Odbarvování látky

540
12.4.14 12:32

Odbarvování látky

Prosím o Vaši zkušenost s odbarvováním.
Mám béžové bezpodšívkové letní sáčko - 95% bavlna a 5% elastan. Střih je super, krásně mi sedí, ale béžová mi vyloženě nesluší, tak jsem přemýšlela nejdřív nad obarvením na černo, ale mám strach, že při nošení na tělo by ta černá pouštěla.
Spíš bych ho zkusila odbarvit na bílo.
Jaké bělidlo by jste doporučily? Nebo použít Savo? Máte někdo zkušenost? Můžete napsat i postup odbarvení bělidlem apod. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101775
12.4.14 12:39

@Jimiša Na bílo ho podle mě neodbarvíš… savem to většinou jde buď do takové smetanovo- béžové, někdy do narůžovělé. Ale tedy mám zkušenost spíše s tmavšími věcmi, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
12.4.14 17:17

Asi to risknu, sáčko leží ve skříni…na fotkách tak hezky nevypadá a prodat jej se mi nedaří i když je vlastně nové, jen jednou prané…než ho prodat za třeba 100 Kč a to ještě kdo ví jestli by se prodalo, tak to prubnu. Zkusím se ještě poradit v drogerii. Čistírna tady nikde v okolí není. Nití se nebojím…jsou sice v barvě sáčka, ale není to silné prošití, stopa švů nejde pořádně ani moc vidět…víc bych se bála obarvení na tmavo. Kdyby měl někdo další s odbarvením nebo obarvením na tmavo zkušenost, budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat