Odběr vajíček - bolest

132
12.7.16 16:46

Odber vajicek-bolest

Krasny den, vcera jsem byla na odberu vajicek. Vcera to bylo tak nejak v pohode, ale vecer jsem nebyla schopna spat, kazdej pohyb me bolel ale usnula sem. Ted to boli jak cert -bricho jako by bylo namozene, ale citim kazdej krok.. Mela sem abnormalne moc vajicek a picham si do zitra jak rekla dr „na uspani vajicek“ a dalsich 8dni neco na redeni krve jako prevence. Mate zkusenosti? :) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65402
12.7.16 16:55

@Nikolkar hodně hodně pij…a bílkoviny…at se ti nerozjede hyperstimulační syndrom…
Mě jich odebrali 29…a taky to byly tak 3 dny peklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
12.7.16 16:56

Měla jsem to samé a bolesti přestali až když přišla MS ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
12.7.16 17:00

Tohle neni uplne sranda, hyperstimulacni syndrom muže byt nebezpecny.Je dulezite hodne pit a hlavne sledovat, zda to co vypijes i vycuras a zda ti vubec jdecurat.Ve chvili kdy nepujde curat a bude se ti hure dychat tak hned do nemcnice.Nema cenu byt doma hrdinka a jeste by sis melamerit obvod bricha, kazdy den a kdyz se bude zvetsovat opet nemocnice.Uz vis kolik mate embryi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.7.16 17:01

@Katie9 Je to tedy normalni? no dekuji, piju dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
12.7.16 17:02

Normalni to je do vydrzitelne bolesti. Pak uz je to ohhs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.7.16 17:04

@Susan23 hodne piju, akorat ten objem si neeemerim. Zitra me chteji v CAR videt, tak uvidime co mi povi kazdopadne je to dost bolestive.
A co se tyce curani tak to je v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
12.7.16 17:04

@Nikolkar Ja jsem si radši došla k dr. abych měla jistotu ze je vše v pořádku ;) Měla jsem i zvětšené vajecniky které byly na pohled vidět když jsem si lehla na záda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
12.7.16 17:06
@Susan23 píše:
Tohle neni uplne sranda, hyperstimulacni syndrom muže byt nebezpecny.Je dulezite hodne pit a hlavne sledovat, zda to co vypijes i vycuras a zda ti vubec jdecurat.Ve chvili kdy nepujde curat a bude se ti hure dychat tak hned do nemcnice.Nema cenu byt doma hrdinka a jeste by sis melamerit obvod bricha, kazdy den a kdyz se bude zvetsovat opet nemocnice.Uz vis kolik mate embryi?

Já to pochopila jako ‚darování‘ :think: nevím tedy jestli se při odebírání pro vlastní potřebu odebírá míň, než když je to na kšeft, ale tam by asi na počtu embryí nezáleželo…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
12.7.16 17:08

@H8N2O4S nakonec mi to taky asi doslo. I tim pichanim injekci jen na chvili.Po darovani je to horsi, oni tam cast vajec pry nechaji. Takze je to horsi.Ale pro sichr bych skakla na pohotovost. Prestimulovali, je to smutne pokud to bylo na kseft.Je to docela trapeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
12.7.16 17:11

@Nikolkar jsem měsíc po odběru, bolesti byly opravdu hrozné, když jsem se po zákroku chtěla zvednout, měla jsem pocit ze jsem dole sita.. a pak další dny po zákroku až do MS bolesti v podbřišku a furt pocit plnosti. Musela jsem ležet, pít a pichat si injekce na redeni krve. A až když přišla MS tak asi až druhý den přišla úleva a me začalo být fajn :) Teď jsem čekala na druhou MS a 4 dny zpozdeni a mám bolesti jak blázen, nemohla jsem se ráno ani postavit, jsem zvědavá na zítřek. Posílám foto zvetseneho vajecniku na levé straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
12.7.16 17:20

@Katie9 tak to je drsne. Jednalo se o ivf nebo darovani vajec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
12.7.16 17:23

@Susan23 Darování vajíček..už bych do toho znovu nešla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.7.16 17:26

@Katie9 ty blaho.. no letim tam zitra rano :)

a pro ostatni nesli o kseft zas tolik penez to neni abych to proto delala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
12.7.16 17:27
@Katie9 píše:
@Susan23 Darování vajíček..už bych do toho znovu nešla. :zed:

A když to vezmeš zpětně, asi to za to úplně nestálo že…? To břicho masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.