Od neděle teploty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
26.9.12 14:25

Od neděle teploty

Ahojky.. Neteřinka má od neděle teploty 38,6. Je jí rok. Mudr jí dala nurefn, paralenové čípky a diazepan na křeče. Vždy poléku se teplota sníží, ale jen na chvilku pak zase teplota stoupne. Nemáte nějaké rady? Je to vůbec normální? Má ještě rýmu a lehcce kašle..Děkuju moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
26.9.12 14:28

A kdy byli u té doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
26.9.12 14:32

A kolik jí je? Nelezou jí zuby? Měla už 6.nemoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
26.9.12 14:33

Nám vždycky doktorka říká, že u virozy muzou být teploty klidně 5 dní. Zítra bych šla s malou radši na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.9.12 14:35

Je jí rok a u mudry byla včera. Jen jí poslechla a to bylo všechno.. 6.nemoc neměla. Ještě nikdy teploty neměla jen jednou po očkování ale jinak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.9.12 14:41

No, 38,6 ještě jde, u nás když už jsou teploty, lezou do čtyřicítek. Srážím Nurofen-Panadol, případně zábaly (ne ve chvíli, kdy jsou studené končetiny). Říká se, že po třech dnech nezlepšujícího se stavu by se mělo jít k lékaři. Už tam byli. Asi bych se taky ozvala, kdyby se to do rána nezlepšilo. Ale hlavně klid, horeček ještě bude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
26.9.12 14:44

Určitě ať jde znovu na kontrolu. Naše malá je teď taky nemocná a teda, kdyby jí doktorka jen poslechla, tak to se mi zdá málo. Nám se koukla do krku, prohmatala bříško, zkontrolovala jestli nemá vyrážku, pak udělala CRP a nasadila antibiotika, protože má anglínu.

• Citovat
  • Upravit
184
26.9.12 14:46

No můj malý měl od soboty rýmu a dnes už i teplotu 38,5,pokašlává, šla jsem k doktorce a je z toho angína, takže ATB. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.9.12 14:47

Taky si myslím, že jí měla více vyšetřit…Já jen doufám že se toho rychle zbaví chuděrka malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.9.12 14:56

Tak ono jestli byli včera, po dvou dnech s takovýma příznakama.. horečka je tak akorát vysoká na boj s nepřítelem.. naše dětská by asi jednala stejně. Víc by se to řešilo, kdyby se to nelepšilo. Jestli půjdou zítra, tak ho určitě proklepne víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13715
26.9.12 15:08

Můj 2r má také od nedělní noci teploty, v pondělí 37.5, v noci 38.5. Nekašle, nenudlí, nezvrací, nekaká, nic. Akorát je protivný a polehává. U dr. jsme byli včera, v krku nic neviděla, CRP negativní. Řekla, že máme počkat, co z toho vyleze, že to může být 6. nemoc.

Teplotu nesrážím, není zas až tak vysoká a synovi „nic“ není. Myslím, že když bude teplota pracovat, nemoc se zkrátí, případně vůbec nezačne. Akorát včera jsem měla pocit, že ho bolí hlava, tak jsem mu Nurofen dala. Každopádně bych ho tím nefutrovala pořád a už vůbec ne Diazepam jen tak preventivně 8o

Pokud se teplota neustále sráží, tak samozřejmě bude vzápětí stoupat, protože tělo se potřebuje vytopit na boj s nepřítelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
26.9.12 16:15

No počkala bych do zítra, jestli teploty neklesnou a třeba se neosype - to by byla 6. nemoc. Může to být viróza, nebo angína. Každopádně jestli jí zítra neklesnou teploty šla bych znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
26.9.12 20:54

Ahojky tak já mám přesně to samé vím je tam rozdíl tohověku ale i tak mrkla se mi do krku udělala crp a to bylo vše 39,9 furt srazím max na 39,2 v pondělí sem tam byla prvně(nemoc srdce takže já musím chodit hned)dnes znova a i přes olest v krku horečky a kašel s rýmou mi nic nedala uvažuju zda nejít zítra znova já sem jenom chtěla tímto říct že tvá neteř v tom není sama je nás takových víc co takhle marodí at jdou určitě zítra znova pokud to nebude lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.9.12 08:17

.. a moč s sebou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie