Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Čau ženy, pomohl někomu na oddálení MS citron? A v jakém množství? Už rok neberu HA, ale cyklus si dělá co chce, a zrovna teď, když mám na prosinec naplánovanou LPS tak se rozhodla MS přijít o dost dřív a já začla špinit už 22.DC…myslíte že mi pomůže citrón? Potřebovala bych šoupnout začátek MS alespoň na 28.11…Když bych dostala MS teď, tak mě na LPS nevezmou, protože bych na ní šla až po 15.DC…:(
Mě to párkrát pomohlo - otázka je, jestli to opravdu bylo tím citrónem. Oddalovala jsem ji kvůli dovolené a došla fakt o týden později…Prý to celkově dělají kyselé věci, ale jestli to opravdu funguje???
@SarkaLo Jéé, týden by byl spásnej…asi to budu pít po litrech ![]()
Ahojky, já to teda zkoušela asi dvakrát a zabralo to, o dva až tři dny, ale mohla to být náhoda
normálně si ho vymačkej a vypij, nebo ho přidej k nějakému jídlu…no a opačnej účinek má červený víno, vždycky když jsem meškala, stačila sklenička červenýho a druhej den mrcha dorazila ![]()
@Acinore Díky za tip, jeden už jsem vypila, naštěstí mi to celkem chutná, večer zopáknu…to snad bude stačit - 2 citrony denně
No, fakt se na to obracím jak na poslední záchranu, vždycky jsem měla cykly spíš delší než kratší, a teď, když to nejmíň potřebuju takováhle zrada:-D…a nebudu pít alkohol, ani kafe…a už vůbec né teplou sprchu…to by bylo aby nebylo:)
Mě to pomohlo jen jednou, pak už taky. Někde jsem četla, že pokud je tělo zvyklé na dost vitamínu C tak to nepomůže. Třeba pokud bere někdo C v tabletách. Já vymačkala tak 3 citrony za den ![]()
@Liduš88 Neberu žádný vitamíny a ovoci taky moc nedám…
Hele a o kontryhelovým čaji jste slyšeli? Že by to mohl taky oddálit???
Nazdárek, je to vitamínem c, takže klidně ho vem v tabletách:-)) než jíst citron… c stahuje cévy a tím může oddálit krvácení…
@Klarindas Myslíš že spíš v tabletách? Já si právě myslím že to spíš tělo přijme z toho citronu než z tablet… ![]()
Kontryhel je na vyvolávání MS (piju ho
) ne na meškání. Ten citrón si klidně nařeď s vodou…:-)
@SarkaLo Uf, tak fajn, ještě že jsem si ho hned iniciativně neudělala…krabičku tady zrovna mám
jo jo ředila jsem s vodou, to je jasný, a je to fakt i dobrý…tři denně tam šoupnu ani nemrknu ![]()
@LucijeS Tak uvidíš, třeba to zabere
To je vždy zákon schválnosti ![]()
Ještě bych zkusila přidat k citronu i ascorutin, je volně prodejný a taky stahuje cévy (já ho brala když jsem bezdůvodně špinila mimo MS)