Oddálení ms citronem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
10.6.19 17:07

To zpoždění bude něčím jiným. Kdyby vitamín C měl takové účinky, tak jsem asi pořád bez menstruace, protože skoro každý den piju limetkový nebo jiný ovocný džus (z hromady čerstvého nepodtrženého ovoce, k tomu čerstvé ovoce a zeleninu.

• Citovat
  • Upravit
26560
10.6.19 17:07
@Lu1234 píše:
@Tazvesnice funguje vitamin C ve vysokých dávkách. Mně to pomohlo oddálit ms o 2 dny, což stačilo (kvůli plánované operaci). Byly to ale vysoké dávky vitaminu v tabletách.
Zakladatelka by si měla udělat test, takové zpoždění kvůli troše citronu je hodně nepravděpodobné.

Co myslis konkretne tim vysoke davky? :think: Ja si vysokyma davkama vit C pomaham pri nachlazeni. Za desitky let si pamatuju jedno zpozdeni…beru tak 2-3gramy. A obavam se, ze pri vyssich davkach bych si musela ustlat na zachode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
10.6.19 17:37

:mrgreen: to jsem taky zkoušela, šťovík by se vedle mě třepal a kulový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
10.6.19 22:25

@Tazvesnice omg, co to ten telefon vymyslel za slovo? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
11.6.19 05:28
  • Citovat
  • Upravit
23
11.6.19 09:50

Tak už jsme to dostala :D naštěstí. Zrovna v tu chvíli když jsem se chystala ráno do lékárny. A citron vážně funguje! Stačí pít silnou citronovou vodu 3 dny a 3× denně 1 vymačkaný citron nebo pul stačí. Oddálí to jen tak o 2 dny. Nebo aspoň zmírní krvácení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
12.6.19 23:37

Já mám zkušenost, že mi stačilo jednou vypít sklenici vody s citronem, jednou to bylo nalačno a podruhé myslím ne, a druhý den se vždy MS dostavila, nebo hned ten den, už si nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová