Odanonymňování na eMiminu

Anonymní
3.5.16 20:40

Odanonymňování na e-miminu

Dobrý den, nelíbí se mi, že odanonymníte člověka v diskuzi, přestože nepoužívá žádné vulgarismy apod, Prostě pokud chce zůstat člověk anonymní, tak nezůstane, druhý den přijde a je neanonymní jeho příspěvek a jsou to „podpásovky“, pro ty jenž přisppějou něčím do diskkuze anonymně (mají jistě své důvody, třeba ten, že snadno si někdo dohledá informace o Vás, které si pak spojí a ví o Vás detailnější infomrace - třeba město odkud pocházíte, kolik máte dětí, zda holky, kluka apod, jaké problémy jste řešil v jaké diskuzi apod. a v případě, že se člověk např. soudí či má jiné důvody a prostě chce zůstat proto v anonymitě, tak vy prostě porušíte toto jeho rozhodnutí napsat příspěvek anonymně..raději než oddanonymnějí by člověk uvítal smazání příspěvku, ale tohle jsou opravdu „podpásovky“ pro dotyčného. A proč se odanonymnění děje, přestože, člověk nepíše nic sprostého, píše slušně apod? TOhle je důvod, proč přestanu používat e-mimino, nebo je řešením pro anonymní příspěvky v diskuzi udělat novou registraci pro každou jinou diskuzi?? či jak to má člověk řešit, aby zůstal anonymní?? Tímto můžete jedince poškodit. :(

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
597
3.5.16 20:44

Ahoj, taky mi to přijde hloupé a mám pocit, že některé uživatelky to požadují pokaždé, kdy dotyčný nesouhlasí s jejich názorem.
Jinak samozřejmě pokud anonym útočí na ostatní nebo je vulgární, tak to chápu.

Co se týká toho, jak to řešit, jedině mít profil, který nikdo z tvého okolí nezná a nikam nepsat osobní informace.

• načítám...
5727
3.5.16 20:49

Tohle mi tady vadilo vždycky. :?

• načítám...
Nafrněná
3.5.16 20:52

Já vím, že mou identitu nikdo nezíská, nejsem jak některé co si tady dají profilovou fotku sebe nebo svého děcka (!!!) a jméno atd, ale někdy chci použít anonymitu protože zdejší kvočny sledují co kam píšu a pak si to spojují a uvažují jestli je to pravda, nebo ne a už si představují můj život :mrgreen: už jsem se tady s tím setkala…
jinak jednou moji anonymitu kvůli takové slepice odhalili i admini, pak se mi sice omlouvali, ale k čemu to… proto i deníček píšu v anonymitě

• Upravit
6203
3.5.16 20:53

Úplně souhlasím. Psala jsem do jedné diskuze, která se týkala nevěry, ale pořád pod anonymem. Až se jedná uživatelka dušovala, ať mě odtajní, že nepíši nic soukromého (ve 4.příspěvku ne, ale v 1.ano) k čemu to tedy je?

• načítám...
1116
3.5.16 20:53

Také i to vadí :nevim:

• načítám...
25179
3.5.16 20:55

Neměl by tento příspěvek být určen adminům? Jinak já jsem se s takovou situací ještě nesetkala. Vlastně jen jednou, když si autorka deníčku pod palbou kritiky anonymně napsala kladné hodnocení - a tam byla odtajnění asi na místě :think:…Pokud toto admini opravdu udělají bez valného důvodu, není to fér :think:

• načítám...
49159
@Anonymní píše: Úplně souhlasím. Psala jsem do jedné diskuze, která se týkala nevěry, ale pořád pod anonymem. Až se jedná uživatelka dušovala, ať mě odtajní, že nepíši nic soukromého (ve 4.příspěvku ne, ale v 1.ano) k čemu to tedy je?

tak ale pokud se nepodepíšeš jako zakladatelka a ten anonym je fakt o ničem tak kdo má vědět že seš to ty?

• načítám...
3662

Souhlas :roll: za chvíli, když se adminum nebude líbit nějaký příspěvek, tak nam ty profily rovnou smažou.
Trošku OT -ale.. Já v květnu. před rokem si založila na emimi jiný profil, mojí. chybou mě zablokovali, s tím, že mě odblokuji 31.8.2015 a doteď můj. druhý nick není odblokovany :roll:

• načítám...
3662
3.5.16 20:57
@Nafrněná píše:
Já vím, že mou identittu nikdo nezíská, nejsem jak některé co si tady dají profilovou fotku sebe nebo svého děcka (!!!) a jméno atd, ale někdy chci použít anonymitu protože zdejší kvočny sledují co kam píšu a pak si to spojují a uvažují jestli je to pravda, nebo ne a už si představují můj život :mrgreen: už jsem se tady s tím setkala…
jinak jednou moji anonymitu kvůli takové slepice odhalili i admini, pak se mi sice omlouvali, ale k čemu to… proto i deníček píšu v anonymitě

Cože? Co si to psala s tou profilovkou :-D :lol:

• načítám...
36504
3.5.16 20:58
@Anonymní píše:
Dobrý den, nelíbí se mi, že odanonymníte člověka v diskuzi, přestože nepoužívá žádné vulgarismy apod, Prostě pokud chce zůstat člověk anonymní, tak nezůstane, druhý den přijde a je neanonymní jeho příspěvek a jsou to „podpásovky“, pro ty jenž přisppějou něčím do diskkuze anonymně (mají jistě své důvody, třeba ten, že snadno si někdo dohledá informace o Vás, které si pak spojí a ví o Vás detailnější infomrace - třeba město odkud pocházíte, kolik máte dětí, zda holky, kluka apod, jaké problémy jste řešil v jaké diskuzi apod. a v případě, že se člověk např. soudí či má jiné důvody a prostě chce zůstat proto v anonymitě, tak vy prostě porušíte toto jeho rozhodnutí napsat příspěvek anonymně..raději než oddanonymnějí by člověk uvítal smazání příspěvku, ale tohle jsou opravdu „podpásovky“ pro dotyčného. A proč se odanonymnění děje, přestože, člověk nepíše nic sprostého, píše slušně apod? TOhle je důvod, proč přestanu používat e-mimino, nebo je řešením pro anonymní příspěvky v diskuzi udělat novou registraci pro každou jinou diskuzi?? či jak to má člověk řešit, aby zůstal anonymní?? Tímto můžete jedince poškodit. :(

To je riziko toho, co vše na síti je člověk ochoten na sebe vyžvanit. Odpovědnost za své soukromí nese každý sám.

• načítám...
6203
3.5.16 20:59
@jdukolem píše:
tak ale pokud se nepodepíšeš jako zakladatelka a ten anonym je fakt o ničem tak kdo má vědět že seš to ty?

Protože jsem tam psala jen já s extra podpisem.

• načítám...
6162
3.5.16 21:00

Souhlas

• načítám...
49159
3.5.16 21:01
@Anonymní píše:
Protože jsem tam psala jen já s extra podpisem.

nechápu.. znovu.. jak má někdo vědět že seš anonym v 1. i ve 4. příspěvku? Kolikrát se diskuze anonymy tak zaháže, že není poznat co k čemu patří.. a kdo co píše :nevim:

• načítám...
597
3.5.16 21:02
@Anonymní píše:
@Liliana08 Můžeš mít profil, který z tvého okolí nikdo nezná, ale v jedné diskuzi se bavíš o těhotenství..např. v kterém měsíci jsi rodila, prootže přispěješ do diskuze např. říjnová miminka, v další diskuzi se bavíš a prolátneš pohlaví dítěte, v další diskuzi když řešíš prdíky u miminka prostě prolátneš, že máš tak a tak staré dítě atd. Pokud chceš přispívat anonymně a být nedohledatelná v ráci identifikace tvé osoby, počtu dětí, místa bydliště, tak prostě máš smůlu, protože tě úmyslně právě někdo odanonymní? DOst blbé ne? tak naco tu tu možnost anonymity máme, že? prostě nanic, druhý den tvůj příspěvek anonymní není, a nemusíš být v příspěvcích sprostá, vulgární. Asi tak nějak. Takže člověk chce zůstat anonymní, skrz například soudy, které má, protože nechce, aby protistrana se dozvěděla informace o tobě apod..co si kde píšeš a pak si to prostě protistrana tady přečte, protože tě admini odanonymní na popud právě nějakých lidí, kterým třeba zrovna kmitá v hlavě, zda zrovna ty nejsi ta jeho ex..asi tak nějak.

Já tě chápu. Taky jsem si nedávno říkala, kolik jsem o sobě v různých diskuzích řekla a přemýšlela jsem, kdo by mě podle toho mohl poznat. Každopádně řešení je buď věřit adminům, že tě neodhalí nebo si vážně dávat pozor, co o sobě a dětech říkáš (což může být těžké).

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová