Odběry krve mimo místo bydliště

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
30.7.20 21:20

Odběry krve mimo místo bydliště

Ahoj, jsem ve 30tt a mam v tomto týdnu jít na odběry krve takže zítra je poslední den a chtěla jsem se zeptat jestli na ty odbery mohu kdekoliv? Jsme s přítelem ted v Praze ale jinak jsem z ústeckého kraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35626
30.7.20 21:24

Ne, tam kam chodíš do poradny, případně kam te posílá tvoje doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.7.20 21:35

@JancaS84 Dala mi zadanku ale místo mi v podstatě neurčila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9014
30.7.20 21:46

Místo doktor nikdy neupřesňuje, automaticky se bere že půjdeš v místě nejblíže dotčenému zdravotnickému zařízení. Takže ještě chodíš do poradny v Ústí, tak to tam až z Prahy vážně posílat nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35626
30.7.20 21:49
@Serpentini píše:
Místo doktor nikdy neupřesňuje, automaticky se bere že půjdeš v místě nejblíže dotčenému zdravotnickému zařízení. Takže ještě chodíš do poradny v Ústí, tak to tam až z Prahy vážně posílat nebudou.

Tak výsledky je asi jedno jestli pošlou do Ústí nebo do tramtarie. Nejlepší bude asi když si tam ráno zavoláš a zeptáš se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.7.20 21:51

@JancaS84 dobře, děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
30.7.20 21:53

A je to zadanka do nejakeho labu? Synlab, Aeskulab a pod. To muzes jit kdekoliv v CR a oni poslou vysledky Tvemu lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9014
30.7.20 21:57

@JancaS84 vycházím z toho, že když jsem byla u doktora v jiném městě, tak mě vyloženě odkázal na místní odběrové pracoviště :nevim: ty jsi zdravotník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
@JancaS84
@JancaS84 píše:
Tak výsledky je asi jedno jestli pošlou do Ústí nebo do tramtarie. Nejlepší bude asi když si tam ráno zavoláš a zeptáš se.

To je blbost.

Tak pokud ma zadanku do nejakeho labu (jako Synlab, Aeskulab..), muze kdekoliv v CR. Vysledky poslou jejimu lekari a dokonce pokud ma zaplaceny pristup do webu toho labu, uvidi lekar vysledky uz druhy den na PC.

A dokonce muze se zadankou (i obecnou) zajit do libovolneho labu sama. Meli by ji odebrat a vysledky poslat postou jejimu lekari. Jen to trvá tyden. Ja to tak udelala.

Příspěvek upraven 30.07.20 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595

@Teenulka nevim, jak to ma tvuj gynekolog, ale my v praci vyzadujeme jen konkretni sit laboratori = budem to mit v pocitaci, je ale uplne jedno, kam clovek zajde, klidne v tramtarii, kdyz tam bude zrovna ta nase laborka. Kdyz vyuzijou jinou, musi si vysledky obvykle vyzvednout, nebo pozadat o zaslani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
30.7.20 22:01

@bobulka88
Presne to jsem se snazila vysvetlit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.7.20 22:01

@kyticka86 Lab In ale byla jsem s tim v aeskulab

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
30.7.20 22:05
@Teenulka píše:
@kyticka86 Lab In ale byla jsem s tim v aeskulab

Oni poslou vysledky Tvemu lekari. Neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.7.20 22:32
@Teenulka píše:
Ahoj, jsem ve 30tt a mam v tomto týdnu jít na odběry krve takže zítra je poslední den a chtěla jsem se zeptat jestli na ty odbery mohu kdekoliv? Jsme s přítelem ted v Praze ale jinak jsem z ústeckého kraje.

Jo, jdi kdekoliv, jen si pohlidej, ať ti to pošlou správně.. Já Takhke pendluju mezi Brnem, blanskem Ostravou 😁 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
30.7.20 22:57
@kyticka86 píše:
@JancaS84

To je blbost.

Tak pokud ma zadanku do nejakeho labu (jako Synlab, Aeskulab..), muze kdekoliv v CR. Vysledky poslou jejimu lekari a dokonce pokud ma zaplaceny pristup do webu toho labu, uvidi lekar vysledky uz druhy den na PC.

A dokonce muze se zadankou (i obecnou) zajit do libovolneho labu sama. Meli by ji odebrat a vysledky poslat postou jejimu lekari. Jen to trvá tyden. Ja to tak udelala.

já třeba výsledky jiných laborek, než naše neberu a mažou na odběry znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí