Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Prodejna od prodejny. Ja jsem si vyzkoušela brigádě, blízká osoba jich vyzkoušela v posledních letech moc a záleží na jaký natrefíš tým lidí + lokalitu prodejny. Jinak to bude v centru velkého města, jinak na maloměstě vedle levnějšího obchodu, jestli mi rozumíš. Co tě zajímá konkrétně?
Měla bych od 1.8. nastoupit do Billy, konkrétně na úsek lahůdek. Dojem mám dobrý, ale asi jako každý, čtu zkušenosti lidi, a tak s toho mám docela obavy. Hodně se píše, že neproplácî přesčasy, a to by mi docela vadilo. Jde o krátký/dlouhý týden. Jsem zvykla pracovat, takže mi to nevadí. A jedna se o prodejnu v menším městě.
@Nell94 přesně to, co anonymní jsem chtěla napsat, v každé Bille to bude jiné, podle toho jaké je tam vedení, jací spolupracovníci…
jen plat bude asi ve všech stejný
@stinga píše:
@Nell94 přesně to, co anonymní jsem chtěla napsat, v každé Bille to bude jiné, podle toho jaké je tam vedení, jací spolupracovníci…
jen plat bude asi ve všech stejný
No mě říkali, že 20 tisíc hrubého.
Kamarádka tam pracovala a za ni zkušenost hrozná. Lustrovali je při odchodu, na všem svém jídle museli mít popisky (co nemělo popisek, bralo se, že ukradli v krámě), chodilo se brzo, odcházelo pozdě, hodně braní směn za jiné (lidi tam často končí), kolektiv celkově prý hrozný. Skončila tam poté, co ji „lustrátor“ donutil obrátit celý batoh při odchodu ze směny a jí se před všemi rozkutálely tampony po podlaze… Dost možná holt trefila mizernou prodejnu. Co se týče uvedeného platu, těch 20 hrubého by mohlo být. Ovšem zajímalo by mě, jak přesně je plat složený (jestli je to základ, nebo takové to „budete brát až 20“, tj. to, na co se můžete dostat, když máte bonus a dva svátky v měsíci - což ale po většinu roku mít vůbec nemusíte)…
@DeeDee.518 píše:
Kamarádka tam pracovala a za ni zkušenost hrozná. Lustrovali je při odchodu, na všem svém jídle museli mít popisky (c
o nemělo popisek, bralo se, že ukradli v krámě), chodilo se brzo, odcházelo pozdě, hodně braní směn za jiné (lidi tam často končí), kolektiv celkově prý hrozný. Skončila tam poté, co ji „lustrátor“ donutil obrátit celý batoh při odchodu ze směny a jí se před všemi rozkutálely tampony po podlaze… Dost možná holt trefila mizernou prodejnu. Co se týče uvedeného platu, těch 20 hrubého by mohlo být. Ovšem zajímalo by mě, jak přesně je plat složený (jestli je to základ, nebo takové to „budete brát až 20“, tj. to, na co se můžete dostat, když máte bonus a dva svátky v měsíci - což ale po většinu roku mít vůbec nemusíte)…
Zajimalo by mě to samé. Jestli těch 20 tisíc je základ, nebo strop. Nerada bych po odpracovaném měsíci zjistila, že mám v čistém třeba 12 tisíc.
@DeeDee.518 tak jelikož Češi jsou vykuci nejvyššího řádu, ta lustrace je bohužel na místě, moje teta dělá v Albertu a aby tím nemusela procházet, nic si na prodejně nekupuje. A že mladá holka používá tampony, to zas nebude taková ostuda, ne. Asi každý tuší, že má menstruaci, a aspoň vědí, že není těhotná
Prodejna od prodejny. Ja jsem si vyzkoušela brigádě, blízká osoba jich vyzkoušela v posledních letech moc a záleží na jaký natrefíš tým lidí + lokalitu prodejny. Jinak to bude v centru velkého města, jinak na maloměstě vedle levnějšího obchodu, jestli mi rozumíš. Co tě zajímá konkrétně?