Antikoncepce Menyan

6721
29.11.16 18:24

Antikoncepce Menyan

Ahoj holky! Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s touto antikoncepcí. Před těhotenstvím jsem užívala Tri-regol, během kojení Azalii a teď jsem chtěla antikoncepci, která se může brát i tři měsíce v kuse. Doktor mi předepsal právě Menyan. Předem díky za info! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1103
5.1.17 10:04

Beru přes rok a bez problému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
8.3.18 14:26

@Verunka8 Ahojky, prosím tě, teď jsem zjistila že Menyan má dlouhodový výpadek a nedá se nikde sehnat. :-( Já potřebuju od neděle začít brát nové platíčko a doktor má 2 týdny dovolenou. :-( Jakou HA ti doktor doporučil místo ní? Předem díky za info! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
8.3.18 14:34

@Saffiraa Ahojky, nic o výpadku Menyanu nevím kupovala jsem ho minulý měsíc, takže mám ještě dvě platíčka. A recept na něj máš? V lékárně ti neporadili jak to řešit?. To jsem ti moc neporadila, promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
8.3.18 14:46

@Verunka8 Recept mám, ale je mi to k ničemu, byla jsem v 8 lekárnách, oni hledali i přes dodavatele a další lekárny. Pak jsem obvolala asi dalších 8 lekáren a nikde nic. Ani krabička. :-( Je to pěkně blbé. A kde jsi jí kupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
8.3.18 14:56

@Saffiraa Dr Max, ale většinou jsem si jí musela objednávat. A oni ti nedají místo ní jinou? A nemá tam tvůj doktor nějaký záskok, že by ti to napsal někdo jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
8.3.18 15:04

No právě, objednat se nikde nedá, vůbec nikde. :-( A záskok nemá, je mimopražský. :-( Mě z toho klepne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
8.3.18 15:29

@Saffiraa volala jsem do maxe a nikde jí nemají na ten recept by ti dali bez problému jinou antikoncepci se stejným složením ale ta bohužel ještě neexistuje… tak mi poradila ať obvoláš velké nemocniční lékárny např Thomayerou, KARLÁK, Ikem atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
8.3.18 15:41

No to bohužel všechno vím, volala jsem už všude. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
8.3.18 17:58

@Saffiraa tak budeš hold jeden měsíc bez :-) nebo zkus jiného lékaře, jestli ti něco nenapíše, třeba někde na poliklinice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
8.3.18 18:01

Jiného lékaře jsem už také zkoušela na zdejší poliklinice, ale prý mi nic nanapíší, dokud nepůjdu na prohlídku a první volný termín je za 14 dní. :-( Ale teď se mi podařilo dovolat do jedné lekárny, kde mají poslední balení 1×21 tablet s trvanlivostí do dubna. Tak si tam pro ní zítra pojedu, uff. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
8.3.18 18:16

@Saffiraa A v jaké lékárně jsi to sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
9.3.18 19:05

Byla to lékárna Krupská, ale už tam nic nemají. Tohle bylo poslední balení, expirace 4/2018 a nic dalšího nemají. Takže teď mám měsíč čas na pořešení nové antikoncepce, protože ten Menyan už asi nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
12.3.18 22:05
@Verunka8 píše:
@Saffiraa A v jaké lékárně jsi to sehnala?

Ahojky, mám dobrou zprávu. Od dubna by měl být Menyan opět dostupný v lékárnách. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
13.3.18 08:24

@Saffiraa Tak super, to by mi měla vystačit :-) :pankac: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie