Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To si nemyslím akorát si to rozházíš dojdi si na gyndu pro léky na oddálení
Neblázni, to nedělej!
Raději si zajdi na gynekologii. Nevím přesně, co ti dají, ale vždycky v čekárně čtu výkony, které si klientky platí samy a mezi nimi je i oddálení ms.
No jenze ja se tam nedostanu neb je vikend a od pondeli do stredu jsem v praci do 4
Oddálit MS antikoncepcí lze jen když se normálně bere a neudělá se pauza. Když ji nebereš, tak těžko říct, co to udělá, když ji začneš brát ke konci cyklu.
To pochybuji že bys oddalila. Přece se i tak začíná brát na začátku cyklu. To už ani s Norethisteronem nestihneš. Ten se bere taky nějaký den předem
Ahoj je mi 13 let a menstruaci jsem měla dostat 25.11. Zítra mám mít operaci mám bolesti a špiním na citrusy jsem alergická a nevím co mám dělat tu operaci potřebuji prosím o radu. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj je mi 13 let a menstruaci jsem měla dostat 25.11. Zítra mám mít operaci mám bolesti a špiním na citrusy jsem alergická a nevím co mám dělat tu operaci potřebuji prosím o radu.
Neudelas uz nic, citrusy by ti ted stejne nepomohly. Bez tam a domluv se s doktorem. Nic jinyho delat nemuzes,
Kamaradce donesly kdysi sestricky pred akutni operaci slepaku tampon a poradily se zavedenim. Vse je resitelne. Je to naprosto normalni.
Zdravim, mam takovy problem. Antikoncepci neberu jiz asi 4 roky, ms mam cca vzdy s 3 dennim rozestupem. Mam to ted dostat 6.12 jenze urcite zdane nekdy se Ms nehodí zrovna potrebovala bych ji oddalit. Doma jsem nasla jeste pulku platicka me stare antikoncepce. A tak otazka zni jestli kdyz pilulky zacnu brat zda se Ms oddálí a mohla bych menstruovat az o 10 dni pozdeji.