Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lu1234 píše:
@Tazvesnice funguje vitamin C ve vysokých dávkách. Mně to pomohlo oddálit ms o 2 dny, což stačilo (kvůli plánované operaci). Byly to ale vysoké dávky vitaminu v tabletách.
Zakladatelka by si měla udělat test, takové zpoždění kvůli troše citronu je hodně nepravděpodobné.
Co myslis konkretne tim vysoke davky?
Ja si vysokyma davkama vit C pomaham pri nachlazeni. Za desitky let si pamatuju jedno zpozdeni…beru tak 2-3gramy. A obavam se, ze pri vyssich davkach bych si musela ustlat na zachode…
to jsem taky zkoušela, šťovík by se vedle mě třepal a kulový
Tak už jsme to dostala
naštěstí. Zrovna v tu chvíli když jsem se chystala ráno do lékárny. A citron vážně funguje! Stačí pít silnou citronovou vodu 3 dny a 3× denně 1 vymačkaný citron nebo pul stačí. Oddálí to jen tak o 2 dny. Nebo aspoň zmírní krvácení
Já mám zkušenost, že mi stačilo jednou vypít sklenici vody s citronem, jednou to bylo nalačno a podruhé myslím ne, a druhý den se vždy MS dostavila, nebo hned ten den, už si nejsem jistá.
To zpoždění bude něčím jiným. Kdyby vitamín C měl takové účinky, tak jsem asi pořád bez menstruace, protože skoro každý den piju limetkový nebo jiný ovocný džus (z hromady čerstvého nepodtrženého ovoce, k tomu čerstvé ovoce a zeleninu.