Používáte intimky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24870
31.8.11 15:30
Paoloska píše:
Maky.p píše:
Ani po sexu ji nenosím, protože vesměs všechno vyteče poté na záchodě, nebo ve sprše, kór když zakvedlám prstem :mrgreen: a druhý den je to ok :palec: ale u každého je to asi jinak, že..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak tomu říkám dokonalá očista :lol: A jestli ono nezáleží taky na množství materiálu :oops:

Můj má právě větší množství, tak mi to jde i líp ven a většinou naráz :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.8.11 16:39

Příspěvek upraven 24.08.15 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
31.8.11 16:43

Já teda taky nenosím - jen když čekám MS, nebo když končí. Po sexu se sprchuju hned večer a když je třeba, tak i ráno a pak už nic neteče. Doma chodím bez kalhotek, i tak v noci spím.
Ale jak tady už někdo psal - když je sex odpo, nebo ráno a pak se hned někam jde, tak je ta intimka super věc :lol: jinak mi dost vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
31.8.11 16:49

Po sexu si vezmu, to je fakt, že je vlhkosti víc ten den:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
31.8.11 17:05

nenosim nikdy

• Citovat
  • Upravit
17983
31.8.11 17:23

Nosím jen během MS ke kalíšku, a to látkové. Můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.8.11 17:38

Teď v těhu musím a doufám, že se to po porodu upraví, ale jinak používám diskret air a ty jsou ta tenoučké a prodyštné, že z toho fakt nikdo nemůže být zapařen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
31.8.11 18:02
gabi.design píše:
Lendík27 píše:
hofka píše:
Nosila jsem léta, kvůli neustálému výtoku, ale po porodu jako když utne. Tak nenosím nebo občas.
To mě také říkala dr- že po porodu by se mi to mělo ztratit : tak uvidíme - ale už jsem na to tak zvyklá že i to už nepřijde - neumím si představit kalhotky bez slipky.
No já jsem po porodu a stav stále stejný. :mrgreen:

No, já to mám po porodu taky horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
31.8.11 18:34
Lizbeth píše:
Páč to jako asi teče..Ale já mám zkušenost, že to vyteče hned, ale rozhodně né celý den :nevim: :nevim:
Ale tak možná to má každý jinak.

Přesně,já si den po sexování nedokážu představit bez intimky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.8.11 19:04

Příspěvek upraven 24.08.15 v 14:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
1.9.11 12:22

Souhlasím s tebou jsou super - když někam jedu na nákup tak aspoň tři balení to jistí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
1.9.11 12:24

No už stím žiju takových let tak i po porodu mě to vadit nebude :lol: Co na dělám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monča22
22.1.12 21:40

Já je nosím také každý den. Netrpím výtokama ani kvasinkama… Prostě se s ní cítím pohodlně a čistě. Měním třeba 2× denně a navečer si jí někdy už pak neberu. Zapaření jsem já a ani kámošky (co jsme tak mluvily, tak intimky nosí také pravidelně) nezažily. Ani to nepříjemné rolování, nebo jiný nepříjemný pocit v kalhotkách. Vlastně je ani necítím - používám většinou tanga. Dokonce mám občas problém jí rychle odlepit, jak dobře drží :) Možná je to tím, že vy holky, co máte tyhle problémy, tak kupujete prostě zlou, levnou značku, co má v sobě igelit, špatně lepí, atd. Ty kvalitnější, jsou dobře prodyšné a pochybuji, že by způsobovaly nějaké zdrav. problémy. To by už minimálně v USA bylo tisíce žalob :lol:

• Citovat
  • Upravit
13141
22.1.12 22:28

Nosím intimky, ale látkové. Od té doby, co jsem si je pořídila, neznám nic lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
22.1.12 22:57

já od porodu nemusela použít ani jednou :potlesk: (tzn. půl roku bez intimky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí