Opožděná menstruace + snažení

9
28.11.23 13:41

Opožděná menstruace + snažení

Ahoj holky,

už asi půl roku se snažíme s přítelem o miminko. Dneska jsem měla 35. den cyklu (normálně mám tak 27-30 DC). Takže jsem už doufala, že se povedlo, i když příznaky jsem měla jak při PMS.

Naposledy jsem takhle dlouhý cyklus měla snad 4 roky zpět. Nevíte, čím to mohlo být? Prostě výjimečná situace nebo se mohli podařit a odešlo to s menstruací? Nebo jaké jsou vaše zkušenosti?

Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36402
28.11.23 14:01
@Nino91 píše:
Ahoj holky,

už asi půl roku se snažíme s přítelem o miminko. Dneska jsem měla 35. den cyklu (normálně mám tak 27-30 DC). Takže jsem už doufala, že se povedlo, i když příznaky jsem měla jak při PMS.

Naposledy jsem takhle dlouhý cyklus měla snad 4 roky zpět. Nevíte, čím to mohlo být? Prostě výjimečná situace nebo se mohli podařit a odešlo to s menstruací? Nebo jaké jsou vaše zkušenosti?

Děkuji za reakce.

A test jsi si teda dělala nebo si dostala později menstruaci? Nechápu na co se ptáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.11.23 14:12

@JancaS84 Test byl negativní. Právě se ptám, jaktože jsem to dostala o týden později. Jestli se to může stát a nebo jestli se povedlo, ale neudrželo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
28.11.23 14:15
@Nino91 píše:
@JancaS84 Test byl negativní. Právě se ptám, jaktože jsem to dostala o týden později. Jestli se to může stát a nebo jestli se povedlo, ale neudrželo se to.

Když by se to povedlo a neudrželo tak by si měla na testu aspoň slabou čárku. Takže spíš jen zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.11.23 17:23

@JancaS84 Děkuju za reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie