Používáte intimky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.8.11 13:35

Běžně ne, ale teď jsem tehotna, takže musím… Jinak bych si převlíkala kalhotky snad 3× denně. Ale jednorázové mě teda pěkně štvou, pařím se v nich a pak to svědí. Budu muset udělat nájezd na nějaké dobré látkové:-)

• Citovat
  • Upravit
15074
31.8.11 13:48

Právě, taky jsem si připadala jak nahá bez vložky. Ale teď už jsem si zvykla. Jednou mi jeden doktor říkal, že tenhle problém zvýšené sekrece může být z toho, jak se tluče děložní sliznice s poševní. Řešení buď operativní nebo porod. Sice jsem rodila císařem, ale po rozjetém porodu, takže to asi stačilo. Ale třeba je to ještě hormonama při kojení, kdo ví:-)

Lendík27 píše:
hofka píše:
Nosila jsem léta, kvůli neustálému výtoku, ale po porodu jako když utne. Tak nenosím nebo občas.
To mě také říkala dr- že po porodu by se mi to mělo ztratit : tak uvidíme - ale už jsem na to tak zvyklá že i to už nepřijde - neumím si představit kalhotky bez slipky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
31.8.11 13:59
byron píše:
Nenosím, vadí mi- nadělají akorát paseku :-) .
Ráno i večer se osprchuju a vemu čistý kalhotky..

jé tak to musím souhlasit, ale kdo trpí silnějšími výtoky (a nejsou způsobené intimkou) tak to naprosto chápu a nezávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
31.8.11 14:00

Já ji nosím jen při MS - nejdřív totiž trochu špiním a na to mi stačí intimnka a pak si jí dávám jako sichr při tamponu..to zůstává čistá..

Běžně jí tedy nenosím a vlhkost na kalhotkách nepovažuji pocitově za špínu.Kalhotky si měním denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
31.8.11 14:09

Pro ty z vás, které intimky nenosí, to ani třeba druhý den po milování? Teda myslím bez ochrany? :wink: Tak to si nějak nedovedu představit. Jinak prádlo si samozřejmě převlékám každý den, ale abych s sebou stále nosila nějaké náhradní kalhotky kvůli případnému zašpinění, to mi ta slabá vložka příjde jednodušší. Ale díky za názory. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
31.8.11 14:17

Milujeme se s kondomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.8.11 14:22

MY se taky milujeme s kondomem :think: A proč máš pocit,že by se měla nosit druhý den po milování 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
31.8.11 14:24

Páč to jako asi teče..Ale já mám zkušenost, že to vyteče hned, ale rozhodně né celý den :nevim: :nevim:
Ale tak možná to má každý jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
31.8.11 14:27

Tak já teda když už, tak bezprostředně po milování. Tzn.: po milování se umyju - sprchuju se jako by i vevnitř. Ale když se milujeme ráno nebo odpoledne a pak někam jdeme, tak pak ji použiju.
Teda toto všechno platilo v době, kdy jsem ještě nebyla těhotná.

Paoloska píše:
Pro ty z vás, které intimky nenosí, to ani třeba druhý den po milování? Teda myslím bez ochrany? :wink: Tak to si nějak nedovedu představit. Jinak prádlo si samozřejmě převlékám každý den, ale abych s sebou stále nosila nějaké náhradní kalhotky kvůli případnému zašpinění, to mi ta slabá vložka příjde jednodušší. Ale díky za názory. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
31.8.11 14:30

Ani po sexu ji nenosím, protože vesměs všechno vyteče poté na záchodě, nebo ve sprše, kór když zakvedlám prstem :mrgreen: a druhý den je to ok :palec: ale u každého je to asi jinak, že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
31.8.11 14:42

:palec: to mě pobavilo.
Já nevím, ze mě to prostě chvilku teče …

Maky.p píše:
Ani po sexu ji nenosím, protože vesměs všechno vyteče poté na záchodě, nebo ve sprše, kór když zakvedlám prstem :mrgreen: a druhý den je to ok :palec: ale u každého je to asi jinak, že..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
31.8.11 14:48
Maky.p píše:
Ani po sexu ji nenosím, protože vesměs všechno vyteče poté na záchodě, nebo ve sprše, kór když zakvedlám prstem :mrgreen: a druhý den je to ok :palec: ale u každého je to asi jinak, že..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak tomu říkám dokonalá očista :lol: A jestli ono nezáleží taky na množství materiálu :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
31.8.11 14:50
bez registrace píše:
Já ji taky používám denně. A ani ji necítím, nevnímám ji. Nemám žádné extra výtoky, ale dle gynekoložky mám zvýšenou sekreci, tak pro jistotu. Většinou je zcela nevyužitá :oops:
Manžel o ní ví, ale jsem už rok a půl vdaná, tak žádné nečekané mazlení už nepřichází :roll:

Tak to je mi tě líto, já jsem vdaná 15 let a je to pořád stejně hezký :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
31.8.11 14:54

Nosím skoro denně, někdy během dne víckrát měním..teď to mám takový nestálý. V těhu mívám víc mokro, ale naštěstí nezánětlivý. Jeden den víc, druhý míň, podle toho nosím či nenosím :-) Co ale nesnáším, když tu intimku nalepím blbě, začne se trochu odlepovat, rolovat, teď mi to drhne o nohu a já zrovna nemám možnost výměny nebo aspoň úpravy :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
31.8.11 15:10

Před těhotenstvím a v během něj denně. Ještě pár měsíců po porodu jsem nosila tak 2-3 denně. Poslední dobou je nosím vyjímečně, na výtoky ted netrpím a mám čisté prádlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí