Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, dnes jsem byla na odblokování zad a ted se cítím, jako bych byla po závodu míru… Jsem ko… Unavená, mám i lehce pocit slabosti… Prý jsem byla zablokovaná fakt hodndě, jak hrudní, tak krční páteř… Je možné, že mám tyto stavy právě po té masáži a odblokování?
@hanisv píše:
Dobrý den, dnes jsem byla na odblokování zad a ted se cítím, jako bych byla po závodu míru… Jsem ko… Unavená, mám i lehce pocit slabosti… Prý jsem byla zablokovaná fakt hodndě, jak hrudní, tak krční páteř… Je možné, že mám tyto stavy právě po té masáži a odblokování?
ja jsem byla na odblokova (pořáně mě prokřupal ) a ja jsem si naopak připadala uplně dobře.. jakobych byla i vyšši jak se mi ta páteř srovnala.. ale to je asi jenom pocit.. každopádně takové stavy jsem neměla..
@hanisv píše:
Já to měla když jsem šla od ní taky, ale teˇ jsem fakt KO
ale je fakt, že mi říkal, že den dva nic nedělat.. at se starají druzí..
to by se mi libilo.. ale mam 2 lete batole.. takže jsem fungovat musela..
tak uvidíš kdyby to nepřišlo tak bych mu zkusila zavolat.. jestli je to normální..
Neboj, je to normalni. Muze te klidne i hodne bolet hlava. Zkus se poradne vyspat, zitra by to melo byt dobry ![]()
Díky… No je to fakt napříjemný… Občas mám pocit, že sebou fláknu… ![]()
Tak si radsi lehni, v leze se neda upadnout
po masazich a odblokovani je to opravdu normalni. Jen na ty odbloky opravdu pozor, ne nadarmo to lekari nedelaji. Je tam velke riziko treba ochrnuti. Pri tvrdych technikach samozrejme.
Za chvilku půjdu uspat malého a pak si do klidu zalehnu i já…
Děkuju za info… ![]()
Ahoj, nepíšeš přesně, u koho jsi byla, ale já byla po Dornovce taky hotová. Odblokovala mi i kostč tak, že se až sama divila, jak to brutálně křuplo. Bolelo to nehorázně a já si pak týden nemohla sednout. Říkala mi jinak, že je únava normální. Ovšem měla bys pak za pár dní začít cvičit, aby to odblokování nebylo zbytečné, což neplatí jen pro Dornovku, ale u všech metod odblokování.