Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Prosím zkušenosti co používáte na vlasy suché a velmi lamave vlasy už nevím co si na to kupovat prosím o radu před měsícem sem si barvila vlasy přešla sem s tmavý na svestlou hnědou a velmi sem si zničila vlasy strašně se mi lámou jakou mate na to radu a zkušenost
@Jolanaaa Zkus starou klasiku, olej, vajíčko, na mokré vlasy namazat, nejlépe ve vaně, nechat působit, já si kdysi dávala na hlavu gumovou čepici. Pořádně umýt, docela to pomáhá.
1. Promastit ty konce.
2. Ostrihat.
3. Prestat barvit.
4. Umyt samponem 1× tydne.
@Jolanaaa píše:
Prosím zkušenosti co používáte na vlasy suché a velmi lamave vlasy už nevím co si na to kupovat prosím o radu před měsícem sem si barvila vlasy přešla sem s tmavý na svestlou hnědou a velmi sem si zničila vlasy strašně se mi lámou jakou mate na to radu a zkušenost
Jé, tak to jsme dvě, jsem na tom stejně. Patlám si olivový olej (když mám, tak i s kokosovým) nebo majonézu a pak ještě i kondicionér. A holt se chystám tak jednou za měsíc odstřihnout cca 2 cm ![]()
Děkuji za rady dnes sem vlasy střihala… konce trochu lepší ale suchý je mám po cele délce což nevím co stim 🙈 to bych musela úplně na krátko 😱 obj sem si dnes značku olapleax nemá někdo zkušenosti náhodou s tím? Já doufám ze mi to trochu pomůže 😬
@Jolanaaa Vždyt jsme ti napsaly co s tím, majonéza, nebo si namíchat olej se žloutkem, a máš vlasy jako nový. Lepší než chemie, většinou je k ničemu.
@Jolanaaa píše:
Děkuji za rady dnes sem vlasy střihala… konce trochu lepší ale suchý je mám po cele délce což nevím co stim 🙈 to bych musela úplně na krátko 😱 obj sem si dnes značku olapleax nemá někdo zkušenosti náhodou s tím? Já doufám ze mi to trochu pomůže 😬 [/citace
Ty to chceš ze dne na de nebo co? To asi nepůjde ani s „přípravkem“
@boball píše:děkuji za radu… zkusím to a jak dlouho to nechat působit zhruba?
@Jolanaaa Vždyt jsme ti napsaly co s tím, majonéza, nebo si namíchat olej se žloutkem, a máš vlasy jako nový. Lepší než chemie, většinou je k ničemu.
@Jolanaaa Zkus čtvrt hodiny a uvidíš. Hlavně to pořádně umej.