Odčervení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1079
13.6.17 20:31
@Neli114 píše:
Achjo
Vy jste to asi špatně pochopili.
Když jsem byla u Veterináře snažil se mi tam vnutit všechno možný. A právě proto se vás ptám kolik jste dali za odčervení. Pro ostatní ne 50Kč mi nepřijde moc.

Možná jsme to pochopili přesně tak, jak jste to napsala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
13.6.17 21:03

Ještě jednou.
Když jsem byla u veterinářky pejskovi se podívala jen na ouška a zkontrovala mu varlata. A mě přišlo že chce aby jsme u ní nechali co nejvíc peněz. (Proto jsem se ptala kolik dáte za odčervení ) Nabízela nám čipování. O tom jistě přemýšlím. Pak nabízela granule Royal Canin. Ale takovou předraženou sra*čku kupovat nebudu. Dál tam měla třeba antiparazitní obojek a za 400 a když jsem šla do chovatelských potřeb tak ho tam měli za 200.S veterinářkou moc lidí říkalo že s ní nejsou spokojeni. Jenomže nejbližšího dalšího veterináře mám 25 km daleko. Ale čert to vem radši pojedu k veterináři někam kde se na pejska alespoň pořádně podívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
13.6.17 21:34

@Neli114 no jo, nabízí z čeho něco mají. Já tam řešila krmivo a vetka koukala do pc ale nenutila mě nic jejich, jen řekla že to co chci vypadá hodně kvalitně. Minulý veterinář by mrtvýmu prodal zimník i očko tahle má levnější. Minulý měsíc 3000, ani si nepředstavuji kolik by chtěl ten minulý. s čím jsme došla co bych chtěla vše zbytečná a tahle se zrovna na ta vyšetření ptala jestli jí to dělal :cert: :cert: když jde jen o očkování tak se to řešit nemusí ale jak je pes nemocný tak to ty tisíce jen lítají. já doufám že tam moc často nebudeme, stejně extra nepomůžou, ve výsledku mě řekla at zkouším co jí sedne :? tak snad jí sedne krmivo to co je na cestě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný