Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@natalkaa097 není, ale je zbytečné ti to vymlouvat. Mě se Takhke kdysi povedlo si píchnout nerv a na 15 let jsem měla klid od všeho, musela jsem sundat komplet Pierce ![]()
@natalkaa097 co chceš slyšet? My si kdysi na intru píchaly s holkama uši. Dneska už bych do toho nešla. Pak jsem chtěla píchnout jazyk, měla mi to dělat kamarádka, ale naštěstí z toho sešlo a já si zašla normálně do salónu. Vyčkej, oni to jednou otevřou.
Ahoj, taky sem píchala piercy, ale sama sobě bych to nezvládla. Je potřeba praxe, správně vybavení, kleště, kanyla. Nezkušený kamarád mi pichnul druhy snakebite a po par letech sem ho musela sundat, špatně ho pichnul a nehojilo se mi to. U septumu bych asi pockala, jako v té přepážce to není jako ve rtu, ale můžeš si to píchnout křivě a než se ti to zahojí bude to peklo. Jazyk mi taky píchala známá, ale měla X zkušeností. Já bych chvíli počkala, ikdyby to otevřeli na chvíli, skoro všude to snad pichnou i na počkání. ![]()
Ještě mě napadlo, zkus do nějakýho salonu zavolat už teď s tím, aby se ti ozvali hned, jak otevřou.
Ne. Piercing není jen tak, píchneš křivě, blbě, nebude se to hojit… Stejně ti to nevymluvíme, ale je to blbej nápad.
@kyticka86 na to jsme čekali! Některým lidem se piercing líbí, jinejm ne. Na to se tady ale nikdo neptal
to mě vždycky bavilo, když se mě někdo přišel zeptat, jestli se mi ten piercing jako líbí - ne asi, nechala jsem si ho píchnout abych se mohla u zrcadla pokaždé vztekat ![]()
@Lily Evans Jasne, zevse na me sletnete. Ale ja nema nic proti piercingu obecne. Libi se mi ten v pupiku, v uchu, v oboci, v boku nosu.. Ale (zcela bez zasti v ramci diskuze) se ptam, co nekoho vede k tomu, aby vypadal zrovna jako byk?
A opravdu to nemyslim jako zast, vsak nejsem zadny anonym. Ja nechci nikoho urazit ![]()
@kyticka86 bych si tak tipla, že to bude asi proto, že se to někomu líbí! Ale samozřejmě se můžu mýlit, možná to má nějaký úplný jiný záhadný důvod ![]()
A kdyz teda pomineme, ze je to bkbost obecne a zamerime se na ten napad, tak pichat si cokoliv doma sama je blbost.
Udelate to blbe, krive, zacne to hnisat, chytite sepsi nebo treba jen u toho bolesti omdlite..
Takze to nechte do kvalitniho salonu
@natalkaa097 píše:
Ahoj, už dlouho sním o septumu, ale jelikož je taková doba, tak si ho nemůžu jít nikam píchnout, proto přemýšlím, že si objednám z netu sadu na propíchnutí septumu, je to dobrý nápad?
Já jsem píchala ucho sobě a několika lidem, obočí několika lidem bez problému.
Ale tady…to bude tvrdší, to nevím… ![]()
Záleží, jak máš jistou ruku a jak si věříš…
Já si nechala píchnout septum v salonu před 2 lety. Můžeš ho píchnout křivě, nízko nebo moc vysoko a pak to vypadá blbě. Tekli mi i u píchnutí slzy, takže si nedokážu představit, že bych si to píchala doma sama.
Jo tak septum jsem zvládla doma v koupelně. Nejdřív jsem nastudovala videa na YouTube. Jednou pichla a bylo to křivé. Podruhé taky a napotreti se mi to povedlo. Krve jako z vola, ale měla jsem ze sebe dobrý pocit. 😂 Teď už je to jen vzpomínka, pirs mi vydržel asi rok. S postupem času musím uznat, že odborník by byl lepší volba.
![]()
Ahoj, už dlouho sním o septumu, ale jelikož je taková doba, tak si ho nemůžu jít nikam píchnout, proto přemýšlím, že si objednám z netu sadu na propíchnutí septumu, je to dobrý nápad?