Problémy s LadyCupem

Anonymní
24.8.11 12:09

Problémy s ladycupem

ahoj raději anonymně, neboť popis bude dost naturální
Mám ladycup a od začátku s ním bojuji. Střihla jsem šťopku,takže mám pocit, že ho necítím, ale zato mi někdy protíká -snažím se kontrolovat jestli je rozvinutý - podle návodu se nedává úplně hluboko, prý i méně než klasický tampón, jinde jsem zase slyšela, že čím hlouběji, tím lépe.
Nevím, jsem po císaři, a nejsem schopna ho zavést úplně hluboko, rozvine se vždy realtivně nízko. Rozvinutí snad poznám. Ale dnes ráno jsem ho zavedla, spokojená, že 4 hodiny ani kapka krve na slipce a pak začal protíkat :nevim:. Čím to může být? Ochablé děložní svaly?
A ještě jeden zásadní problém, když zavedu kalíšek, často se mi stává, že se mi sevře konečník, až to bolí - nevím, jestli to souvisí se zvýšenou peristaltikou v období MS, při sexu s tím problém nemám :think: :oops: :mrgreen: .
Díky za vaše připomínky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30332
24.8.11 12:16

Nebyl po 4 hodinách už kalíšek plný? Na začátku MS jsou 4 hodiny maximum co mi vydržel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.11 12:19

Počkej a tos ho 4 hodiny ani jednou nevytáhla a nevylila? To zkus teda vylívat častěji, aspoň jednou za 4 hodiny. Já mám silnou MS, tak lítám každé 2 hoďky jako s tampónem, ale mám mooncup. To zkus, třeba to pomůže, jinak nevím.
 AN1

• Citovat
  • Upravit
12332
24.8.11 12:20

jé aspero díky za připomínku, já mám opravdu vykojený mozek, jsem si říkala, že byl nějaký plný :roll: :-D to by mohlo být ono, já mám teď ty první MS po porodu každou jinou, většinou dlouho a málo, tak mě to nenapadlo…
tak jsem se prokecla, už nejde ani smazat, ani anonymita :lol:

Příspěvek upraven 24.08.11 v 12:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.11 12:21

anonymní, né nevytáhla, s mými malými batolaty to prostě nejde v klidu :roll:

• Citovat
  • Upravit
5044
24.8.11 12:34

Taky při silné MS vylévám kalíšek cca každé 4 hodiny, jinak začne protékat. Tak uvidíš, jestli se to tím vyléváním zlepší. Ještě mě napadlo - když jsi po porodu, máš tu větší velikost? (LadyCup se dělá ve 2 velikostech).

S tím konečníkem nevím. Ale já první den např. kalíšek nemůžu používat vůbec, protože mi to zvětšuje bolesti břicha. Tak to máš možná podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí