Oddálení MS - citrón

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3115
31.3.18 11:13

@Nataliz nemyslím si, že by ti citron zastavil menstruaci, ještě na tak dlouho… I kdyby ji oddálil, dřív nebo pozdeji se spustí, ta sliznice musí někdy odkrvácet. Co radši nějaký bylinky na utlumení krvácení? Vlastní zkušenost nemám, ale stejně ti nikdo neřekne, jak bude reagovat zrovna tvoje tělo. Budeš to muset leda zkusit. Nejspíš to nevyjde, ale aspoň budeš zdravá :D Btw taky si myslím, že když budeš ty citrony tak dlouho jíst, polezou ti ušima. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
31.3.18 11:16

@Nataliz dělala to kamarádka. Ms ji to posunulo o dva dny, bolel ji žaludek a další 3ms měla totálně rozhozeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
31.3.18 11:17

Asi je to myšleno tak, že by se každá MS o nějaký den posunula a do léta (asi na dovolenou) by nevyšla.
Jinak nevím, myslím, že za vyzkoušení nic nedáš, ale na účinek bych nespoléhala. Fungují bohužel asi jen prášky, třeba Noretisteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
31.3.18 11:23

Me to posune tak o jeden az dva dny, astaci kdyz piju odstavnene pomerance nebo vodu s citronem p
Tyden pred MS..ale taky to nemusi byt tim..takze teoreticky kdyby ti to kazdou ms prodlozilo o jeden den tak do leta ti to ty 4 dny udela..ale nato bych nespolehala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
31.3.18 11:24

Ahoj:) já jsem citron také zkoušela kvůli dovolené. Pomohl mi.. vymačkala jsem si každé ráno ( cca 14 dní předtím než měla ms přijít) půlku citronu cca to 2dcl vody a najednou vypila. Pomohlo mi to, ms mi přišla o týden později, takže za mě super :palec: :D ale třeba kamarádka zkoušela to samé a nepomohlo ji to vůbec.. záleží na každém, každému to sedne jinak.. piju takto citron před ms do teď.. ne tedy 14 dní před..ale když vím, že má přijít, tak si dám 2-3 skleničky a i jsem vypozorovala, že mám menší bolesti. Při ms opravdu trpím a takhle je to aspoň o malinko snesitelnější.. Nevím tedy jestli to může být opravdu tím, možná i jen psychika :D :D ale vyzkoušet to můžeš, určitě to neuškodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nataliz
31.3.18 11:24

Všem děkuji za rady. Jde to o že se v době kdy mi vychází MS uvidím s přítelem. HA brát nechci, přijde mi to zbytečný když se s ním zase dlouho neuvidím a tak potrěbuji něco spolehlivého na oddálení :?

• Citovat
  • Upravit
4155
31.3.18 12:07

Citron nebo vit. C menstruaci oddálí tak od dva dny. Spíš se užívá pro zmírnění krvácení pokud je příliš silné. Můžeš si to na sobě vyzkoušet teď, abys věděla, jak to na tebe bude účinkovat. Já při silném krvácení užívám denně 2500mg vit. C rozložené do několika denních dávek, maximálně 4 dny v kuse. Předávkovat se nemůžeš, co tělo nespotřebuje, vyloučí močí. Nicméně při dlouhodobém užívání vysokých dávek mě zlobil žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nataliz
31.3.18 12:31

@Murka Dobře, vyzkouším a děkuji za radu ;)

• Citovat
  • Upravit
53518
31.3.18 13:25
@Nataliz píše:
Ahoj, mám takovou otázku. Je mi 16 let a potřebovala bych na léto oddálit menses. Nechci brát žádné prášky, chci vyzkoušet vitamín C.. Ale nechci ho jíst až v létě, myslíte že když ho začnu jíst teď, tak do léta to budu mít pořád oddálený? Doufám že mě pochopíte a předem děkuji za rady ;)

Spíš bych jedla zvýšenou dávku vitamínu v době menstruace o dovolené a možná se tím krvácení zkrátí :nevim: Spíš by pomohl ascorutin, ale ten je na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nataliz
31.3.18 15:06

@Russet Děkuji za radu, asi zkusím citrony a tak.. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.19 18:17

@LucijeS no ja jsem ho jedla dva týdny před očekávanou ms a dostavila se o týden DRIV! :(

• Citovat
  • Upravit
3274
27.6.19 22:43
@Anonymní píše:
@LucijeS no ja jsem ho jedla dva týdny před očekávanou ms a dostavila se o týden DRIV! :(

Takze to taky splnilo ucel ne 😁 nebylo potom uz po? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková