Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tazvesnice funguje vitamin C ve vysokých dávkách. Mně to pomohlo oddálit ms o 2 dny, což stačilo (kvůli plánované operaci). Byly to ale vysoké dávky vitaminu v tabletách.
Zakladatelka by si měla udělat test, takové zpoždění kvůli troše citronu je hodně nepravděpodobné.
Jednou jsem to citronem zkoušela ale zpozdilo se mi to jen o 2 dny, ale tet je mi to vážně divné o tolik
Také jsem zkoušela oddálit menstruaci citronem a na mě to nezafungovalo ![]()
@Zumpa mne to treba vyslovene poradil gynekolik na zmirneni krvaceni. Fakt.
@Zumpa píše:
Počkat, on to fakt někdo zkoušel a běhá svobodně venku?
Běhám. Vyzkoušeno a zabralo. Musí se začít s tím citronem včas.
Nefunguje, za mě blud. Oddálit buď pomocí ha či norethisteronu.
@Iva 96 píše:
Jedem na dovolenou chtěla jsem si oddálit ms citronem četla jsem že 3 dny před a 3× děně. Blbě jsme si spočítala dny kdy to mám mít a zjistila jsem že jsme to brala blbě a jen jeden den před. Už 11 den mě bolí břicho jako když to mám dostat ale stále nic prsa mám taky nateklí a citlivý. Výtok mám trošku takový bílí. Ms mám pravidelnou tak 28 29 dní je mi 22. Test jsem si nedělala. Máte s tím někdo zkušenost, bojím se že jsem těhotná
V citronu sem dováženém moc vitamínu C není. Když už bych se snažila zastavit krvácení, tak jedině tabletami s vysokým obsahem C. Zpoždění ti rozhodně nezpůsobil citron.
@sakota píše:
@Zumpa mne to treba vyslovene poradil gynekolik na zmirneni krvaceni. Fakt.
A řekl ti taky, že víc vitamínu C má třeba paprika? Pochybuji, že podtržené zelené citrony, co nám sem cestou dozrávají v dopravních prostředcích, obsahují tolik vitamínů ![]()
Jo tak vitamin C, ahaaaa. Já myslela, že se tělo lekne té kyselosti a varuje menstruaci, aby přišla později ![]()
To zpoždění bude něčím jiným. Kdyby vitamín C měl takové účinky, tak jsem asi pořád bez menstruace, protože skoro každý den piju limetkový nebo jiný ovocný džus (z hromady čerstvého nepodtrženého ovoce, k tomu čerstvé ovoce a zeleninu.
Oddaleni citronem nefunguje, to je blud, ktery se siri letem svetem internetem
jestlo jsi mela nechraneny styk, tak muzes byt tehotna, pokud je to uz aspon dva tydny od styku, tak by test mel neco ukazat, takze sup pro test