Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, kdo byl na odběru vajíček v Repromede, ideálně v Brně, jak to probíhalo? Bylo vám po narkoze zle? Doufám, že budu na druhý den schopna jít normálně do práce
Čeká mě to už zítra, tak začínám být nervózní
děkuji ![]()
Nikdy mi nic nebylo, do práce jsem šla hned(administrativa). Ale asi je to individuální.
@Anonymní píše:
Nikdy mi nic nebylo, do práce jsem šla hned(administrativa). Ale asi je to individuální.
Díky, jsem taky právě v kanclu - účetní, takže žádná fyzická zátěž… Mám největší obavy z nevolnosti od žaludku ![]()
Narkóza byla v pohodě, zle mi po ní nebylo. Druhý den jsem byla unavená, ale nic hrozného.
@ecc-o-nom píše:
Ahojte, kdo byl na odběru vajíček v Repromede, ideálně v Brně, jak to probíhalo? Bylo vám po narkoze zle? Doufám, že budu na druhý den schopna jít normálně do práceČeká mě to už zítra, tak začínám být nervózní
děkuji
Taky jsem si myslela, že druhý den půjdu do práce a vzala si den volna. Pracuji v kanceláři, nenáročná práce. Po narkóze vše v pohodě. Manžel mě naložil do auta a pak to začalo. Už po cestě jsem zvracela, usínala. Doma bolesti, že jsem jsem chodila v předklonu a nemohla se ani vyčůrat, jak to bolelo. Navečer jsem špatně dýchala, takže rychle do nemocnice, kde si mě nechali na kapačkách několik dni. Volná tekutina v břiše a 4× zvětšené vaječníky než mají být, diágnóza mírný OHS, nechci vědět jaký je ten vážný OHS.
Ale já měla 36 vajíček, což je prý dost, do práce jsem se ještě nevrátila.
Ale každá to máme jinak, držím palce, ať je to v pohodě. ![]()