Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj 1 rok se snažíme s přítelem o mimi tenhle mesic jsem brala clostík za 4 dny mam dostat MS a jsem docela nervozní
ale už tak týden me trápí hustý bílý výtok nikdy jsem ho před menstruací neměla…nemate nekdo vzkusenosti jestli to nemuze byt po tom clostíku..?docela me i pobolívá v podbřišku tak nevím ![]()
Já mám bíložlutý výtok, který zapáchá ale menses ještě nemám. Nevíte, s kým se poradit!
Doporučila bych zajít na gynekologií, tam tě dr. vyšetří a řekne co to muže být, když to zapáchá může to být infekce.
Já se bojím doktorů!
jen nevím jestli to mám říct mamce nebo tam jen prostěstačí sr objednat a prijit… aha vlastně jsem zjistila, že tam musíme říkat to s ťěma chorobama a tak… takže asi to budu muset říct mamce…
stejnak bx se to jednou dozvěděla…
Nemusí to být příjemné na poprvé, ale zvládneš to
a mamce bych to určitě řekla
Ahoj holky, dnes je to čtvrtý den, kdy ze mě odchází hustý hlen. Bílý, někdy do růžova občas s příměsí krve, jakoby sraženiny. Beru HAK několik let, pravidelně bez potíží. Ale před třemi týdny jsem prodělala několikadení průjem, prášky jsem brala, ale přesto přišlo krvácení. Nechráněný sex v pondělí 3., v úterý přišlo krvácení, trvalo asi 4 dny, pak spíše tmavě hnědé špinění. A ted od čtvrtka ten hlen, do toho pobolívání v tříslech. Prsa mě nebolí, není mi zle, nic. Zajímal by mě váš názor, co to může být. Cysta, zánět, těhotenství snad ne. Nevím. K doktorce jsem objednaná, ale našla jsem na ní samé špatné recenze, že když má někdo problém, tak nic nevyřeší. Tak by mě to spíš zajímalo abych veděla, na co se jí případně zeptat nebo upozornit. Díky
@werousek píše:
Ahoj holky. Mám bílý hustý (ne hrudky) výtok z pochvy. Někdy i silně zapáchá. Nic mě nesvědí ani nepálí… Nevim si s tím rady. Gynekolog řekl, že jsou to kvasinky a tak jsem brala nějaké čípky a spravilo se to tak na týden. Kámoška ale říkala, že u kvasinek jsou problémy se svěděním a tak.. Tojá ale nemám.Tak co to může být? Mám s tím nepříjemnost hlavně v sexu
mám strach, že smrdím
Ahoj, měla jsem to podobné, a měla jsem prášky jak do pochvy tak i normalní prý je to až ve střevách a musí to pryč.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat: nevíte proč mám každý den asi dva roky bílý, občas zbarvený výtok? Ms mám, je mi dvanáct let. Díky za odpověď.
Mivam nekdy tAky bily vytok bez svedeni, paleni a vetsinou to mam z toho, ze se cpu hodne cokoladou nebo mlecnymu vyrobky a pecivem. Vysadim to a je klid…
Zdravim devcata ![]()
Me bily nekdy pruhledny vytok trapi uz 5 let vlastne od zacatku moji prvni MS.Kdyz jsem to rikala doktorce rekla mi pokud nezapacha a nesvedi je to v poradku.Ze u nekterych zen to tak je. Doporucila mi jen abych nenosila tak casto dziny a mela teplo na zada, ze se to trochu zlepsi ale nezmizne..Tak nevim..
Skusila jsem to, zatím nic nepomohlo, a ten vytok zacina zapachat, tak divne. No, ale i tak diky
.
Jujik :
Jestli nosis treba dziny celej den tak i to muze byt pricina ja to taky tak mela…
zkus nosit co nejvolnejsi teplaky doma a hlavne spodni pradlo jen z bavlny..sice jsou drazsi ale lepsi:)
a pak by se ti to melo zlepsit hlavne ustane ten zapach
Tak to nenosim cely den, ja se vzdycky prevlecu, hned jakprijdu ze skoly, do volnych kalhot. Tak nevim:-( %-(
Holky.. já výtok a ke všemu zapáchající řeším už jak dlouho, pořád se cítím… dr mi přes veškeré testy řekla, že jsem v pořádku… je to pH,… používám čípky probioticke gyntima.. dva dny klid a pak znovu, tak uz jsem bezradná ![]()
Chudacku, nechces skusit neco treba no, lepsiho? Skus se poradit s dr.:-)