Odběr vajíček Repromeda

124
28.11.23 16:48

Odběr vajíček Repromeda

Ahojte, kdo byl na odběru vajíček v Repromede, ideálně v Brně, jak to probíhalo? Bylo vám po narkoze zle? Doufám, že budu na druhý den schopna jít normálně do práce 8o Čeká mě to už zítra, tak začínám být nervózní :lol: děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.11.23 17:15

Nikdy mi nic nebylo, do práce jsem šla hned(administrativa). Ale asi je to individuální.

• Citovat
  • Upravit
124
28.11.23 17:17
@Anonymní píše:
Nikdy mi nic nebylo, do práce jsem šla hned(administrativa). Ale asi je to individuální.

Díky, jsem taky právě v kanclu - účetní, takže žádná fyzická zátěž… Mám největší obavy z nevolnosti od žaludku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
28.11.23 17:25

Narkóza byla v pohodě, zle mi po ní nebylo. Druhý den jsem byla unavená, ale nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
28.11.23 17:26

@Mall126 to moc ráda slyším (čtu) :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
28.11.23 17:36

@ecc-o-nom hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
28.11.23 17:43

@Mall126 díky moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.23 10:51
@ecc-o-nom píše:
Ahojte, kdo byl na odběru vajíček v Repromede, ideálně v Brně, jak to probíhalo? Bylo vám po narkoze zle? Doufám, že budu na druhý den schopna jít normálně do práce 8o Čeká mě to už zítra, tak začínám být nervózní :lol: děkuji :srdce:

Taky jsem si myslela, že druhý den půjdu do práce a vzala si den volna. Pracuji v kanceláři, nenáročná práce. Po narkóze vše v pohodě. Manžel mě naložil do auta a pak to začalo. Už po cestě jsem zvracela, usínala. Doma bolesti, že jsem jsem chodila v předklonu a nemohla se ani vyčůrat, jak to bolelo. Navečer jsem špatně dýchala, takže rychle do nemocnice, kde si mě nechali na kapačkách několik dni. Volná tekutina v břiše a 4× zvětšené vaječníky než mají být, diágnóza mírný OHS, nechci vědět jaký je ten vážný OHS. :roll: Ale já měla 36 vajíček, což je prý dost, do práce jsem se ještě nevrátila. :zed: Ale každá to máme jinak, držím palce, ať je to v pohodě. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex