V čem chodíte na gyndu?

1823
25.8.11 19:55

V čem chodíte na gyndu?

Ahoj, tak si tak říkám, že založím jedno téma pro odlehčení. V čem chodíte na prohlídku na gyndu? :think:

Když jsem bydlela u rodičů na malém městě, spíš vsi, tak byly v čekárně dveře do sprchy se záchodem a tam se všechny ženský převlíkaly do sukně.

A teď ve městě má doktor v ordinaci převlíkací box a tak nevím. Stačí přeběhnout v tričku k vyšetřovací koze nebo taky nosit sukni? V těhotenství jsem přebíhala v tričku, protože mi ani žádná sukně nebyla. A rodila jsem na jaře, tak jsem si kvůli tomu těhu sukni nepořizovala. Ale teď nevím, jestli lítat po ordinaci s nahým zadkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.8.11 19:57

já chodím v delším triku či haleně, taky má dr. převlíkací box a o 2m dál „kozu“, tak to neřeším. Přijdu povykládáme, co a jak, pak mě pošle, ať si odložím, vyšetří mě, jdu se obléct a pak dokončíme debatu.

• Citovat
  • Upravit
1823
25.8.11 19:58

U nás je to asi 4m :twisted: Nebo možná i míň, ale s nahým zadkem je ta vzdálenost nějaká větší :pankac:

Příspěvek upraven 25.08.11 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
25.8.11 19:58

Dřív jsem chodila zásadně v sukni, postupem času mi to začalo být tak nějak jedno a „přeběhla“ jsem, ale vždy tedy šlo vyložečně o pár kroků z převlékacího boxu nebo u Dr.ke které chodím teď od paravánu, který je hned vedle kozy. Přes celou ordinaci by se mi s holým zadkem lítat nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
25.8.11 20:01

v sukni nechodím, můj Dr má převlíkárnu v ordinaci a když jdu na kozu tak se nikdy nedívá

• Citovat
  • Upravit
14475
25.8.11 20:01

já to vždycky přešla s holým zadkem :) ale v těhu mi doktor dal takovou zavazovací zástěrku, tak chodím v ní a nechám si ji i na návštěvy po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.8.11 20:02

Dřív v sukni. To měla dr kabinku rovnou do ordinace. Pak tím tuplem sukni, protože kabinky byly u sesterny a přes tu se šlo do ordinace.
Ted většinou jen delší tričko, tuniku. Kabinka hned u ordinace. vejdu k dr, pošle mě si odložit a pak zpět.

• Citovat
  • Upravit
25324
25.8.11 20:02

taky lítám v ordinaci s nahým zadkem :lol: :oops:
myslím,že na gyndě toho doktor vidí víc,než jen nahý zadek.Ale taky jsem se tím zabývala :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
25.8.11 20:03

ja jsem docela stydliva,ale svemu doktoru duveruji a nejak to neresim,on me nijak „neocumuje“,tak nemam duvod neco resit…

takze s holou pipkou skocim na kozu a pak hned do kabinky se oblect,si rikam ,ze stejne neuvidi nic co by nevidel :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
25.8.11 20:04

V delším tričku, taky to má cca 3 metry od kozy…Vždycky jdu (spíš tak stupidně cupitám) a stahuju si to tričko dolů :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
25.8.11 20:05

Na mě se vždycky mamka zlobila, že si na gyndu nenosím sukni, ale já nejsem žádná stydlivka, takže mi to bylo šumák, jestli s holým zadkem. Beztak se tam pak zas vyvalím, takže proč se před tím schovávat. A všimla jsem si, že mladé holky chodí skoro všechny v džínách a ta starší generace zásadně v sukni. Co já vím, tak dřív se prej mamka i styděla říct, že jde na gyndu a stejně tak ostatní. O některých věcech se dřív nemluvilo tak otevřeně jako teď. Takže je to asi dobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
25.8.11 20:07

chodím také s holým zadkem, u nás navíc teď doktorka zrušila kabinku takže se svlíkám před ní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
25.8.11 20:07

Jak se mi zachce :-) ale v sukni ne, normálně, v tričku, topíku, prostě v čem přijdu (což teď v těhu je teda někdy i pod zadek, ale né kvůli gyndařce, ale bříšku), nějak mi je jedno, že mě uvidí zadek, kouká i na jiný místa, ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.8.11 20:12

No já v té sukni nechodila tam. Já si ji nosila v kabelce a převlíkala se v kabince.

• Citovat
  • Upravit
598
25.8.11 20:22

Můj doktor má v ordinaci kabinku a od tam jdu normálně s holým zadkem, nepřipadne mi na tom nic jiného vzhledem k tomu, jak už tady někdo napsal, že se stejnak hnedka na něj „vyvalím“, tak jakýpak copak :D :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí