V čem chodíte na gyndu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10141
24.1.15 20:36
@merlose píše:
Chtěla bych oživit tuto diskuzi a svěřit s poměrně čerstvým zážitkem mé kamarádky. Dostala na gyndě vynadáno, že si nesundala ponožky. Musela je sundat. Měla delší triko, tak neříkal nic, ale čekala, kdy jí pošle pro sukni, kterou sebou neměla. Tak by mě zajímal váš názor, protože můj gyndař je naprosto v pohodě a můžu jít jak já uznám za vhodné.

8o Příště jí požene, ať si sundá podprsenku ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.1.15 20:43
@lovesmile píše:
@merlose 8o By mi mohla moje gynekoložka něco takového říct, tak už k ní nejdu! Ponožky jsem si nikdy nesundávala, chodím tam oblečená stejně, jako kamkoliv jinam. A sukně fakt nenosím.

a to tam pak litas s holou riti?.D

ja beru jen ciste na gyndu sukni a fusky taky nikdy nesundavam, je to gynda, ne ortopedie a nevim, proc bych mela mit hole nohy… Ponozky vzdy beru bile a ciste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
24.1.15 20:47

:roll: On by někdo mohl trvat na sukni??? Chodím úplně normálně v kalhotách, které si pak za plentou sundám a na lehátko lezu od pasu dolu nahá. Žádná sukně, žádné dlouhé triko… sundavám si i ponožky, protože nesnáším pocit být nahá s ponožkama, přijde mi to :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
24.1.15 20:47

Můj doktor má v ordinaci převlékací kabinku metr od křesla, takže to fakt přejdu i bez sukně a ponožky si taky nechávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
24.1.15 20:49
@MarieOVMUC píše:
a to tam pak litas s holou riti?.Dja beru jen ciste na gyndu sukni a fusky taky nikdy nesundavam, je to gynda, ne ortopedie a nevim, proc bych mela mit hole nohy… Ponozky vzdy beru bile a ciste.
:mrgreen: Ne, do ordinace vejdu oblečená, něco třeba pořešíme s dr. a až než jdu na kozu, tak se jdu za plentu vysléct. Po akci se hned oblékám a buď odcházím, nebo ještě něco probírám s dr. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
24.1.15 20:51
@ivašot. píše:
Můj doktor má v ordinaci převlékací kabinku metr od křesla, takže to fakt přejdu i bez sukně a ponožky si taky nechávám.

Jj, tak nějak to má i moje doktorka. Fakt bych se potřebovala ještě zdržovat oblékáním sukně. :roll:
A když nad tím tak přemýšlím, tak ani v čekárně jsem snad nikdy nikoho neviděla v sukni. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.1.15 20:52

@merlose Já mám otřesný zážitek z první prohlídky. Jsem pořádně nevěděla, jak to chodí a nečekala jsem, že v kabince si musím odložit i kalhotky a tak jsem před doktorkou stála s holým zadkem a řešili jsme spolu všechno možné, nemoci atd… Jak mi tenkrát bylo trapně :roll: :oops: :oops: :oops: A při odchodu mi doktorka zdůraznila, že si mám nosit sukni nebo si u sestry můžu koupit za 20Kč jednorázovou zavinovací.
Teď u jiné doktorky sice nosím sukni, ale spoďáry si ženy sundávají až u ní v ordinaci a vidím holky, které mají třeba jen dlouhá třička. Ale ponožky mi nikdo ještě nezakázal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8148
24.1.15 20:55

Ja chodim na gyndu v sukni. Takze kdyz si sundam puncochace, tak tam tapkam bosyma nohama a je mi zima :) A chodila jsem driv k doktorce, kde se clovek vysvleknul u sestry a s nahatym zadkem se slo k doktorce si sednout na zidli a hovorit, kvuli cemu se prislo. Nastesti jsem vzdycky mela sukni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
24.1.15 21:00
@lovesmile píše:
Jj, tak nějak to má i moje doktorka. Fakt bych se potřebovala ještě zdržovat oblékáním sukně. :roll:
A když nad tím tak přemýšlím, tak ani v čekárně jsem snad nikdy nikoho neviděla v sukni. :think:

U toho mýho na recepci bývá většina taky v kalhotech. Nejdřív si sednu k doktorovi ke stolu, probereme, co a jak a pak si teprve jdu slíkat a na vyšetření. A hned zase obléknout a pak teprve vypisuje recepty a kartu. Ale je fak, že jsem jednou byla v Podolí a byla jsem v šoku jak se musím nejdřív svlíknout a pak teprve uvidím doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
24.1.15 21:01

Mě jste překvapili tou sukní mě by to v životě nenapadlo. Chodim tam jak kamkoliv jinam. Gynekolog má jednu místnost, kde mu vysvětlim, proč tam jsem. Pak jdu za plentu sundám si kalhoty a kalhotky a vylezu na křeslo a pak si je znova nandám a jdem si říct, jak se věci mají.
Ponožky mam ty, co ten den zrovna najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.1.15 21:07

@annaei Takhle nějak jsem to očekávala, když jsem šla na gyndu poprvé. No, záleží na tom, jak to kde mají udělané. Já se zatím setkala s tím, že nejdříve se šlo převléknout/vysléknout do kabinek a potom na vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
24.1.15 21:09

Já trpím hodně na bradavice a infekce na chodidlech, nechodím nikde bosa. Příčilo by se mi vlézt do těch podpor na nohy bez ponožek. Jednou by mi to zakázal a měnila bych doktora. Ale kamarádka zatím změnu nechystá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
24.1.15 21:10

Já měla za to, že svlékání předem je už opuštěný přežitek… Zažila jsem to jednou, když mě máma vzala ještě coby puberťačku ke svému doktorovi. Z čekárny se šlo do průchozí kabinky, kde se člověk musel svléknout a s holým zadkem (teda, já byla matkou poučena, takže jsem měla sukni) tam čekat, až bude pozván do ordinace. Kabinky byly dvě, aby další pacientka mohla jít zas do té duhé a nemíchaly se věci. Připadalo mi to i tehdy v těch patnácti neskutečně trapné a ponižující. Všichni lékaři, které jsem si pak v dospělosti vybírala sama, měli vždycky plentu až v ordinaci. Takže chodím oblečená úplně normálně jako kamkoliv jinam, což u mě teda shodou okolností znamená v sukni (kalhoty vůbec nenosím), ale tu za plentou normálně svléknu až těsně před vyšetřením a pak hned zase obléknu i s punčocháčema a vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
24.1.15 21:14

@Kassy Mě to přijde uplně hrozný a naštestí jsem to nikde nezažila jinak bych asi utekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8148
24.1.15 21:14

@Kassy To ja sukni nesvlekam. Pri vysetreni si ji vyhrnu na bricho :)
A presne takovy kabinky jsem zazila driv. Myslela jsem, ze je to tak normalni…

Příspěvek upraven 24.01.15 v 21:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria