Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Menyan už zřejmě nebude, ověřovala jsem u držitele licence i dnes na súkl, tak mi dnes předepsal můj doktor Ha Ebelya, náhrada Menyan není, tak mi předepsal nejpodobnější ![]()
@hanula76 Ahoj, no to mi ani neříkej, volala jsem s nima v půlce března a tvrdili mi, že už je v Praze na letišti a od dubna bude na trhu. ![]()
No to mi tvrdili taky, ale bohužel byl nějaký problém a dnes mi potvrdili, že poslední balení, které se dalo sehnat, byla šarže s platností do dubna 2018, ale nyní už není nikde v lékárně a kdyby byl, už ho nemůžu vydat, protože to bylo pozastaveno. Zavolej si držiteli licence a potvrdí ti to. Napsal mi to i do SMS, taky jsem čekala do poslední chvile, ale bohužel, tak jsem to musela vyřešit přepsáním jiné HA. Jsem z toho nešťastná, protože Menyan mi seděl a nevím, jestli teď ta Ebelya sedne. Nemáte s ní někdo zkušenost?
@hanula76 píše:
No to mi tvrdili taky, ale bohužel byl nějaký problém a dnes mi potvrdili, že poslední balení, které se dalo sehnat, byla šarže s platností do dubna 2018, ale nyní už není nikde v lékárně a kdyby byl, už ho nemůžu vydat, protože to bylo pozastaveno. Zavolej si držiteli licence a potvrdí ti to. Napsal mi to i do SMS, taky jsem čekala do poslední chvile, ale bohužel, tak jsem to musela vyřešit přepsáním jiné HA. Jsem z toho nešťastná, protože Menyan mi seděl a nevím, jestli teď ta Ebelya sedne. Nemáte s ní někdo zkušenost?
Tak jsem tam znovu zavolala, vzal to nějaký mladík a tvrdil, že do pátku to má být s letištěm vyřešené, a pak to půjde rovnou na trh. Volala jsem do: AV Medical Consulting s. r.o.
Já tam volala taky, ale dnes jsem ověřovala na SÚKL, což je nadřízený orgán a řekli mi, že to nevypadá, že by ho propustili, ale pokud jo, tak super, akorát nevím, co s tou HA Ebelya, co mi dnes napsal, asi ji budu muset prodat
@hanula76 píše:
Já tam volala taky, ale dnes jsem ověřovala na SÚKL, což je nadřízený orgán a řekli mi, že to nevypadá, že by ho propustili, ale pokud jo, tak super, akorát nevím, co s tou HA Ebelya, co mi dnes napsal, asi ji budu muset prodat
A řekli ti, proč to nechtějí propustit? Je ta HA nějak vadná či co?
To nevím, když jsem chtěla informace, řekli, že je momentální výpadek ale bez důvodu, ale jedna známá v lékárně mi zjistila přes centrální sklad, že nějaký problém tam byl, ale léky jsou velice přísné hlídané, tak že snad nic extra závažného, asi to prověřují proto to zatím asi nepropustili
Teď jsem dostala aktuální informace, že pokud vše půjde dobře, měl by být Menyan k objednání v lékárnách od středy příštího týdne, tak uvidíme ![]()
@hanula76 píše:
Teď jsem dostala aktuální informace, že pokud vše půjde dobře, měl by být Menyan k objednání v lékárnách od středy příštího týdne, tak uvidíme
Mě dnes tato informace také přišla, tak doufám, že to tak vážně bude. ![]()
@hanula76 Tak už jsem si vyzvedla nové balení v lekárně, hurá! ![]()
Taky už jsem si ho vyzvedla, doufám, že už to bude v pohodě ![]()