Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Paoloska píše:Maky.p píše:
Ani po sexu ji nenosím, protože vesměs všechno vyteče poté na záchodě, nebo ve sprše, kór když zakvedlám prstema druhý den je to ok
ale u každého je to asi jinak, že..
![]()
![]()
Tak tomu říkám dokonalá očistaA jestli ono nezáleží taky na množství materiálu
Můj má právě větší množství, tak mi to jde i líp ven a většinou naráz ![]()
Já teda taky nenosím - jen když čekám MS, nebo když končí. Po sexu se sprchuju hned večer a když je třeba, tak i ráno a pak už nic neteče. Doma chodím bez kalhotek, i tak v noci spím.
Ale jak tady už někdo psal - když je sex odpo, nebo ráno a pak se hned někam jde, tak je ta intimka super věc
jinak mi dost vadí.
Nosím jen během MS ke kalíšku, a to látkové. Můžu jen doporučit.
Teď v těhu musím a doufám, že se to po porodu upraví, ale jinak používám diskret air a ty jsou ta tenoučké a prodyštné, že z toho fakt nikdo nemůže být zapařen..
gabi.design píše:Lendík27 píše:No já jsem po porodu a stav stále stejný.hofka píše:To mě také říkala dr- že po porodu by se mi to mělo ztratit : tak uvidíme - ale už jsem na to tak zvyklá že i to už nepřijde - neumím si představit kalhotky bez slipky.
Nosila jsem léta, kvůli neustálému výtoku, ale po porodu jako když utne. Tak nenosím nebo občas.
No, já to mám po porodu taky horší ![]()
Lizbeth píše:
Páč to jako asi teče..Ale já mám zkušenost, že to vyteče hned, ale rozhodně né celý den![]()
Ale tak možná to má každý jinak.
Přesně,já si den po sexování nedokážu představit bez intimky
Souhlasím s tebou jsou super - když někam jedu na nákup tak aspoň tři balení to jistí ![]()
No už stím žiju takových let tak i po porodu mě to vadit nebude
Co na dělám ![]()
Já je nosím také každý den. Netrpím výtokama ani kvasinkama… Prostě se s ní cítím pohodlně a čistě. Měním třeba 2× denně a navečer si jí někdy už pak neberu. Zapaření jsem já a ani kámošky (co jsme tak mluvily, tak intimky nosí také pravidelně) nezažily. Ani to nepříjemné rolování, nebo jiný nepříjemný pocit v kalhotkách. Vlastně je ani necítím - používám většinou tanga. Dokonce mám občas problém jí rychle odlepit, jak dobře drží
Možná je to tím, že vy holky, co máte tyhle problémy, tak kupujete prostě zlou, levnou značku, co má v sobě igelit, špatně lepí, atd. Ty kvalitnější, jsou dobře prodyšné a pochybuji, že by způsobovaly nějaké zdrav. problémy. To by už minimálně v USA bylo tisíce žalob ![]()
Nosím intimky, ale látkové. Od té doby, co jsem si je pořídila, neznám nic lepšího.
já od porodu nemusela použít ani jednou
(tzn. půl roku bez intimky)