Opalování na balkoně

14936
9.6.19 17:11

@Elza56 Prosím tě, na co přesně by si měl kdo stěžovat? 8o V jakém oblečení sedíš na svém balkóně je čistě tvoje věc. Kdybys tam grilovala, to by si někdo stěžovat mohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85336
9.6.19 17:12

@Elza56 a to ted tam u toho nekdo uvidi? Co mate za balkon? Nikdy jsem s tim problem nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
9.6.19 17:14

@Elza56 tak pokud tam nesedis nahá (to by pohorsovalo, zvlast deti) ale mas plavky, je to jen tvoje vec, nikomu do toho nic neni :think:

• Citovat
  • Upravit
268
9.6.19 17:14

No že se vystavuji polonaha na sídlišti :mrgreen: Mame naproti hned dalsi panelák a na balkony si vidíme. Obzvlast na ten muj, bydlim ve 2.patře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
9.6.19 17:15
@Elza56 píše:
No že se vystavuji polonaha na sídlišti :mrgreen: Mame naproti hned dalsi panelák a na balkony si vidíme. Obzvlast na ten muj, bydlim ve 2.patře

Sídliště není Vatikán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.6.19 17:18

Já tam teda nechodím, nedokážu si tam ani stoupnout bosa jaký je tam teď hic :D ale kdybych chtěla tak si tam lehnu klidně nahá, ale je fakt že sme nejvyšší patro, na mě už nikdo nevidí. Nicméně klidně si tam lehni je to tvůj balkon, v plavkách snad nikoho nepohorsis, navíc jestli tam teda budeš ležet tak na tebe snad ani vidět bejt nemůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
9.6.19 17:19

Dobre, dekuji za nazory :kytka: V květnu jsem prave umyvala okna ve spodku od plavek a tričku nad pupik a sousedka to komentovala, tak jsem mela trochu obavy ohledne toho opalování. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
9.6.19 17:25

Bydlívala jsem na sídlišti v takovém tom paneláku, kde je na jednu stranu jeden balkon vedle druhého - lidí se tam opalovalo každé léto spousta, mnoho i úplně bez plavek. V životě by mě nenapadlo, že by to mohla být věc, na kterou by si mohl člověk nějak stěžovat, proč taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.6.19 17:26
@Kalbe píše:
@Elza56 tak pokud tam nesedis nahá (to by pohorsovalo, zvlast deti) ale mas plavky, je to jen tvoje vec, nikomu do toho nic neni :think:

no tak nazí lidé pohoršují spíše rodiče, než děti. Dětem je to vážně šumák a nebo jsou zvědavé, do té doby než jim to někdo přebije nějakou emocí typu pohoršení či stud.

Vidět nahé tělo bez sexuálního kontextu vážně není pro dítě trauma. Pokud z toho jeho vychovatelé trauma nevyrobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
9.6.19 17:29

Tak umývat okna ve 2. patře v plavkách už o určitém exhibicionismu je (zvlášť, když se někdy nepozná, zda jde o plavky nebo spodní prádlo), ale pořád je to tvoje věc, i kdybys šla s košem v tangách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
9.6.19 17:30

Ležím tam nahoře bez a všichni mi můžou víš co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
9.6.19 17:32

Ja se normalne na balkone v plavkach opaluju, vubec nevim, proc by to melo nekoho pohorsovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
9.6.19 17:33

@Kfětoslava bylo horko, spodek od plavek a tricko mi prislo v pořádku. Zrovna ta sousedka taky leze na balkon v kalhotkach a halence, vesi tam pradlo nebo takto davala sítě do oken :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
9.6.19 17:35

Uz mi jednou od ni bylo receno, kdyz přišla z flámu, že se oblekam jak prostitutka a ze bych se mela, jejími slovy, poradne nažrat :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
9.6.19 17:38
@Elza56 píše:
Uz mi jednou od ni bylo receno, kdyz přišla z flámu, že se oblekam jak prostitutka a ze bych se mela, jejími slovy, poradne nažrat :zed: :lol:

To je jenom závist, že jsi štíhlá a mladá, klidně se opaluj a hlavně kašli na lidi, každý ať se stará sám o sebe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová