Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Právě, taky jsem si připadala jak nahá bez vložky. Ale teď už jsem si zvykla. Jednou mi jeden doktor říkal, že tenhle problém zvýšené sekrece může být z toho, jak se tluče děložní sliznice s poševní. Řešení buď operativní nebo porod. Sice jsem rodila císařem, ale po rozjetém porodu, takže to asi stačilo. Ale třeba je to ještě hormonama při kojení, kdo ví:-)
Lendík27 píše:hofka píše:To mě také říkala dr- že po porodu by se mi to mělo ztratit : tak uvidíme - ale už jsem na to tak zvyklá že i to už nepřijde - neumím si představit kalhotky bez slipky.
Nosila jsem léta, kvůli neustálému výtoku, ale po porodu jako když utne. Tak nenosím nebo občas.
byron píše:
Nenosím, vadí mi- nadělají akorát paseku.
Ráno i večer se osprchuju a vemu čistý kalhotky..
jé tak to musím souhlasit, ale kdo trpí silnějšími výtoky (a nejsou způsobené intimkou) tak to naprosto chápu a nezávidím
Já ji nosím jen při MS - nejdřív totiž trochu špiním a na to mi stačí intimnka a pak si jí dávám jako sichr při tamponu..to zůstává čistá..
Běžně jí tedy nenosím a vlhkost na kalhotkách nepovažuji pocitově za špínu.Kalhotky si měním denně.
Pro ty z vás, které intimky nenosí, to ani třeba druhý den po milování? Teda myslím bez ochrany?
Tak to si nějak nedovedu představit. Jinak prádlo si samozřejmě převlékám každý den, ale abych s sebou stále nosila nějaké náhradní kalhotky kvůli případnému zašpinění, to mi ta slabá vložka příjde jednodušší. Ale díky za názory. ![]()
MY se taky milujeme s kondomem
A proč máš pocit,že by se měla nosit druhý den po milování ![]()
Páč to jako asi teče..Ale já mám zkušenost, že to vyteče hned, ale rozhodně né celý den
![]()
Ale tak možná to má každý jinak.
Tak já teda když už, tak bezprostředně po milování. Tzn.: po milování se umyju - sprchuju se jako by i vevnitř. Ale když se milujeme ráno nebo odpoledne a pak někam jdeme, tak pak ji použiju.
Teda toto všechno platilo v době, kdy jsem ještě nebyla těhotná.
Paoloska píše:
Pro ty z vás, které intimky nenosí, to ani třeba druhý den po milování? Teda myslím bez ochrany?Tak to si nějak nedovedu představit. Jinak prádlo si samozřejmě převlékám každý den, ale abych s sebou stále nosila nějaké náhradní kalhotky kvůli případnému zašpinění, to mi ta slabá vložka příjde jednodušší. Ale díky za názory.
Ani po sexu ji nenosím, protože vesměs všechno vyteče poté na záchodě, nebo ve sprše, kór když zakvedlám prstem
a druhý den je to ok
ale u každého je to asi jinak, že..
to mě pobavilo.
Já nevím, ze mě to prostě chvilku teče …
Maky.p píše:
Ani po sexu ji nenosím, protože vesměs všechno vyteče poté na záchodě, nebo ve sprše, kór když zakvedlám prstema druhý den je to ok
Maky.p píše:
Ani po sexu ji nenosím, protože vesměs všechno vyteče poté na záchodě, nebo ve sprše, kór když zakvedlám prstema druhý den je to ok
bez registrace píše:
Já ji taky používám denně. A ani ji necítím, nevnímám ji. Nemám žádné extra výtoky, ale dle gynekoložky mám zvýšenou sekreci, tak pro jistotu. Většinou je zcela nevyužitá
Manžel o ní ví, ale jsem už rok a půl vdaná, tak žádné nečekané mazlení už nepřichází
Tak to je mi tě líto, já jsem vdaná 15 let a je to pořád stejně hezký
![]()
Nosím skoro denně, někdy během dne víckrát měním..teď to mám takový nestálý. V těhu mívám víc mokro, ale naštěstí nezánětlivý. Jeden den víc, druhý míň, podle toho nosím či nenosím
Co ale nesnáším, když tu intimku nalepím blbě, začne se trochu odlepovat, rolovat, teď mi to drhne o nohu a já zrovna nemám možnost výměny nebo aspoň úpravy
![]()
Před těhotenstvím a v během něj denně. Ještě pár měsíců po porodu jsem nosila tak 2-3 denně. Poslední dobou je nosím vyjímečně, na výtoky ted netrpím a mám čisté prádlo.
Běžně ne, ale teď jsem tehotna, takže musím… Jinak bych si převlíkala kalhotky snad 3× denně. Ale jednorázové mě teda pěkně štvou, pařím se v nich a pak to svědí. Budu muset udělat nájezd na nějaké dobré látkové:-)