrudky) výtok z pochvy. Někdy i silně zapáchá. Nic mě nesvědí ani nepálí… Nevim si s tím rady. Gynekolog řekl, že jsou to kvasinky a tak jsem brala nějaké čípky a spravilo se to tak na týden. Kámoška ale říkala, že u kvasinek jsou problémy se svěděním a tak.. Tojá ale nemám. :nevim: Tak co to může být? Mám s tím nepříjemnost hlavně v sexu :pocitac: mám strach, že smrdím :cry:

Tak toto mě postihlo asi taky a nevim…Na výtoky trpím, ale až ted to tak strašně zapáchá. Nevím, k doktorce ted nemůžu, mam měsíčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
16.2.17 18:05

Musíte držet dietu

Tady jsou podrobnosti ke kvasinkám, jak nám gynekologové napíší léky, které pomůžou jen týden a dál se o nás nezajímají. Neřeknou nám, že kvasinky jsou v celém těle :,( Mě osobně dieta pomohla a po několika letech boje, ohromná úleva :lol: Přečtěte si celý článek
 http://www.kouzlo-bylin.cz/…u-u-zen.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
18.2.17 10:23

Můžete si ulevit tím, že budete pít čaj z grepu. Čaj z grepu vám pomůže odbourat nadbytek alkálií produkovanými umírajícími kvasinkami. Vařte jeden grep deset minut a to v nekovové konvici. Denně jej pijte a to vám pomůže zmírnit příznaky vymírání kvasinek.Pivo, alkohol, kofein pomáhají k přemnožení kvasinek.To mi poradila v bylinné lékárně, když jsem si na to kupovala čistící čaj. A zakázala cukr.Jak to čtu, mám ještě mnoho otázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
26.2.17 16:44

Mám další pomoc proti výtokům. Kokosový olej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
27.2.17 01:13

@Kamila32 MÁM TO BRAT VÁŽNĚ S TÍM :lol:? :think:  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.2.17 13:45

@Bubu2828 ano, prý ho ženský používají běžně i jako lubrikační gel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí