Opalování na balkoně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dagmarkaa
9.6.19 17:38
@Elza56 píše:
Uz mi jednou od ni bylo receno, kdyz přišla z flámu, že se oblekam jak prostitutka a ze bych se mela, jejími slovy, poradne nažrat :zed: :lol:

To je jenom závist, že jsi štíhlá a mladá, klidně se opaluj a hlavně kašli na lidi, každý ať se stará sám o sebe.

• Citovat
  • Upravit
268
9.6.19 17:45

Tak uz jsem vylepena na balkóně a xhytam posledni paprsky za dnešek :palec: snad v prubehu tydne nebudou zase nejake kecy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
9.6.19 17:55

@Elza56 když budou kecy, tak hoď milý protiútok ve formě: „ale já když jsem Vás/Tě viděla v těch plavkách a halence věšet prádlo, tak jsem myslela, že je to tu standard“…a prosím Tě, vy máte balkon, ne lodžii? Já u paneláků znám právě jen ty lodžie a tam moc vidět není, ale teda ani opálit se tam asi nedá :think: Tak to asi máte normální balkon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
9.6.19 18:12

Nahocení je to nejlepší, co může být. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.6.19 18:13

Tohle muze vadit pouze konzervam. Normalni clovek to resit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
9.6.19 18:29

@Almatka tady u nas jsou vazne balkony. Vystupují od konstrukce panelaku, ohraničené zábradlím s dřevěnými deskami, ktere jsou rozestoupene od sebe. Tvar šestiuhelniku. Skoro cele sídliště to ma takhle.
Babicka ma v paneláku lodžii klasickou. Zalezi asi na stáří stavby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
9.6.19 18:33

Tvoje starosti bych chtela mit :roll: jestli Ti zalezi na tom, co si o Tobe ostatni mysli, tak se chovej dle jejich pravidel a budes mit klid :nevim: osobne je mi uplne u zadele, co si o me kdo mysli a delam co uznam za vhodne..

• Citovat
  • Upravit
1286
9.6.19 18:44

Bydlim v prizemi na sidlisti, normalka se vyvalim v plavkach na balkon. Povinna vybava je rozprasovac s vodou. Jsem schopna tam stravit cely odpolko. Nikdy jsem nikoho nepohorsovala. Naopak se znami u me zastavovali a jeste jsme pokecali. Jedina nevyhoda opalovacky na balkone je, ze se opalim jenom zepredu :lol:,pac na zem si lehnout nemuzu, tam slunicko nesviti. Takze srazim k sobe zidle a jedu aspon predek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
9.6.19 19:07

@Elza56
Od sousedky je to bledá závist.
Vykašli se na ni a klidně se v plavkách opakuj.

• Citovat
  • Upravit
13753
9.6.19 21:21
@Elza56 píše:
Tak uz jsem vylepena na balkóně a xhytam posledni paprsky za dnešek :palec: snad v prubehu tydne nebudou zase nejake kecy :lol:

Neboj se, už nemáme komunismus. Na svém balkóně můžeš ležet i nahá a sousedka to může komentovat, ale ty si toho nemusíš nijak všímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
9.6.19 22:04

Moje sousedka má přes 70 a opaluje se v bikinách (má duhové) na balkoně posledních 10 let. Chodí tak občas i po paneláku. Nikomu to divné nepřijde. Já zase třeba jdu jen před panelák vyvenčit psa v županu nebo v pyžamu. Se večer nebudu na tu chvíli převlíkat :lol: a taky to berou všichni s klidem… kdybych tam šla v bikinách, je to to samý :) takže se klidně vyvalte a opejkejte se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
9.6.19 22:07

Co blaznis? Plavky jsou oděv. Jeden soused můj chodí v létě na balkón, čas od času, úplně nahý. O to člověk skutečně nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.6.19 22:09
@Elza56 píše:
Uz mi jednou od ni bylo receno, kdyz přišla z flámu, že se oblekam jak prostitutka a ze bych se mela, jejími slovy, poradne nažrat :zed: :lol:

Řekni jí, že její starej si to nemyslí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
10.6.19 07:21
@lachtanice86 píše:
Ležím tam nahoře bez a všichni mi můžou víš co

no já nevím co… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
10.6.19 08:21

Klidně se tam opaluju i nahatà, co je komu do toho? Až bude mít zas babka pindy, normalně jí řekni ať se stará o sebe :nevim: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová