Odchod čistků

Anonymní
23.3.20 06:56

Odchod čistků

Ahoj maminky, omlouvám se za anonym je to pro mě choulostivé.
Jak dlouho po porodu jste používaly vložky z nemocnice? Kupoval jste si je i domů nebo vám stačily stejné jako při menstruaci?
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.3.20 06:59
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, omlouvám se za anonym je to pro mě choulostivé.
Jak dlouho po porodu jste používaly vložky z nemocnice? Kupoval jste si je i domů nebo vám stačily stejné jako při menstruaci?
Děkuji.

Já měla myslím 3 balení koupená a doma jsem to poslední dobrala a potom už měla klasické velké MS. Ale to je individuální.

• Citovat
  • Upravit
1908
23.3.20 07:08

U prvního porodu celé šestinedělí i kus dál, u druhého jen chvíli, pak stačila intimka (očistky byly velmi slabé). Jinak doporučuji co to půjde používat ty porodnické, dělají se i v přijatelných velikostech. Nemají tu fólií a dobře větrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
23.3.20 07:10

Cca 3 tydny po porodu, mela jsem potom kupovanr ty porodnicke i domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
23.3.20 07:11

Sehnala jsem si i domů poporodní vložky. Používala jsem je skoro celé šestinedělí a pak na první menstruaci. Od té doby už nebylo třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.20 07:14

Mockrát všem děkuji za odpovědi. Já právě nevěděla jaké mám koupit. Používali jste síťované kalhoty nebo normální? Popřípadě kolik jste těch síťovaných měli?

• Citovat
  • Upravit
1908
23.3.20 07:17
@Anonymní píše:
Mockrát všem děkuji za odpovědi. Já právě nevěděla jaké mám koupit. Používali jste síťované kalhoty nebo normální? Popřípadě kolik jste těch síťovaných měli?

Síťované, minimálně 3, když vložky protečou, dobře se promachnou a rychle schnou. Případně je v klidu vyhodíš. A lépe drží ty vložky. Jinak vložky jsem měla Samu, do porodnice midi, později stačily mini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.20 07:29
@Anonymní píše:
Mockrát všem děkuji za odpovědi. Já právě nevěděla jaké mám koupit. Používali jste síťované kalhoty nebo normální? Popřípadě kolik jste těch síťovaných měli?

Síťované jsem měla troje a daly se přeprat.

• Citovat
  • Upravit
3911
23.3.20 07:44

Síťované byly moje zamilované. Rodila jsem v létě, bylo vedro k padnutí. Ty síťované fajně luftovaly, udržely vložku tam kde měla být a když něco proteklo, daly se snadno přečváchnout ve vodě. Troje stačily, rychle schnou. Za sebe můžu do poručit ty s nohavičkama, nikde netáhly, neškrtily. Měla jsem ty od canpolu a jestli budu někdy rodit znova, tak si je zase koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
23.3.20 08:13

Síťované kalhotky, myslím že jsem měla dvoje balení po dvou, nějakých pratelných.
Vložky poporodní, používala jsem docela dlouho, měla jsem Batist, jsou po dvaceti kusech, objednala jsem čtyři balíky. V porodnici jsem používala jejich a stejně pak chlap ještě myslím dva balíky dokupoval a něco jsem ještě dostala, co zbylo kamarádce :lol:
Ale já s nima nijak nešetřila, po porodu mi PA řekla, ať se osprchuju, jednu vlozku si strcim mezi nohy, mezi tím se otřu, pak si strcim další dvě vložky a tou první se lehce otru a vyndam ji. A doma jsem se snažila sprchovat fakt co to šlo, ideálně s každou návštěvou WC. Jinak jsem porodní vložky a ty sitovane kalhotky používala do konce čistek, což bylo do konce sestinedeli. Maximálně, když jsme šli k doktorce nebo někam na návštěvu, vzala jsem si normální kalhotky a vlozku klasickou, ale bylo mi to teda dost nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.3.20 09:36

Porodnické vložky jsou určitě lepší než klasické, stejně tak síťované kalhotky, aspoň 3. Jak dlouho budou odcházet očistky, to těžko říct, každý porod může být jinak. Doporučuji se vybavit aspoň 4 balení třeba Samu mini nebo nějaké menší vložky na doma. První dny je zase lepší mít nějaké věští. A potom podle situace dokoupíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí