Používáte intimky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mufina
31.8.11 12:30
avm3 píše:
Je pravda, že ten kdo je nosí kvůli výtoku má možná ten výtok kvůli intimkám, ale je na nich natolik „závislý“, že už bez nich nemůže … takový začarovaný kruh :)
Mufina píše:
Nenosím, nosím jenom bavlněné kalhotky a ty tak příjemně větrají :-) Když jsem jeden čas intimky zkoušela nosit, tak jsem byla akorát zapařená a měla výtok :roll:

Právě, většinou se na výtoky doporučuje větrat :-) a nenosit ani těsný kalhoty atd.

• Citovat
  • Upravit
29436
31.8.11 12:36

Příspěvek upraven 26.04.16 v 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
31.8.11 12:43

Nosím, každý den… Nemám žádné chorobné výtoky, ale jen takový ten normální, jenže hodně :think: :oops:
Jsem si nechávala dělat kultivace a tak, ale žádné breberky to nejsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
31.8.11 12:48

Nosim. :-) jsem bez ni nesva. :-)

Příspěvek upraven 03.09.14 v 06:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
31.8.11 12:49

nenosím,zatím jsem je nepotřebovala a jsem za to ráda.Jelikož nesnáším ani nošení vložek i těch nejtenčích,prostě mi to tam vadí. A jak už tu někdo psal,taky spím v noci nahá. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
31.8.11 12:55

Když potřebuji tak jo ,ale převážně ne.

Příspěvek upraven 31.08.11 v 13:37

• Citovat
  • Upravit
36544
31.8.11 13:02

Nosím od těhu.. teď po porodu obzvlášť :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
31.8.11 13:02
Ahojky - tak já jí nosím od 12 let - protože mám stále slabé výtoky - nosím jí každý den a i v noci a když přijde mazlení odhazuji kalhotky a hlavně přítel už je na to dost zvyklý a dlouho takže mu to už dávno nevadí !!! ( no co , spíš si musel zvyknout :mrgreen: )
Paoloska píše:
Holky, zajímalo by mě, jestli používáte každý den intimku. Já teda jo, bez ní si připadám jak nahá. Ale je taky pravda, že mi občas překáží, hlavně když se chce se mnou manžel nečekaně mazlit. To je pak takový pitomý :oops: . Jen dodávám, že žádný extra výtoky nemám, jen se takhle cítím líp, když mám stále čisté prádlo :oops:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
31.8.11 13:05

Nosila jsem léta, kvůli neustálému výtoku, ale po porodu jako když utne. Tak nenosím nebo občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.8.11 13:06

Já nosím skoro denně,cítím se líp,i když nemám velké výtoky,ale furt cítím nesnesitelný vlhko.Používám diskreetky a vůbec je necítím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
31.8.11 13:14
hofka píše:
Nosila jsem léta, kvůli neustálému výtoku, ale po porodu jako když utne. Tak nenosím nebo občas.

To mě také říkala dr- že po porodu by se mi to mělo ztratit : tak uvidíme - ale už jsem na to tak zvyklá že i to už nepřijde - neumím si představit kalhotky bez slipky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
31.8.11 13:18
avm3 píše:
No já si myslím, že je to o zvyku. Co je to „čisté prádlo“? Já si každý den beru čisté kalhotky a i když určitou sekreci běžně mám, tak mi to nechutné nepřijde - od toho přece ty kalhotky jsou. Ale věřím, že jak si člověk zvykne, nechce zpět. Já doufám a těším až je po porodu zase nebudu muset nakupovat.
Maddlen píše:
Taky používám každý den, přesně jak už se tu psalo - pro ten lepší pocit a hlavně, že mám čisté prádlo. Myslím, že to už tak nějak patří k hygieně třeba jako deodorant. A upřímně závidím ženám, které každodenně intimku nepotřebují - bohužel mezi ně nepatřím. :-( :oops:

Tak mi třeba ta „sekrece“ nepříjemná je, a to dost. Raději si x krát za den vyměním intimku a mám „sucho“ a pocit, že jsem čistá, než se celý den promenádovat s pocitem špinavých kalhotek. Kdo trpí na výtoky a zvýšenou „vlhkost“, tak ví, o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
31.8.11 13:24

Nepoužívám. Nosila jsem denně pouze v těhotenství. Já na žádné výtoky nijak netrpím, ale chápu že pro někoho je zase nemyslitelné být bez intimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.11 13:34

Já budu asi za exota, místo intimek jsem nosila složený kus toaleťáku, po každým záchodě jsem měnila, na výtoky jsem trpěla fakt hodně, ale intimky mi vadily :nevim: ten toaleťák jsem asi míň cítila, nevím… teď po porodu na výtoky skoro netrpím, tak už to konečně nemusím řešit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.11 13:35

Běžně ne, ale teď jsem tehotna, takže musím… Jinak bych si převlíkala kalhotky snad 3× denně. Ale jednorázové mě teda pěkně štvou, pařím se v nich a pak to svědí. Budu muset udělat nájezd na nějaké dobré látkové:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa