Bílý výtok - bez svědění, pálení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.2.13 18:33

Ahoj holky, mám takovou otázku.
Už druhým dnem ze mě když jdu na malou „padá“ takovej jakoby bílý hustý hlen…
Po sexu to bývá sperma ale sex jsem neměla až 10dní…
Nic nesvědi nezapacha jen ze mě padá ten hlen.
Výtok nemám…

• Citovat
  • Upravit
2037
12.2.13 15:13

To se mi taky stávalo s těma hlenama..vůbec netuším co to je…ale moje dr. mi poradila..při jakýmkoliv výtoku - jakékoliv konzistence jako první pomoc namočit tampon do bílího jogurtu (neslazenej)..a posléze použít - nechat působit pak vyndat…jogurt prý obsahuje jakési látky co pomůžou urovnat kyselost v pochvě. (Pozn. nechte ten jogurt při pokojový teplotě…studenej není nic moc :mrgreen: )
uvídíte…mě to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 20:24

Holky, mám stejný problém se zapáchajícím výtokem, byla jsem na testech chlamídií, ale byl negativní. Jediné, co Vám všem mohu doporučit je, nestřídat partnery a na výtoky jsou vynikající bylinné čaje, třeba já užívám od p. bylinářky směs na výtoky a po měsíci mi zápach vymizel, ale tyto směsi se musí užívat min. 3.měsíce, tak uvidím. Mimochodem, výtoky rovněž vznikají z nošení těch moderních kalhotech-tanga a také při nošení uplých riflí. Takže chceme vypadat krásně, ale na druhou stranu si ničíme zdraví, chce to možná upravit i jídelníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 20:31

Tak s touto změnou životosprávy bych souhlasila. Doktoři vždy doporučí prášky, antibiotika, prostě chemikálie, chce to možná trochu alternativní medicíny a zdraví rozum. Nejíst jen prášky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 20:32
fakt dobrý @botti píše:
Ahoj holky, dovoluju si Vám napsat, jak jsem se navždy vypořádala s výtoky, kvasinkami a bakteriemi. Po několika měsíčním trápení - výtok, svědění, gynekolog, čípky, antibiotika - žádný výsledek, jsem se zdravě naštvala a hledala jsem na internetu. Vracející se zánět souvisí s imunitou těla, zdravá pochva si poradí se vším.
NÁVOD:
1. DIETA - po dobu 1 měsíce POUZE ovocné a zeleninové šťávy, zelenina a ovoce v salátech, husté polévky (luštěniny, zelenina, ov. vločky, někdy vajíčko). Vyjímečně chleba - celozrnný, vyjímečně ovčí sýr, na chleba jedině pomazánky ze zdravé výživy - sojová, papriková, tataráček. Aspoň první týden je potřeba vydržet na výhradně ovocné a zeleninové stravě. K snídani kaše pohanková, špaldová, ovesné vločky - vše ve vodě. Žádný cukr, mléko, pečivo, umělé tuky, maso.
2. WOBENZYM - 10 až 15 tablet denně ve dvou nebo třech dávkách
3. Pitný režim - dle hmotnosti alespoň 2 litry vody - neperlivá nejlépe z kohoutku, případně bylinné čaje na slezinu - hrozně hořkej, ale zabírá.

Po půlroku s výtokem se po ČTYŘECH dnech má pochva umoudřila a od té doby mám pokoj. Nadále se vyhýbám cukru, mléčné výrobky jen občas, nekouřím, nepiju alkohol, ke každé porci přidávám zeleninu, šťávy z ovoce a zeleniny párkrát za týden…wobenzym tak obden 5 tablet…

Jako vedlejší účinek diety se projevilo více energie, chuť jít cvičit, už mi není taková zima…takže samá pozitiva.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedna ženská
14.2.13 12:31

Kvasinky fakt svědí, někoho pálí a nejsou příjemné, zkus ještě jiného gynekologa.

• Citovat
  • Upravit
40
8.3.13 11:23

Ahoj holky, chci se vás zeptat, zda-li jste některá z vás neměla stejný problém jako já. Dá se říct, že poslední normální menstruaci jsem dostala v listopadu, v lednu jsem šla k dr., že jsem od listopadu ms nedostala, tak jsem dostala injekci na vyvolání. MS se po 10dnech dostavila.Za 14 dní jsem měla nechráněný pohlavní styk, ATK neberu, přítel se snažil dát pozor. 4 dny po styku jsem měla růžový výtok, asi jen tak půl dne. Týden po styku jsem zřejmě dostala nějakou infekci a měla jsem svědění a výtok. Použila jsem zaváděcí tabletu Canesten a krém Canesten, svědění přestalo, ale výtok zůstal. Dnes je to 9 dní, co jsem měla dostat MS a stále nic. Výtok mám bílý, hlenovitý. Test jsem si dělala a neg. Myslíte si, že by mohla být MS zpožděná tím výtokem, bo nějakou infekcí? Dr. mi při vyvolávačce říkal, že se mi MS mohla rozhodit tím, že jsem přestala brát ATK. Děkuji za odpověˇ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.3.13 11:27

@moinka může to být tou infekcí, může to být vysazením prášků (jakou jsi měla menstruaci než jsi prášky začala brát?) a nebo můžeš být těhotná, přerušovaní není žádná extra ochrana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.3.13 11:41

Verčo, to už vážně nevím, jakou jsem měla MS, než jsem začala brát prášky, protože ATK jsem brala asi 7let. No a právě, že i před vyvolávačkou jsem taky jeden den růžově špinila a nic z toho nebylo..Před týdnem jsem si dělala test a byl negativní. Teď mě občas pobolívá v kříži, taková ta bolest, kdy ženská ví, že to dostane a nic..Já vím, že přerušovaný styk, není žádná extra ochrana…A taky se k nedostavení MS může podepsta, že jsem ted nějaký den byla v pernamentním stresu a totálně unavená z práce…Jen mě trápí ten výtok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.3.13 11:53

bílý výtok

Zdravím všechny a zároveň prosím o radu :roll:
trápí mě problémy s výtokem..teda po pravdě asi pořádně nevím co se považuje za výtok :nevim: protože pořád ze mě jde nějaká bílá hustější voda nezapáchá, nesvědí, prostě mě jenom obtěžuje že JE! Musím nosit každy den intimky.Byla jsem s tím několikrát u gynekologa, vždy mi vezme vzorky na kvasinky a jiné kompletní testy a ve výsledku je prý vše v pořádku a naschle..no je to normální??!Tak mám výtok nebo nemám?? :zed: :think:Taky nosíte všechny intimky? Jsem bezradná. Partnera mám 5let v tom to nebude.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
8.3.13 12:59

@Romanuelle bezbarvý a nezapachající výtok má mnoho žen, je to normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.4.13 19:23

AHojky, jestli se můžu přidat do diskuze… Asi rok sem trpěla na silný výtok, taky zapáchal… z testů bylo vše v pořádku.. Koupila sem si i testovací proužek na pH v pochvě a vyšel úplně nejhorší. Pak už nevím, kdo mi poradil, ale spíš už sem zkoušela všechno a pomohlo mi balení probiotických :potlesk: čípků gyntima, jsou s tee tree oil a jsou suprové, 10 ks 10dní brát a ted mam druhé baleni, které pouzivam 1× týdne, jako prevenci.. Doporučuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
4.4.13 22:17

Ja mam biely husty kysly vytok- konzistencia ako krem husty…a strasne mi to vadi…a vraj som ok, moja gynda vravi…nezda sa mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DUCKLING1111
28.4.13 03:11

Prosím o radu.

Ahoj holky, mám problém při pohlavním styku s manzelem mam bíli výtok ale nic me nesvedi ani nepali. Snazime se s manzelem o miminko uz dva mesice a porad nic muze to byt tim vytokem ma to na to vliv?? Prosim o radu.

• Citovat
  • Upravit
DUCKLING1111
28.4.13 03:12

Prosím o radu.

Ahoj holky, mám problém při pohlavním styku s manzelem mam bíli výtok ale nic me nesvedi ani nepali. Snazime se s manzelem o miminko uz dva mesice a porad nic muze to byt tim vytokem ma to na to vliv?? Prosim o radu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa