Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nebyl po 4 hodinách už kalíšek plný? Na začátku MS jsou 4 hodiny maximum co mi vydržel.
Počkej a tos ho 4 hodiny ani jednou nevytáhla a nevylila? To zkus teda vylívat častěji, aspoň jednou za 4 hodiny. Já mám silnou MS, tak lítám každé 2 hoďky jako s tampónem, ale mám mooncup. To zkus, třeba to pomůže, jinak nevím.
AN1
jé aspero díky za připomínku, já mám opravdu vykojený mozek, jsem si říkala, že byl nějaký plný
to by mohlo být ono, já mám teď ty první MS po porodu každou jinou, většinou dlouho a málo, tak mě to nenapadlo…
tak jsem se prokecla, už nejde ani smazat, ani anonymita ![]()
Příspěvek upraven 24.08.11 v 12:22
anonymní, né nevytáhla, s mými malými batolaty to prostě nejde v klidu ![]()
Taky při silné MS vylévám kalíšek cca každé 4 hodiny, jinak začne protékat. Tak uvidíš, jestli se to tím vyléváním zlepší. Ještě mě napadlo - když jsi po porodu, máš tu větší velikost? (LadyCup se dělá ve 2 velikostech).
S tím konečníkem nevím. Ale já první den např. kalíšek nemůžu používat vůbec, protože mi to zvětšuje bolesti břicha. Tak to máš možná podobně.
ahoj raději anonymně, neboť popis bude dost naturální
. Čím to může být? Ochablé děložní svaly?
.
Mám ladycup a od začátku s ním bojuji. Střihla jsem šťopku,takže mám pocit, že ho necítím, ale zato mi někdy protíká -snažím se kontrolovat jestli je rozvinutý - podle návodu se nedává úplně hluboko, prý i méně než klasický tampón, jinde jsem zase slyšela, že čím hlouběji, tím lépe.
Nevím, jsem po císaři, a nejsem schopna ho zavést úplně hluboko, rozvine se vždy realtivně nízko. Rozvinutí snad poznám. Ale dnes ráno jsem ho zavedla, spokojená, že 4 hodiny ani kapka krve na slipce a pak začal protíkat
A ještě jeden zásadní problém, když zavedu kalíšek, často se mi stává, že se mi sevře konečník, až to bolí - nevím, jestli to souvisí se zvýšenou peristaltikou v období MS, při sexu s tím problém nemám
Díky za vaše připomínky.