Zlá a zákeřná sousedka

Anonymní
9.6.19 22:25

Zlá a zákeřná sousedka

Ahoj, jsem tak vytocena, že musím to sem napsat. bydlime v domě už 3 roky, je to fyzická o 4 rodinách, jedná sousedka ( má 2 syny už velke, kteří bydlí s ní, chlapa nema, už prý dost dlouho, předtím manžela i mlatila),děkanem tady zle, vše ji vadí, že děti jsou hlucne(mám děti 7 a 4 roky),manžel za barákem udělal hřiště, to už byla 2 krát kvůli tomina úřadě, manžel se s ní hnusně pohádal. a dnes jsem zaslechla, jak vykládá druhé sousedce že jsem špatně udělala schody, že nebyly vůbec mokré, že ti bude už řešit. tak jsem vylezla a nadala ji, ať se stará o sebe, a dělá víc věcí, na mě babovky v košíku pri děti, ona schválně do toho kopla, až ti vysypala, já to zrovna viděla a to je porad neco.co se s tím dá dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10244
9.6.19 22:29

Nikdy neovlivnis, co udelaji nebo reknou jini.
Ale zkus s ni v klidu promluvit, ze tam chcete v klidu zit, a pokud ji neco vadi, at to rekne vam, ze ty tobudelas stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
9.6.19 22:30

Promiň, asi jsi hodně naštvaná, ale nejde to přečíst. Některá slova nedávají smysl, aspoň tak jak jsou ve větách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
9.6.19 22:33

Já myslím, že s takovou ženskou nepohnete. Je takhle nastavená a nevidí, neslyší. Můžete být jen trpělivá a pokaždé si představovat, jak ji zrovna srazil autobus. Ale jinak ji ignorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76450
9.6.19 22:36

Co píšeš, nedává smysl, ale když jsi vylezla a sousedce vynadala, tak to už na moc dobré vztahy nevypadá, jedině by ses jí zítra omluvila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
9.6.19 22:38

Jedna za osmnact a druha bez dvou za dvacet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192

Moc nechápu co píšeš. Co se s tím dá dělat. Promluvit s ni, odstěhovat se, nevsimat si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem tak vytocena, že musím to sem napsat. bydlime v domě už 3 roky, je to fyzická o 4 rodinách, jedná sousedka ( má 2 syny už velke, kteří bydlí s ní, chlapa nema, už prý dost dlouho, předtím manžela i mlatila),děkanem tady zle, vše ji vadí, že děti jsou hlucne(mám děti 7 a 4 roky),manžel za barákem udělal hřiště, to už byla 2 krát kvůli tomina úřadě, manžel se s ní hnusně pohádal. a dnes jsem zaslechla, jak vykládá druhé sousedce že jsem špatně udělala schody, že nebyly vůbec mokré, že ti bude už řešit. tak jsem vylezla a nadala ji, ať se stará o sebe, a dělá víc věcí, na mě babovky v košíku pri děti, ona schválně do toho kopla, až ti vysypala, já to zrovna viděla a to je porad neco.co se s tím dá dělat?

Na babu se vykašli, max pozdrav a jinak si ji nevšímej. Žádný hádky, ignorovat.
Pokud bude vytrapovat - doporučený dopis napsaný právníkem ať dá pokoj.

• Citovat
  • Upravit
1486
9.6.19 22:41

U nás trochu zabralo, když jsme jim řekli, že ok, když jim tak vadime, prestehujeme se, ale ať počítají s tím, že byt pronajmeme bud neprizpusobivym kvuli doplatku na najem, nebo Ukrajincum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.19 22:42
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem tak vytocena, že musím to sem napsat. bydlime v domě už 3 roky, je to bytovka o 4 rodinách, jedná sousedka ( má 2 syny už velke, kteří bydlí s ní, chlapa nema, už prý dost dlouho, předtím manžela i mlatila),děla nam tady zle, vše ji vadí, že děti jsou hlucne(mám děti 7 a 4 roky),manžel za barákem udělal hřiště, to už byla 2 krát kvůli tomu na úřadě, manžel se s ní skarede pohádal. a dnes jsem zaslechla, jak vykládá druhé sousedce že jsem špatně udělala schody, že nebyly vůbec mokré, že ti bude už řešit. tak jsem vylezla a nadala ji, ať se stará o sebe. a dělá nam víc věcí, máme babovky v košíku pri děti, ona schválně do toho kopla, až ti vysypala, já to zrovna viděla a to je porad neco.co se s tím dá dělat?
  • Citovat
  • Upravit
76450
9.6.19 22:43
@Jogrr píše:
Jedna za osmnact a druha bez dvou za dvacet :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.19 22:44

@stinga a za co jako? Že detem našim nadává, že je foti, když si hrají za barákem, že nás tady pomlouvá atd. To ne, nikdy.

• Citovat
  • Upravit
76450
9.6.19 23:00
@Anonymní píše:
@stinga a za co jako? Že detem našim nadává, že je foti, když si hrají za barákem, že nás tady pomlouvá atd. To ne, nikdy.

no tak si nadáváte vzájemně, tak buď se odstěhujete nebo si budete vzájemně ničit život, jiná cesta asi neexistuje (no existuje, ale je to trestné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
9.6.19 23:11

A nedělají tam nahodou děti bordel na tom hřišti? Možná měla dříve klid, který tím hřištěm ztratila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.6.19 23:42

Zkus ji prohodit oknem třeba… :jazyk: to je fakt dotaz za zlatého bludišťáka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová